X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Organizm odrzuca zarodka
Odpowiedz

Organizm odrzuca zarodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Małe marzenia Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Dlaczego akurat ja...
    4 stymulacje 10 transferów i ano razu pozytywnej bety.
    Doc Paśnik też jakoś nie pomógł...
    Był zestaw przed transferem imunopresja Encorton Itp. Intralipid. ACCOFIL a mimo wszystko jakieś 3-4 dni po transferze mam nocne poty cała budzę się mokra.

Jakieś pomysły dlaczego mój organizm odrzuca zarodka jakieś leki do kolejnego transferu ?
    Czy komuś się udało?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ