X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ovitrelle a poziom estradiolu i lh
Odpowiedz

Ovitrelle a poziom estradiolu i lh

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2022, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Czy któraś z Was orientuje się przy jakiś poziomach estradiolu i lh można zrobić zastrzyk? Mój estradiol to 250, a Lh wynosi 5. Wczoraj pęcherzyk miał 17mm

O ❤️
    Z ❤️
  • Paulina12345 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2022, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Czy któraś z Was orientuje się przy jakiś poziomach estradiolu i lh można zrobić zastrzyk? Mój estradiol to 250, a Lh wynosi 5. Wczoraj pęcherzyk miał 17mm

Ważna jest wielkość pęcherzyka- przy okazji można jedynie zbadać estradiol czy zbliża się do ok 300. 17mm to chyba ciut za mało. 19 jest już ok.

• Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2022, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina12345 wrote:
    Ważna jest wielkość pęcherzyka- przy okazji można jedynie zbadać estradiol czy zbliża się do ok 300. 17mm to chyba ciut za mało. 19 jest już ok.

W 5dc był 10, w 9dc 17mm, mam wziąć w 11dc, ale obawiam się że może być już za duży. Ostanio przy 22mm zrobiła się torbiel...

O ❤️
    Z ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ