X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną OVUM LUBLIN, lubelskie
Odpowiedz

OVUM LUBLIN, lubelskie

Oceń ten wątek:
  • tvisha Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2018, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, ktorego lekarza z ovum polecacie? ja juz zaczynam miec trochę po dziurki w nosie tego wszystkiego, waham się miedzy Ovum, a skorzystaniem z usług jakiejs dobrej kliniki np.w Białymstoku, tylko ta odleglosc mnie przeraza...

18.04.20-2 kreski
    5.05.20- 7 tydz. puste jajo płodowe...

starania od 2016
    pcos, endo I st, lewy jajowód "upośledzony"
    CLO 2017, letrozol 2018,
    2019 -fatalne wyniki nasienia, żpn, zabieg, znaczna poprawa wyników:)
  • ..::Butterfly::.. Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też rozważałam Bociana lub Novum , ale mąż stwierdził że może damy szanse Ovum a ostatecznie jeśli już nic nie wyjdzie to bocian albo novum . Nam ivf robił dr M. i byliśmy zadolowoleni - pomijając już to ze mamy synka z pierwszej procedury to ogólnie bardzo dobrze wspominam opiekę dr M. z każdą głupotą mogłam pisać dzwonić i odpowiedz zawsze otrzymałam. Fakt - jest to lekarz który nic nie obiecuje ale robi wszystko aby się udało. Polecilam również koleżance doktora M i również zaszala w pierwszej procedurze i za kilka tygodni będzie witać na świecie córeczkę. Dużo tez od sukcesu ivf zależy z jakim problemem się mierzymy. Albo po prostu od szczęścia - bo mojego synka uważam za cud.

Endometrioza 4 stopień
    Naturalsik
    dqprj48ads9ey279.png
    qdkk3e5ewur6ild8.png
    05.10.17 FET(blastocysta 1BC)i mamy to! Cudzie trwaj!<3
    15.05.18 Synek jest już na świecie <3
  • Basia-Basia Przyjaciółka

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny
    mam pytanie o histeroskopie diagnostyczną - gdzie miałyście wykonywaną i który konkretnie lekarz Was kierował? Będę wdzięczna za informacje :)

38 lat
    Niedoczynność tarczycy po jodowaniu, IO
    2015 CP,
    2017 CP,
    05.2018 IVF :(
    Histeroskopia Novum - ok
    Kariotypy - ok
    2019 start Novum
    Maj 2019 transfer 2 zarodków czterokomorkowych CB :( crio :(
    Wizyta w Katowicach Invimed.
    Kir AA masa brakujących kirów implantacyjnych
  • pastele Znajoma

Wysłany: 10 lipca 2019, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..::Butterfly::.. wrote:
    Ja też rozważałam Bociana lub Novum , ale mąż stwierdził że może damy szanse Ovum a ostatecznie jeśli już nic nie wyjdzie to bocian albo novum . Nam ivf robił dr M. i byliśmy zadolowoleni - pomijając już to ze mamy synka z pierwszej procedury to ogólnie bardzo dobrze wspominam opiekę dr M. z każdą głupotą mogłam pisać dzwonić i odpowiedz zawsze otrzymałam. Fakt - jest to lekarz który nic nie obiecuje ale robi wszystko aby się udało. Polecilam również koleżance doktora M i również zaszala w pierwszej procedurze i za kilka tygodni będzie witać na świecie córeczkę. Dużo tez od sukcesu ivf zależy z jakim problemem się mierzymy. Albo po prostu od szczęścia - bo mojego synka uważam za cud.

Hej, możesz opowiedzieć trochę o in vitro w Ovum? Z czym musieliście się zmierzyć żeby podejść do procedury?

• Ewelina26 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2019, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was leczy sie w tej klinice ? Jestem zapisana z M na sierpień do doktora Wdowiaka .To będzie nasza pierwsza wizyta ,na co mam się przygotować?

Starania od 2018
    💔Aniołek25.11.18
    [*]5/9tc
    💔Aniołek13.11.19
    [*]6/10tc
    💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
    💔Aniołek 31.03.21
    [*]4/8tc
    💔Aniołek17.06.21
    [*]6/10tc
    💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
    Problemy immunologiczne 🤦‍♀️
    -KIR AA 😔
    -rozjechane cytokiny😏
    -wysokie NK maciczne🥺
    -Insulinooporość
    -Niedoczynność tarczycy

,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo "
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ