OVUM LUBLIN, lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, ktorego lekarza z ovum polecacie? ja juz zaczynam miec trochę po dziurki w nosie tego wszystkiego, waham się miedzy Ovum, a skorzystaniem z usług jakiejs dobrej kliniki np.w Białymstoku, tylko ta odleglosc mnie przeraza...18.04.20-2 kreski
5.05.20- 7 tydz. puste jajo płodowe...
starania od 2016
pcos, endo I st, lewy jajowód "upośledzony"
CLO 2017, letrozol 2018,
2019 -fatalne wyniki nasienia, żpn, zabieg, znaczna poprawa wyników:) -
Ja też rozważałam Bociana lub Novum , ale mąż stwierdził że może damy szanse Ovum a ostatecznie jeśli już nic nie wyjdzie to bocian albo novum . Nam ivf robił dr M. i byliśmy zadolowoleni - pomijając już to ze mamy synka z pierwszej procedury to ogólnie bardzo dobrze wspominam opiekę dr M. z każdą głupotą mogłam pisać dzwonić i odpowiedz zawsze otrzymałam. Fakt - jest to lekarz który nic nie obiecuje ale robi wszystko aby się udało. Polecilam również koleżance doktora M i również zaszala w pierwszej procedurze i za kilka tygodni będzie witać na świecie córeczkę. Dużo tez od sukcesu ivf zależy z jakim problemem się mierzymy. Albo po prostu od szczęścia - bo mojego synka uważam za cud.
-
Cześć Dziewczyny
mam pytanie o histeroskopie diagnostyczną - gdzie miałyście wykonywaną i który konkretnie lekarz Was kierował? Będę wdzięczna za informacje
38 lat
Niedoczynność tarczycy po jodowaniu, IO
2015 CP,
2017 CP,
05.2018 IVF
Histeroskopia Novum - ok
Kariotypy - ok
2019 start Novum
Maj 2019 transfer 2 zarodków czterokomorkowych CBcrio
Wizyta w Katowicach Invimed.
Kir AA masa brakujących kirów implantacyjnych -
..::Butterfly::.. wrote:Ja też rozważałam Bociana lub Novum , ale mąż stwierdził że może damy szanse Ovum a ostatecznie jeśli już nic nie wyjdzie to bocian albo novum . Nam ivf robił dr M. i byliśmy zadolowoleni - pomijając już to ze mamy synka z pierwszej procedury to ogólnie bardzo dobrze wspominam opiekę dr M. z każdą głupotą mogłam pisać dzwonić i odpowiedz zawsze otrzymałam. Fakt - jest to lekarz który nic nie obiecuje ale robi wszystko aby się udało. Polecilam również koleżance doktora M i również zaszala w pierwszej procedurze i za kilka tygodni będzie witać na świecie córeczkę. Dużo tez od sukcesu ivf zależy z jakim problemem się mierzymy. Albo po prostu od szczęścia - bo mojego synka uważam za cud.
Hej, możesz opowiedzieć trochę o in vitro w Ovum? Z czym musieliście się zmierzyć żeby podejść do procedury?
-
Dziewczyny czy któraś z Was leczy sie w tej klinice ? Jestem zapisana z M na sierpień do doktora Wdowiaka .To będzie nasza pierwsza wizyta ,na co mam się przygotować?Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔