Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pastelowa Poznań 🩺
Odpowiedz

Pastelowa Poznań 🩺

Oceń ten wątek:
  • pasteLOVA Debiutantka

Wysłany: 12 lipca, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie o to mi chodzi,o działanie. Skończyłam 40 lat i leczyłam się wcześniej, bezskutecznie. Lekarz mi powiedział,ze tylko in vitro wiec na to liczę, że pójdzie sprawnie 🙂

• TakaOna Nowa

Wysłany: 20 lipca, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasteLOVA wrote:
    Właśnie o to mi chodzi,o działanie. Skończyłam 40 lat i leczyłam się wcześniej, bezskutecznie. Lekarz mi powiedział,ze tylko in vitro wiec na to liczę, że pójdzie sprawnie 🙂
    Wiem jak to jest, bo jak juz ma sie ta 40 to jakby czas szybciej lecial. U mnie bardzo szybko poszło u Beatki. Na pierwszej wizycie omówienie wszystkoego co i jak, skierowanie na badania krwi, a po dwoch dniach mielismy juz klasyfikacje z omowieniem wynikow i rozpisane leczenie. Wiec trzeba miec nadzieje, ze pojdzie sprawnie i szybko 😉

• pasteLOVA Debiutantka

Wysłany: 26 lipca, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TakaOna wrote:
    Wiem jak to jest, bo jak juz ma sie ta 40 to jakby czas szybciej lecial. U mnie bardzo szybko poszło u Beatki. Na pierwszej wizycie omówienie wszystkoego co i jak, skierowanie na badania krwi, a po dwoch dniach mielismy juz klasyfikacje z omowieniem wynikow i rozpisane leczenie. Wiec trzeba miec nadzieje, ze pojdzie sprawnie i szybko 😉
    U mnie to samo, w piątek wizyta,omówienie in vitro, wcisnęła nas na wtorek na wizytę kwalifikacyjną,bede w trzecim dniu cyklu (myślałam,ze bedzie drugi,ale dostalam dzis okres) bo ona chce już działać od tego cyklu,żeby w sierpniu juz mi zrobić transfer jak dobrze pojdzie oczywiście. Kurde wszystkich których pytam to zaczynali stymulacje w 2 dniu, moj będzie 3 i boje sie,że będzie za późno.

• Kasia2306 Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co u was? Kicia kocia jak tam coreczka? Moja grzeczniutka nadal🙈
    Franka jak tam?
    U mnie wszystko ok, mala rosnie, czas leci, Laura ma juz dzis 3 miesiace, jedynie wlosow coraz mniej, dopadlo mnie od niedawna wypadanie poporodowe 😌
    Odezwijcie się co u was🥰

Nowa2024 lubi tę wiadomość

08.2024- rozpoczęcie in vitro,
    06.2025, zmiana kliniki, 3 procedura🍀
    12.06.2025- początek stymulacji 💉
    23.06.2025- pobrano 19 🥚 mamy 8❄️
    10.07.2025- histeroskopia ok, brak stanu zapalnego
    18.08.2025- transfer ❄️ ⏳️
    24.08.2025- ⏸️
    27.08.2025- beta 9dpt 180,28 🍀 beta 11dpt 464,91🍀
    12.09.2025- usg ➡️ 24.09.2025 wszystko ok jest ❤️
    21.10.2025 I prenatalne✅️
    18.12.2025- II prenatalne ✅️ 350g szczęścia 🩷

event.png
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia2306 wrote:
    Hej co u was? Kicia kocia jak tam coreczka? Moja grzeczniutka nadal🙈
    Franka jak tam?
    U mnie wszystko ok, mala rosnie, czas leci, Laura ma juz dzis 3 miesiace, jedynie wlosow coraz mniej, dopadlo mnie od niedawna wypadanie poporodowe 😌
    Odezwijcie się co u was🥰

Hej :)
    Ciesz się tym czasem, że Mała jest grzeczna 😍
    U nas hurtowe ząbkowanie więc jest maaaaasaaakra gdzieś od połowy lipca. Nocki są bardzo ciężkie, ale poza tym u nas wszystko ok tylko czas mógłby zwolnić…chłopcy skończyli już 10 miesięcy i dobija mnie to jak ten czas leci 😔

Franka, Kicia kocia też jestem ciekawa co u Was, dajcie znać 😉

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    1xCP 💔⏸️
    2x IUI ❌
    —————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    Mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
    1. FET+EG 5AA ✅🥹🍀🤞
    Dwa bobasy na pokładzie ♥️♥️
    NIFTY pro-zdrowi chłopcy 🩵🩵

30+2 chłopcy są z nami na świecie 😍
    1930g 45 cm i 1900g 44 cm naszych kochanych Misiów 🐻🐻
‹‹ 97 98 99 100 101
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ