Pastelowa Poznań 🩺
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem jak to jest, bo jak juz ma sie ta 40 to jakby czas szybciej lecial. U mnie bardzo szybko poszło u Beatki. Na pierwszej wizycie omówienie wszystkoego co i jak, skierowanie na badania krwi, a po dwoch dniach mielismy juz klasyfikacje z omowieniem wynikow i rozpisane leczenie. Wiec trzeba miec nadzieje, ze pojdzie sprawnie i szybko 😉pasteLOVA wrote:Właśnie o to mi chodzi,o działanie. Skończyłam 40 lat i leczyłam się wcześniej, bezskutecznie. Lekarz mi powiedział,ze tylko in vitro wiec na to liczę, że pójdzie sprawnie 🙂
-
U mnie to samo, w piątek wizyta,omówienie in vitro, wcisnęła nas na wtorek na wizytę kwalifikacyjną,bede w trzecim dniu cyklu (myślałam,ze bedzie drugi,ale dostalam dzis okres) bo ona chce już działać od tego cyklu,żeby w sierpniu juz mi zrobić transfer jak dobrze pojdzie oczywiście. Kurde wszystkich których pytam to zaczynali stymulacje w 2 dniu, moj będzie 3 i boje sie,że będzie za późno.TakaOna wrote:Wiem jak to jest, bo jak juz ma sie ta 40 to jakby czas szybciej lecial. U mnie bardzo szybko poszło u Beatki. Na pierwszej wizycie omówienie wszystkoego co i jak, skierowanie na badania krwi, a po dwoch dniach mielismy juz klasyfikacje z omowieniem wynikow i rozpisane leczenie. Wiec trzeba miec nadzieje, ze pojdzie sprawnie i szybko 😉
-
Hej co u was? Kicia kocia jak tam coreczka? Moja grzeczniutka nadal🙈
Franka jak tam?
U mnie wszystko ok, mala rosnie, czas leci, Laura ma juz dzis 3 miesiace, jedynie wlosow coraz mniej, dopadlo mnie od niedawna wypadanie poporodowe 😌
Odezwijcie się co u was🥰
Nowa2024 lubi tę wiadomość
08.2024- rozpoczęcie in vitro,
06.2025, zmiana kliniki, 3 procedura🍀
12.06.2025- początek stymulacji 💉
23.06.2025- pobrano 19 🥚 mamy 8❄️
10.07.2025- histeroskopia ok, brak stanu zapalnego
18.08.2025- transfer ❄️ ⏳️
24.08.2025- ⏸️
27.08.2025- beta 9dpt 180,28 🍀 beta 11dpt 464,91🍀
12.09.2025- usg ➡️ 24.09.2025 wszystko ok jest ❤️
21.10.2025 I prenatalne✅️
18.12.2025- II prenatalne ✅️ 350g szczęścia 🩷

-
Kasia2306 wrote:Hej co u was? Kicia kocia jak tam coreczka? Moja grzeczniutka nadal🙈
Franka jak tam?
U mnie wszystko ok, mala rosnie, czas leci, Laura ma juz dzis 3 miesiace, jedynie wlosow coraz mniej, dopadlo mnie od niedawna wypadanie poporodowe 😌
Odezwijcie się co u was🥰
Hej
Ciesz się tym czasem, że Mała jest grzeczna 😍
U nas hurtowe ząbkowanie więc jest maaaaasaaakra gdzieś od połowy lipca. Nocki są bardzo ciężkie, ale poza tym u nas wszystko ok tylko czas mógłby zwolnić…chłopcy skończyli już 10 miesięcy i dobija mnie to jak ten czas leci 😔
Franka, Kicia kocia też jestem ciekawa co u Was, dajcie znać 😉🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
1xCP 💔⏸️
2x IUI ❌
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
Mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
1. FET+EG 5AA ✅🥹🍀🤞
Dwa bobasy na pokładzie ♥️♥️
NIFTY pro-zdrowi chłopcy 🩵🩵
30+2 chłopcy są z nami na świecie 😍
1930g 45 cm i 1900g 44 cm naszych kochanych Misiów 🐻🐻 -