X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną PILNE: Cykl sztuczny - Ovitrelle
Odpowiedz

PILNE: Cykl sztuczny - Ovitrelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Flofliper Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy. Jestem na cyklu sztucznym dziś miałam transfer. Do transferu był inny lekarz (mojego nie było). Poprzedni transfer na cyklu sztucznym się nie odbył bo miałam grypę. W tym poprzednim w planie było podanie Ovitrelle po transferze. W tym Ovitrelle nie było. Zapytałam dziś lekarza czy mam podać ovitrelle dziś po transferze - a on, że jak uważam 😫 Skąd ja mam to wiedzieć? Powiedzcie jak u Was było? Miałyście na cyklu sztucznym podany Ovitrelle?

• Flofliper Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🙏🙏🙏

• Ścigacz Autorytet

Wysłany: 19 marca, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flofliper wrote:
    Dziewczyny pomocy. Jestem na cyklu sztucznym dziś miałam transfer. Do transferu był inny lekarz (mojego nie było). Poprzedni transfer na cyklu sztucznym się nie odbył bo miałam grypę. W tym poprzednim w planie było podanie Ovitrelle po transferze. W tym Ovitrelle nie było. Zapytałam dziś lekarza czy mam podać ovitrelle dziś po transferze - a on, że jak uważam 😫 Skąd ja mam to wiedzieć? Powiedzcie jak u Was było? Miałyście na cyklu sztucznym podany Ovitrelle?

Zadaj to pytanie na wątku miesięcznym czyli wątek marzec. Ja miałam na sztucznym transfer dwa razy, ale ovitrelle nie miałam nigdy

19.08 TRANSFER 💪❤️
    5dpt ⏸️, 7 dpt ⏸️, 9 dpt ⏸️,
    11dpt beta 193, 14dpt 950, 16dpt 2241 💪💪❤️
    23dpt krwotok/szpital beta 21700
    27dpt mamy serduszko ❤️❤️walcz maluchu ❤️
    35dpt 15,4 mm malucha
    9+5/9+6 3 cm malucha

Kacper- 4040g, 56 cm

age.png

InviMed Wrocław
    Zostały nam ❄️❄️mrożonki

Grudzień 2022
    bombelek na święta ❤️
    08.12.2022 transfer 4AA + embryoglue
    12dpt beta 229
    14dpt 627
    20dpt 5786
    33dpt serducho jak dzwon 11,9 mm

Leo- 4360g, 58 cm

age.png
  • staraczka123456789 Koleżanka

Wysłany: 19 marca, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ovitrelle na cyklu sztucznym nie miałam

• Flofliper Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje już się uspokoiłam ♥️ prawdopodobnie w poprzednim planie był błąd i teraz chyba był skorygowany że bez ovitrelle tylko ten lekarz nie potrafił podjąć decyzji. Teraz się boje czy on w ogóle wiedzialjak wykonać transfer czy dopiero się uczył 😫

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ