X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Plamienia - badania zalecone przez gina
Odpowiedz

Plamienia - badania zalecone przez gina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agagusia Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    staramy sie o 3 malucha, teraz 3 cykl. W poprzednim mialam spore plamienia w drugiej fazie cyklu - 3 razy po 2 dni. I gin zalecił mi zrobic w 20 dc badanie progesteronu, prolaktyny z obciążeniem ( metoclopramid) i androsterion. Zleciłby tarczyce tez, ale mialam ostatnio tsh 1,6, wiec super.
    Moze którejś z Was sie przyda takie info, jakie badania zrobic. Dam Ok 18-19.10 znac jak wyniki.

qdkkanliorueictt.png
    Wojtek(2012), Adaś(2015)
    20.07.2019 - jest z nami Krzyś :) - 37t2d, 2600g, 52cm
  • Lucecita Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym jeszcze polecała biopsję endometrium ;)

córka- 2011 <3
    syn- 2019 <3
  • Przyprawa123 Debiutantka

Wysłany: 21 października 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agagusia wrote:
    Witajcie,
    staramy sie o 3 malucha, teraz 3 cykl. W poprzednim mialam spore plamienia w drugiej fazie cyklu - 3 razy po 2 dni. I gin zalecił mi zrobic w 20 dc badanie progesteronu, prolaktyny z obciążeniem ( metoclopramid) i androsterion. Zleciłby tarczyce tez, ale mialam ostatnio tsh 1,6, wiec super.
    Moze którejś z Was sie przyda takie info, jakie badania zrobic. Dam Ok 18-19.10 znac jak wyniki.
    No i jakie masz wyniki?

W marcu puste jajo.
    Aromek od września.
    20 cykl starań.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ