X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Plamienia - badania zalecone przez gina
Odpowiedz

Plamienia - badania zalecone przez gina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agagusia Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    staramy sie o 3 malucha, teraz 3 cykl. W poprzednim mialam spore plamienia w drugiej fazie cyklu - 3 razy po 2 dni. I gin zalecił mi zrobic w 20 dc badanie progesteronu, prolaktyny z obciążeniem ( metoclopramid) i androsterion. Zleciłby tarczyce tez, ale mialam ostatnio tsh 1,6, wiec super.
    Moze którejś z Was sie przyda takie info, jakie badania zrobic. Dam Ok 18-19.10 znac jak wyniki.

qdkkanliorueictt.png
    Wojtek(2012), Adaś(2015)
    20.07.2019 - jest z nami Krzyś :) - 37t2d, 2600g, 52cm
  • Lucecita Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym jeszcze polecała biopsję endometrium ;)

córka- 2011 <3
    syn- 2019 <3
  • Przyprawa123 Debiutantka

Wysłany: 21 października 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agagusia wrote:
    Witajcie,
    staramy sie o 3 malucha, teraz 3 cykl. W poprzednim mialam spore plamienia w drugiej fazie cyklu - 3 razy po 2 dni. I gin zalecił mi zrobic w 20 dc badanie progesteronu, prolaktyny z obciążeniem ( metoclopramid) i androsterion. Zleciłby tarczyce tez, ale mialam ostatnio tsh 1,6, wiec super.
    Moze którejś z Was sie przyda takie info, jakie badania zrobic. Dam Ok 18-19.10 znac jak wyniki.
    No i jakie masz wyniki?

W marcu puste jajo.
    Aromek od września.
    20 cykl starań.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ