po badaniu sono hsg ENDOMETRIS
-
Witam, dziś rano miałam badanie sono hsg, okazało się że jajowody drożne ale mam ostry stan zapalny scianekmacicy tzw endometris. Powiem szczerze że o tym w ogóle nie słychałam, nieczytałam. Lekarz powiedział , że moja macica się nie oczyszcza jak powinna i to są efekty. Niby teraz coś wypłukali i mamy dalej probowac z inseminacją ale mówił , że w takim statnie jak miałam to zaden nawet najzdrowszy zarodek się nie zagniezdzi. Proszę, czy ktoś coś słyszał o tym schorzeniu? moze ktos coś podobnego miał, ma? podzielcie się proszę swoimi doswaidczeniami. Czy to sie da jakos leczyc? dbać? cokolwiek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bo to było dwa w jednym jak się okazało , na obrazie scianki macicy niby bez polipów , ale zaczerwienione z licznymi naczyznkami. Wypłukali solą i oczyscili , tak mi powiedziano, chciałam zapytać co robic żeby ten stan zapalny się nie powtarzał, jak dbac , czy jest jakas opcja wogole
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyveritaserum wrote:Niestety na to pytanie nie odpowiem bo nie wiem. Ja mialam po prostu przerost endometrium i wieczne plamienia przed miesiaczka.no i problwmy z zajsciem w ciaze mimo innych badan w porzadku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-