Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Izabela🌺 wrote:Ja miałam mieć dzisiaj scratching ale nie jestem jeszcze po owulacji i mi nie zrobił. Mnie prowadzi dr Brązert.
Tak nam zaproponował to MACS. Dodatkowo płatne ale wychwytuje gorsze plemniki. Raczej skorzystamy. Chcemy mieć jak największe szanse że się uda. Ja jestem przerażona punkcją 😱 i trochę obawiam się zastrzyków a będę musiała je robić przez całą ciążę bo mam trombofilieWeronika88 -
Izabela🌺 wrote:Obym przetrwała. Za tydzień kolejna wizyta. Ja tez prawdopodobnie startuje w lipcu. Ile dni miałyście stymulację ? I w którym dniu punkcjęWeronika88
-
Przygotowuje się na transfer. Czekam na miesiączkę i 12d.c mam kontrole transfer będzie na naturalnym cyklu z osoczem i embryoglue.Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i nic się nie stanie z zarodkiem po rozmrożeniu
-
Weronika88 wrote:Ja miałam dwa różne protokoły. Raz brałam leki kilka dni, a drugi raz kilka tygodni. Ciekawe co teraz 🤔
Część dołączę do Was🙂
Jestem po procedurze, czekamna wynik bhcg, co do Twojego pytania, teraz też robiłam ivf u docenta B, wczesniej pierwsza w innej klinice, potem druga na Polnej, w poerwszej 2 zarodki, beta zero, druga brak zarodków w trzeciej dr też zaproponował MACS i stymulację lameta plus Gonal, noe wiem czy to kwestia leków przed stymulacją zalecił też Q10 ale uzyskalismy 6 zarodków tylko zapładnialiśmy wszystkie komórki4.07. 2022 jest ❤️ -
Ania🙂 wrote:Część dołączę do Was🙂
Jestem po procedurze, czekamna wynik bhcg, co do Twojego pytania, teraz też robiłam ivf u docenta B, wczesniej pierwsza w innej klinice, potem druga na Polnej, w poerwszej 2 zarodki, beta zero, druga brak zarodków w trzeciej dr też zaproponował MACS i stymulację lameta plus Gonal, noe wiem czy to kwestia leków przed stymulacją zalecił też Q10 ale uzyskalismy 6 zarodków tylko zapładnialiśmy wszystkie komórki
Super wynik 😍
Ja wcześniej miałam dwie procedury w invemid w pierwszej 3 kom. Ale w 3 dobie padły w drugiej jeden zarodek bhcg 2,i przeniosłam się na polna I mamy 3 zarodki. -
Ania🙂 wrote:Część dołączę do Was🙂
Jestem po procedurze, czekamna wynik bhcg, co do Twojego pytania, teraz też robiłam ivf u docenta B, wczesniej pierwsza w innej klinice, potem druga na Polnej, w poerwszej 2 zarodki, beta zero, druga brak zarodków w trzeciej dr też zaproponował MACS i stymulację lameta plus Gonal, noe wiem czy to kwestia leków przed stymulacją zalecił też Q10 ale uzyskalismy 6 zarodków tylko zapładnialiśmy wszystkie komórkiWeronika88 -
........ wrote:Super wynik 😍
Ja wcześniej miałam dwie procedury w invemid w pierwszej 3 kom. Ale w 3 dobie padły w drugiej jeden zarodek bhcg 2,i przeniosłam się na polna I mamy 3 zarodki.Weronika88 -
........ wrote:Przygotowuje się na transfer. Czekam na miesiączkę i 12d.c mam kontrole transfer będzie na naturalnym cyklu z osoczem i embryoglue.Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i nic się nie stanie z zarodkiem po rozmrożeniuWeronika88
-
Weronika88 wrote:No to już też jest fajny wynik 👍✊ liczę że u nas docent też zaproponuje coś co przyniesie efekty. Jesteś teraz już po transferze?
Nie transfer będę miec jakoś na samym początku lipca -
Dwie pierwsze procedury prowadził u nas prof. J. Który już nie pracuje na Polnej, tylko w prywatnej klinice którą teraz otwierali. Nigdy nie zaproponował żadnej metody wspomagającej. Nie miałam pojęcia że ktoś może zrobić tam scratching, albo dać lepsze podłoże to transferu 😱😱😱. Cieszę się że zmieniamy lekarza.Weronika88
-
Weronika88 wrote:Dwie pierwsze procedury prowadził u nas prof. J. Który już nie pracuje na Polnej, tylko w prywatnej klinice którą teraz otwierali. Nigdy nie zaproponował żadnej metody wspomagającej. Nie miałam pojęcia że ktoś może zrobić tam scratching, albo dać lepsze podłoże to transferu 😱😱😱. Cieszę się że zmieniamy lekarza.
Wyślę Ci zaproszenie lepiej będzie się pisać -
Weronika88 wrote:Mocno zastanawiałam się nad prof. P. , tylko u niego dłuższy termin, ale kurcze może warto.
Powiem tak słyszałam o nim dobre opinie i ja nie żałuję że go wybrałam