Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania🙂 wrote:Część dołączę do Was🙂
Jestem po procedurze, czekamna wynik bhcg, co do Twojego pytania, teraz też robiłam ivf u docenta B, wczesniej pierwsza w innej klinice, potem druga na Polnej, w poerwszej 2 zarodki, beta zero, druga brak zarodków w trzeciej dr też zaproponował MACS i stymulację lameta plus Gonal, noe wiem czy to kwestia leków przed stymulacją zalecił też Q10 ale uzyskalismy 6 zarodków tylko zapładnialiśmy wszystkie komórkiWeronika88 -
Weronika88 wrote:A jak czujesz? Udało się 😉? Kurde to czekanie po transferze...😬😬😬
W testy nie wierzę bo już kilka razy mnie oszukały, niby wyszedł pozytywny, ale czekam ostatecznie na wynik bety, tak tylko progesteron kontrolowałam,
Terminy sa na drugą połowę sierpnia
501218181
618420808Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2022, 16:37
4.07. 2022 jest ❤️ -
Ania🙂 wrote:W testy nie wierzę bo już kilka razy mnie oszukały, niby wyszedł pozytywny, ale czekam ostatecznie na wynik bety, tak tylko progesteron kontrolowałam,
Terminy sa na drugą połowę sierpnia
501218181
618420808Weronika88 -
Weronika88 wrote:No to witaj w klubie, moja odpowiedź jest taka sama 😉 a z racji wieku mocno obniżyło się moje AMH, a Twoje jak?
tez niskie w tamtym roku miałam 0,72 A teraz jak w lutym powtarzałam to wzrosło i miałam 1.5 też się sama zdziwiłam bo po dwóch stymulacjach powinno zejść jeszcze niżej A tu niespodzianka -
........ wrote:tez niskie w tamtym roku miałam 0,72 A teraz jak w lutym powtarzałam to wzrosło i miałam 1.5 też się sama zdziwiłam bo po dwóch stymulacjach powinno zejść jeszcze niżej A tu niespodzianka
Podobno AMH też może mieć jakąś granice błędu i lekkie odchylenia są normalne, robiłaś wyniki w labolatorium na miejscu? Też suplementy witamina d3 suplementacja podobno może podnieść poziom.4.07. 2022 jest ❤️ -
Ania🙂 wrote:Podobno AMH też może mieć jakąś granice błędu i lekkie odchylenia są normalne, robiłaś wyniki w labolatorium na miejscu? Też suplementy witamina d3 suplementacja podobno może podnieść poziom.
Tak robiłam na miejscu i w tym samym labo. Na własną rękę brałam inofem na poprawę occytow wiec może to pomogło -
........ wrote:tez niskie w tamtym roku miałam 0,72 A teraz jak w lutym powtarzałam to wzrosło i miałam 1.5 też się sama zdziwiłam bo po dwóch stymulacjach powinno zejść jeszcze niżej A tu niespodziankaWeronika88
-
Weronika88 wrote:Ja właśnie będę powtarzała bo miałam 0,8 teraz, a rok temu 2,09. Z tym że ostatnio robiłam na koniec cyklu i w teorii to nie powinno mieć znaczenia a w praktyce jednak ma.
Pierwsze badanie amh jak robiłam to mi powiedziano że nie ma znaczenia q jakim dc zrobię A tu Na Polnej robiłam w 3d.c jak mi kazano wiec jest różnica -
Weronika88 wrote:Właśnie zamówiłam i do tego DHEA. Chyba jeszcze kupię Q10... Będę czarowała teraz.
Kup sobie ten inofem on jest w saszetkach 60szt i kosztuje 60zl jak dobrze pamiętam i tam są składniki kwasu foliowego i mio-inozytol razem połączone te składniki dobrze działają na poprawę occytow przeczytaj sobie w necie o tym -
........ wrote:Kup sobie ten inofem on jest w saszetkach 60szt i kosztuje 60zl jak dobrze pamiętam i tam są składniki kwasu foliowego i mio-inozytol razem połączone te składniki dobrze działają na poprawę occytow przeczytaj sobie w necie o tym
Dobra teraz doczytałam że właśnie to zamówiłaś 🙈🙊🙈 -
Weronika88 wrote:Właśnie zamówiłam i do tego DHEA. Chyba jeszcze kupię Q10... Będę czarowała teraz.
A to q10 zamówiłaś dobrze przyswajalne np Solgar, Swanson? Ja kiedyś bralam zwykły kwas foliowy a dr mi zamienił na folian z solgara i prenatal Uno mam mutacje MTHFR, bo też ma znaczenie jak sie wchłaniają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2022, 18:33
4.07. 2022 jest ❤️ -
Ania🙂 wrote:A to q10 zamówiłaś dobrze przyswajalne np Solgar, Swanson? Ja kiedyś bralam zwykły kwas foliowy a dr mi zamienił na folian z solgara i prenatal Uno mam mutacje MTHFR, bo też ma znaczenie jak sie wchłaniają.Weronika88