Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez zaczynam in vitro na polnej i mam nadzieję że pierwsza próba i się udaOna 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
Z tym Amh to nie zrozumiem nigdy 🙉, rezerwy sie podnieść nie da, ona jest jaka jest i bedzie spadać stopniowo ale wlaśnie suplementami można jakoś wpłynąć na wynik i też odchylenia w labolatoriach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2022, 14:32
-
Ania🙂 wrote:Dzisiaj już zrobiłam bhcg, wynik wieczorem
Powodzenia ✊ ja testuje za 10 dni, u nas powrót po rodzeństwoAnia🙂 lubi tę wiadomość
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
MilenaMi wrote:Z tym Amh to nie zrozumiem nigdy 🙉, rezerwy sie podnieść nie da, ona jest jaka jest i bedzie spadać stopniowo ale wlaśnie suplementami można jakoś wpłynąć na wynik i też odchylenia w labolatoriach.
Jak rozmawiam z koleżankami czy czasem poczytam to chyba nie ma takiej osoby która by miała stały wynik, często są odchylenia w jedną albo druga strone, kiedyś mi minęło jakieś badanie, że właśnie suplementy wpływają na niskie amh może pomóc DHEA, ale tutaj trzeba badać poziom aby nie poszybował w kosmosCzerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:Jak rozmawiam z koleżankami czy czasem poczytam to chyba nie ma takiej osoby która by miała stały wynik, często są odchylenia w jedną albo druga strone, kiedyś mi minęło jakieś badanie, że właśnie suplementy wpływają na niskie amh może pomóc DHEA, ale tutaj trzeba badać poziom aby nie poszybował w kosmosWeronika88
-
Weronika88 wrote:Ja właśnie zamówiłam DHEA , a mówisz ze to nie jest całkiem bezpieczne do brania samemu bez kontroli?
Osobiście bym zbadała poziomy DHEA, DHEAS przed, dawki są pewnie dobierane do poziomu, aby później nie było problemów.
Przy PCOS nie jest wskazane bo występuje czesto hiperandrogenizm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2022, 10:04
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Ania🙂 wrote:Bhcg 370 progesteron 32, 6 , chyba dobrze rośnie.
Ja polecam sprawdzać bhcg na kalkulatorze, np https://plodnosc.pl/kalkulator-beta-hcg/
Łatwo sprawdzić czy dobrze rośnie 🙃. Progesteron 32 to na pewno dobrze, bo miałam tak samo 😊Karolina9 lubi tę wiadomość
-
PozytywnaAna wrote:Hejka ,
Ja polecam sprawdzać bhcg na kalkulatorze, np https://plodnosc.pl/kalkulator-beta-hcg/
Łatwo sprawdzić czy dobrze rośnie 🙃. Progesteron 32 to na pewno dobrze, bo miałam tak samo 😊
Dzięki, zakręcona jestem jakoś, też chyba emocje4.07. 2022 jest ❤️