Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Weronika88 wrote:Ja dzisiaj zaczynam kurację która ma odmłodzić moją płodność 🤣 30go kwalifikacja na Polnej. Jestem ciekawa co mi zleci docent B. 🙂
Super ja też 30 będę na Polnej mam pierwsza wizytę przed transferem -
Alicjaaa wrote:Osobiście bym zbadała poziomy DHEA, DHEAS przed, dawki są pewnie dobierane do poziomu, aby później nie było problemów.
Przy PCOS nie jest wskazane bo występuje czesto hiperandrogenizm.
Ścigam Ciebie na priv 🙂1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Jestem po wizycie. Miałam scratching. Było ok. Pielęgniarki/położne bardzo miłe. Od 2 DC mam Gonal 150 a od 6 DC Orgalutran. I mam pytanie do was czy to jest protokół krótki. Wyleciało mi z głowy że mam się zapytać o punkcjeOna 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
Izabela🌺 wrote:Jestem po wizycie. Miałam scratching. Było ok. Pielęgniarki/położne bardzo miłe. Od 2 DC mam Gonal 150 a od 6 DC Orgalutran. I mam pytanie do was czy to jest protokół krótki. Wyleciało mi z głowy że mam się zapytać o punkcje
Wydaje mi się że krotki protokół -
Izabela🌺 wrote:Jestem po wizycie. Miałam scratching. Było ok. Pielęgniarki/położne bardzo miłe. Od 2 DC mam Gonal 150 a od 6 DC Orgalutran. I mam pytanie do was czy to jest protokół krótki. Wyleciało mi z głowy że mam się zapytać o punkcje
Tak masz krótki z antagonistą4.07. 2022 jest ❤️ -
Dzięki ☺️Ona 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
Hania_7 wrote:Cześć dziewczyny, na dniach czeka mnie punkcja, na ile dni brałyście zwolnienie? czy brałyście? U mnoe samopoczucie średnie, już w trakcie stymulacji doktor zalecił pić białko
Część, u mnie po każdej punkcji było inaczej, ostatnią zniosłam najlepiej, nie brałam zwolnienia bo akurat wypadał weekend, wczesniej brałam na 2/3 dni. Powodzenia4.07. 2022 jest ❤️ -
Po punkcji dobrze się czułam i nawet jeden dzień to było za dużo, ale to sprawa indywidualna.Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka.