Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynka wrote:Trzymam ✊
Jednak zrobiłam już dzisiaj bhcg jutro i w niedzielę nie ma tutaj możliwości i wyszła 14 teraz ponowie w poniedziałek 🙂Sukienka, Dotipik, Manka, agatkaagatka, Ewelinamala, OlgaW, Maja93, AniaAniaAnia🙂🙂🙂 lubią tę wiadomość
1ivf 16 pobranych 10 ( gonapeptyl ,puregon )zapłodnionych 1 zarodek
Transfer 5.1.1 bhcg 0,6
2ivf 12 pobranych 9 zapłodnionych
5❄️
Dodatnie ANA RO, LA kapilaroskopia , zespół Sjögrena.
Plaquenil 400 mg - 3 miesiące
Plaquenil 200mg ,acard ,clexana ,medargin (zamiast amlopin) ,sztuczne łzy.
12.05 .2025 transfer ❄️ -
OlgaW wrote:Dziewczyny u mnie 7 +4 jakie robiliście testy wolnego DNA płodowego .Docent zaleca powiedział jakie ale jeszcze tak sobie czytam .
Robiłam Nifty Pro ale to właśnie to samo co Sanco Plus.OlgaW lubi tę wiadomość
IVF 2024 .
4 ❄️❄️❄️❄️
1 transfer bhcg 0,2
2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
19.02.2025 jest ♥️ -
Ja tylko z informacją koleżanka teraz jest w potrzebie i dzisiaj dzwoniliśmy po różnych aptekach jest nadzieja na dostawę od poniedziałku w Poznaniu ♥️ to jeszcze nie jest pewna na 100% ale są przewidywania co do dostawy coraz pewniejsze.
Dziewczynka lubi tę wiadomość
-
Ewelinamala wrote:Ja tylko z informacją koleżanka teraz jest w potrzebie i dzisiaj dzwoniliśmy po różnych aptekach jest nadzieja na dostawę od poniedziałku w Poznaniu ♥️ to jeszcze nie jest pewna na 100% ale są przewidywania co do dostawy coraz pewniejsze.
Myślę , że to nie będzie taki jeden rzut na Polskę( pewnie zależy od hurtowni z których ściągają ).Dzisiaj jak podjechałam na bhcg do Krakowa i tak chodziłam po aptekach to niestety większość nie miała informacji e-mail kiedy jest przewidywana dostawa ale mam nadzieję , że w niedługim czasie dojdzie .🙏Mam jeszcze na 10 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja, 18:29
1ivf 16 pobranych 10 ( gonapeptyl ,puregon )zapłodnionych 1 zarodek
Transfer 5.1.1 bhcg 0,6
2ivf 12 pobranych 9 zapłodnionych
5❄️
Dodatnie ANA RO, LA kapilaroskopia , zespół Sjögrena.
Plaquenil 400 mg - 3 miesiące
Plaquenil 200mg ,acard ,clexana ,medargin (zamiast amlopin) ,sztuczne łzy.
12.05 .2025 transfer ❄️ -
ewelina_30 wrote:Myślę , że to nie będzie taki jeden rzut na Polskę( pewnie zależy od hurtowni z których ściągają ).Dzisiaj jak podjechałam na bhcg do Krakowa i tak chodziłam po aptekach to niestety większość nie miała informacji e-mail kiedy jest przewidywana dostawa ale mam nadzieję , że w niedługim czasie dojdzie .🙏Mam jeszcze na 10 dni
Dzisiaj chyba większość aptek w Poznaniu pytałam i w dwóch miały informacje o dostawie więc pewnie nie będzie takie łatwe ale chociaż coś zaczyna się ruszać i oby z każdym tygodniem było więcej 💪 -
Ewelinamala wrote:Dzisiaj chyba większość aptek w Poznaniu pytałam i w dwóch miały informacje o dostawie więc pewnie nie będzie takie łatwe ale chociaż coś zaczyna się ruszać i oby z każdym tygodniem było więcej 💪
Najważniejsze , że jest światełko w tunelu 🙂pamiętam jak to było z Clexana trzy albo cztery lata temu też wymiotło wszystko i było na 0 dostać graniczyło z cudem5.05.2025 bije ♥️ -
Widzę , że jest rozmowa na temat testów.Kiedyś miałam luźna rozmowę z koleżanką ginekolog w trakcie specjalizacji i czytając różne badania mówiła, że te testy wolnego DNA płodowego badają to samo ale właśnie zaczynają pojawiać się różnice w dokładności i Nifty mają najwięcej pomyłek .Przy ciąży bliźniaczej np polecała Panoramę i bardziej Sanco niż Nifty .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja, 19:58
-