WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • ewelina_30 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka wrote:
    Trzymam ✊

Jednak zrobiłam już dzisiaj bhcg jutro i w niedzielę nie ma tutaj możliwości i wyszła 14 teraz ponowie w poniedziałek 🙂

Sukienka, Dotipik, Manka, agatkaagatka, Ewelinamala, OlgaW, Maja93, AniaAniaAnia🙂🙂🙂 lubią tę wiadomość

1ivf 16 pobranych 10 ( gonapeptyl ,puregon )zapłodnionych 1 zarodek
    Transfer 5.1.1 bhcg 0,6
    2ivf 12 pobranych 9 zapłodnionych
    5❄️
    Dodatnie ANA RO, LA kapilaroskopia , zespół Sjögrena.
    Plaquenil 400 mg - 3 miesiące
    Plaquenil 200mg ,acard ,clexana ,medargin (zamiast amlopin) ,sztuczne łzy.
    12.05 .2025 transfer ❄️
  • Sukienka Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlgaW wrote:
    Dziewczyny u mnie 7 +4 jakie robiliście testy wolnego DNA płodowego .Docent zaleca powiedział jakie ale jeszcze tak sobie czytam .

Robiłam Nifty Pro ale to właśnie to samo co Sanco Plus.

OlgaW lubi tę wiadomość

IVF 2024 .
    4 ❄️❄️❄️❄️
    1 transfer bhcg 0,2
    2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
    19.02.2025 jest ♥️
  • Ewelinamala Koleżanka

Wysłany: 16 maja, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko z informacją koleżanka teraz jest w potrzebie i dzisiaj dzwoniliśmy po różnych aptekach jest nadzieja na dostawę od poniedziałku w Poznaniu ♥️ to jeszcze nie jest pewna na 100% ale są przewidywania co do dostawy coraz pewniejsze.

Dziewczynka lubi tę wiadomość

• Dziewczynka Ekspertka

Wysłany: 16 maja, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_30 wrote:
    Jednak zrobiłam już dzisiaj bhcg jutro i w niedzielę nie ma tutaj możliwości i wyszła 14 teraz ponowie w poniedziałek 🙂

🙂🙂

• ewelina_30 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Ja tylko z informacją koleżanka teraz jest w potrzebie i dzisiaj dzwoniliśmy po różnych aptekach jest nadzieja na dostawę od poniedziałku w Poznaniu ♥️ to jeszcze nie jest pewna na 100% ale są przewidywania co do dostawy coraz pewniejsze.

Myślę , że to nie będzie taki jeden rzut na Polskę( pewnie zależy od hurtowni z których ściągają ).Dzisiaj jak podjechałam na bhcg do Krakowa i tak chodziłam po aptekach to niestety większość nie miała informacji e-mail kiedy jest przewidywana dostawa ale mam nadzieję , że w niedługim czasie dojdzie .🙏Mam jeszcze na 10 dni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja, 18:29

1ivf 16 pobranych 10 ( gonapeptyl ,puregon )zapłodnionych 1 zarodek
    Transfer 5.1.1 bhcg 0,6
    2ivf 12 pobranych 9 zapłodnionych
    5❄️
    Dodatnie ANA RO, LA kapilaroskopia , zespół Sjögrena.
    Plaquenil 400 mg - 3 miesiące
    Plaquenil 200mg ,acard ,clexana ,medargin (zamiast amlopin) ,sztuczne łzy.
    12.05 .2025 transfer ❄️
  • Ewelinamala Koleżanka

Wysłany: 16 maja, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_30 wrote:
    Myślę , że to nie będzie taki jeden rzut na Polskę( pewnie zależy od hurtowni z których ściągają ).Dzisiaj jak podjechałam na bhcg do Krakowa i tak chodziłam po aptekach to niestety większość nie miała informacji e-mail kiedy jest przewidywana dostawa ale mam nadzieję , że w niedługim czasie dojdzie .🙏Mam jeszcze na 10 dni

Dzisiaj chyba większość aptek w Poznaniu pytałam i w dwóch miały informacje o dostawie więc pewnie nie będzie takie łatwe ale chociaż coś zaczyna się ruszać i oby z każdym tygodniem było więcej 💪

• OlgaW Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Dzisiaj chyba większość aptek w Poznaniu pytałam i w dwóch miały informacje o dostawie więc pewnie nie będzie takie łatwe ale chociaż coś zaczyna się ruszać i oby z każdym tygodniem było więcej 💪

Najważniejsze , że jest światełko w tunelu 🙂pamiętam jak to było z Clexana trzy albo cztery lata temu też wymiotło wszystko i było na 0 dostać graniczyło z cudem

5.05.2025 bije ♥️
  • Maja93 Koleżanka

Wysłany: 16 maja, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę , że jest rozmowa na temat testów.Kiedyś miałam luźna rozmowę z koleżanką ginekolog w trakcie specjalizacji i czytając różne badania mówiła, że te testy wolnego DNA płodowego badają to samo ale właśnie zaczynają pojawiać się różnice w dokładności i Nifty mają najwięcej pomyłek .Przy ciąży bliźniaczej np polecała Panoramę i bardziej Sanco niż Nifty .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja, 19:58

‹‹ 165 166 167 168 169
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ