X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Paniwiosna Koleżanka

Wysłany: 24 maja, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po mini histeroskopii tak jak pisaliście nie ma się czego obawiać👍.Wszystko poszło dobrze 🙂

agatkaagatka lubi tę wiadomość

• agatkaagatka Ekspertka

Wysłany: 24 maja, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emfanka wrote:
    Ja w następny piątek wizyta by sprawdzić czy możemy mieć transfer w tym cyklu - bo jesteśmy na naturalnym :)

Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
    2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    Czekamy na 🌈 dziewczynkę
  • Sukienka Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlgaW dalej biorę progesteron mam 21 tydzień zmniejszone dawki prolutex odstawiony .

IVF 2024 .
    4 ❄️❄️❄️❄️
    1 transfer bhcg 0,2
    2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
    19.02.2025 jest ♥️
  • OlgaW Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sukienka wrote:
    OlgaW dalej biorę progesteron mam 21 tydzień zmniejszone dawki prolutex odstawiony .

Dzięki !

5.05.2025 bije ♥️
‹‹ 169 170 171 172 173
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ