Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Bezova przesunęłam sobie posty o fizjoterapii uroginekologicznej polecasz Sylwię Kusiak ? Do tej pory jeździłam do innego miasta teraz to w ciąży wolę mieć na miejscu jeszcze się zastanawiam nad misja mama .Ona39 lat .On 40 lat
endometrium główny problem pomogły wlewy z osocza.
3 x ivf 3 transfer udany 🙂 -
Michasia🌸 wrote:Bezova przesunęłam sobie posty o fizjoterapii uroginekologicznej polecasz Sylwię Kusiak ? Do tej pory jeździłam do innego miasta teraz to w ciąży wolę mieć na miejscu jeszcze się zastanawiam nad misja mama .
Koleżanki chodzą polecają tak samo jak misja mama czy Weronika Trofimiuk uwielbiam ♥️ każda jest tak samo dobra .
Dzisiaj wychodzimy do domku ♥️♥️Michasia🌸, Emfanka lubią tę wiadomość
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g . -
agatkaagatka wrote:Koleżanki chodzą polecają tak samo jak misja mama czy Weronika Trofimiuk uwielbiam ♥️ każda jest tak samo dobra .
Dzisiaj wychodzimy do domku ♥️♥️
Dzięki 🙂 Wszystkiego dobrego dla Was .Ona39 lat .On 40 lat
Michasia🌸 wrote:Dzięki 🙂 Wszystkiego dobrego dla Was .
Dziękuję 🙂 Są to pewne osoby z wiedzą, empatiąStarania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
agatkaagatka wrote:Dziękuję 🙂 Są to pewne osoby z wiedzą, empatią
Jestem bardzo zadowolona z mojej ale to jeździłam do Warszawy przy okazji flebologa teraz czas na zmianę .Ona39 lat .On 40 lat
Michasia🌸 wrote:Jestem bardzo zadowolona z mojej ale to jeździłam do Warszawy przy okazji flebologa teraz czas na zmianę .
Bardzo polecam Panią Sylwię często się przewijała w poleceniach na innych grupach oceniła funkcje mięśni dna miednicy u mnie był problem z napięciem mam ćwiczenia 🙂 może później wpływać na ukrwienie macicyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca, 10:01
Michasia🌸 lubi tę wiadomość
2019 -32 tc 👼💔💔 -
Biobio3 wrote:Bardzo polecam Panią Sylwię często się przewijała w poleceniach na innych grupach oceniła funkcje mięśni dna miednicy u mnie był problem z napięciem mam ćwiczenia 🙂 może później wpływać na ukrwienie macicy
Oj tak fizjoterapia uroginekologiczna powinna być nieodłączną częścią leczenia niepłodności wiem po sobie ile u mnie miało znaczenia i jak dużo dało i tutaj oczywiście regularność.Ona39 lat .On 40 lat
Michasia🌸 wrote:Oj tak fizjoterapia uroginekologiczna powinna być nieodłączną częścią leczenia niepłodności wiem po sobie ile u mnie miało znaczenia i jak dużo dało i tutaj oczywiście regularność.
Pewnie kiedyś tak będzie patrząc jak się zmieniło podejście do fizjo nawet po laparoskopii zwiadowczej kiedyś nikt o tym nie mówił teraz często jest w zaleceniach po operacji niestety nawet sama blizna np po CC może mieć wpływ na funkcjonowanie innych narządów warto co jakiś czas oceniać nawet jak jest to kilka lat po CC .2019 -32 tc 👼💔💔 -
Michasia🌸 wrote:Bezova przesunęłam sobie posty o fizjoterapii uroginekologicznej polecasz Sylwię Kusiak ? Do tej pory jeździłam do innego miasta teraz to w ciąży wolę mieć na miejscu jeszcze się zastanawiam nad misja mama .
Weronika Trofimiuk dla mnie kobieta złoto ♥️ nie mniej Sylwia Kusiak również jest bardzo polecana nawet się znają razem trenują i czasami współpracują, jeżdżą na różne konferencje .Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca, 10:32
Czekamy na synka 💙 -
W Poznaniu jak robiłam rozeznanie przewijała się jeszcze Fizjobroszka oraz Pani Fizjoterapeutka to są profile na Instagramie obserwując każda z nich wydaje się warta polecenia plus pozostałe o których dziewczyny wspomniały .Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️
Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
prenatalne ok -
-
Wiecie co, ja chodziłam przed laparoskopia i po do fizjoteraputki uroginekologicznej, i Ona (przynajmniej tak mowila) czuła różnice po zabiegu, w sensie rucomosci jajniow itp,więzadła itp. Teraz trochę mi się nie chce chodzić, ale fajnie u Niej było. A byłyście u osteopaty? Mnie to nie przekonało, ale niektórzy są zachwyceni:)
-
Dotipik wrote:Wiecie co, ja chodziłam przed laparoskopia i po do fizjoteraputki uroginekologicznej, i Ona (przynajmniej tak mowila) czuła różnice po zabiegu, w sensie rucomosci jajniow itp,więzadła itp. Teraz trochę mi się nie chce chodzić, ale fajnie u Niej było. A byłyście u osteopaty? Mnie to nie przekonało, ale niektórzy są zachwyceni:)
Osobiście nie jestem przekona ani do akupunktury za to koleżankę w ciąży ratowała miała robioną przez lekarza anasteziologa tutaj podobno dużo zależy od doświadczenia .W Poznaniu polecony mi został dr Paweł Korman jako doświadczona osoba nie zdążyłam pójść miał przerwę walczył z nowotworem .Ona39 lat .On 40 lat
Dotipik wrote:Wiecie co, ja chodziłam przed laparoskopia i po do fizjoteraputki uroginekologicznej, i Ona (przynajmniej tak mowila) czuła różnice po zabiegu, w sensie rucomosci jajniow itp,więzadła itp. Teraz trochę mi się nie chce chodzić, ale fajnie u Niej było. A byłyście u osteopaty? Mnie to nie przekonało, ale niektórzy są zachwyceni:)
Osteopata nie mam wiedzy natomiast akupunktura tutaj też są zdania podzielone kiedyś hak rozmawiałam z docentem na ten temat to mówił , że ma pary które z różnych względów nie są gotowi w danym momencie na ivf i próbują tej metody przy staraniach naturalnych niektórym w jakiś aspektach pomaga ale trzeba trafić na dobrego specjalistę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca, 19:58
Czekamy na synka 💙 -
Osteopatia jest bardzo polecana dla noworodków , niemowlaków przy różnych problemach znajome bardzo chwalą 🤷 kiedyś byłam sama u osteopaty problemy z szyja w niepłodności bardziej jestem za uro fizjo osteopatia nie przekonała mnie do końca .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca, 09:15
-
Dziewczyny macie do polecenia kardiologa w Poznaniu ? Lekarze na Polnej byli podzieleni czy dalej brać leki na nadciśnienie w sensie jeden mówił tak drugi inaczej napisałam jeszcze do doc pytanie i napisał aby brać dalej i skonsultować z kardiologiem / hipertensiologiem przy moich problemach akurat nikogo nie znam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca, 16:38
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
agatkaagatka wrote:Dziewczyny macie do polecenia kardiologa w Poznaniu ? Lekarze na Polnej byli podzieleni czy dalej brać leki na nadciśnienie w sensie jeden mówił tak drugi inaczej napisałam jeszcze do doc pytanie i napisał aby brać dalej i skonsultować z kardiologiem / hipertensiologiem przy moich problemach akurat nikogo nie znam .
Privagatkaagatka lubi tę wiadomość
-
ZOSIA92 wrote:Priv
Dzięki odezwałam się na privStarania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g .