Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Emfanka wrote:Ja, po wizycie dla uspokojenia głowy
Maluch CRL 1,8 cm, serduszko bije
Idealnie z aplikacją Preglife 8 +2
W środę wizyta w klinice, pewnie jedna z ostatnichOby 🤞
No i zaczynam myśleć powoli co dalej
Zapisałam się do mojej ginekolog gdzie chcę prowadzić ciążę na 29.07 - z moim szczęściem idzie na urlop w sierpniu i wraca we wrześniu 🤦♀️ więc zrobię u niej pierwsze badanie - na prenatalne wezmę skierowanie, i we wrześniu na kolejną kontrolę....
Emfanka cieszę się razem z Tobą 🙂
Ps : długo się zastanawiałam gdzie dalej prowadzić ciążę również mam swoją Panią ginekolog jest bardzo empatyczna taka wiesz wizyta jak z przyjaciółką ale jednak wolę konkretną rękę doc B jego spokój opakowanie i po rozmowie z mężem stwierdziliśmy , że zostajemy dalej na prowadzeniaEmfanka lubi tę wiadomość
-
Zapisałam się do mojej ginekolog gdzie chcę prowadzić ciążę na 29.07 - z moim szczęściem idzie na urlop w sierpniu i wraca we wrześniu 🤦♀️ więc zrobię u niej pierwsze badanie - na prenatalne wezmę skierowanie, i we wrześniu na kolejną kontrolę....
Emfanka kolejny kroczek 🙂 cieszę się i wszystkiego dobrego dla Was 😘 Zosia jest coraz bardziej wymagająca i brak czasu aby zaglądać.Emfanka lubi tę wiadomość
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g . -
Dominikaaa jak dobrze pamiętam Ciebie prowadzili hematologiczne lekarze z instytutu w Warszawie ? Jaki jest okres oczekiwania? W Poznaniu nie ma dobrych specjalistów od krzepnięcia czeka mnie kontrola za pół roku dzwoniłam do Krakowa i Prof Udas terminy praktycznie brak jest lista rezerwowych profesor mało przyjmuje .Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
agatkaagatka wrote:Dominikaaa jak dobrze pamiętam Ciebie prowadzili hematologiczne lekarze z instytutu w Warszawie ? Jaki jest okres oczekiwania? W Poznaniu nie ma dobrych specjalistów od krzepnięcia czeka mnie kontrola za pół roku dzwoniłam do Krakowa i Prof Udas terminy praktycznie brak jest lista rezerwowych profesor mało przyjmuje .
Napiszę wszystko ma priv 🙂 Zgadza się dlatego chciałam rodzić w Warszawie i na końcówkę ciąży od doc przeszłam do Warszawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca, 09:28
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
2024 urodziły się dziewczynki .
KONIEC STARAŃ -
U mnie 8 +1 🙂 Zrobiłam kartkę odstawienia accofilu odliczam ,skreślam jeszcze cztery dni tak mi ten lek dał w kość 🙈agatkaagatka, OlgaW, Emfanka lubią tę wiadomość
Trzy procedury ivf .
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️ -
Dominikaaa wrote:Napiszę wszystko ma priv 🙂 Zgadza się dlatego chciałam rodzić w Warszawie i na końcówkę ciąży od doc przeszłam do Warszawy.
Dziękuję 🙂Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
Część dziewczyny 🙂
Emfanka ,Dziewczynka jesteśmy na podobnym etapie ciąży u mnie 8+ 5 moim prowadzącym dr T postanowiłam napisać miałyśmy transfer w podobnym czasie trzymam za Was kciuki ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca, 06:32
Emfanka, Dziewczynka lubią tę wiadomość
-
C.B.3 wrote:Część dziewczyny 🙂
Emfanka ,Dziewczynka jesteśmy na podobnym etapie ciąży u mnie 8+ 5 moim prowadzącym dr T postanowiłam napisać miałyśmy transfer w podobnym czasie trzymam za Was kciuki ✊
Witamyi tez mocno trzymamy kciuki!!!
Ja od wczoraj umieram, migrena plus mdłości, dodatkowo w nocy nie mogę spać
Jeszcze mnie wszystko ciągnieDotipik, Dziewczynka lubią tę wiadomość
🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
06.2022 💉 IVF krótki protokół
2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌
08.2022 💉 IVF krótki protokół
4 zarodki - 1 prawidłowy
Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami
04.2023 transfer nieudany 💔
08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty
Zmiana kliniki
01.2025 💉 IVF krótki protokół
5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️
03.2025 laparoskopia zwiadowcza
usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
04.2025
✅ wizyta kontrolna
05.25
✅wyniki biopsji endometrium
✅ustalenie daty transferu - 9.06
06.25
❄️ 5.1.1 transfer 9.06
beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
07.25
✅ 02.07 mamy serduszko
✅ 18.07 - USG kontrolne CRL 1,8 cm ❤️ -
Emfanka wrote:Witamy
i tez mocno trzymamy kciuki!!!
Jeszcze mnie wszystko ciągnie
Niby w tym tygodniu jest najwyższe stężenie hormonu bhcg objawy właśnie mogą być najsilniejsze chodziłam do pracy w piątek pierwszy raz pół dnia musiałam siedzieć w WC z głową w dół czas na L4 samopoczucie również średnie ciągnięcia o których piszesz nie mogę za długo siedzieć inaczej zaczyna ciągnąć całe podbrzusze . -
Emfanka wrote:Witamy
i tez mocno trzymamy kciuki!!!
Jeszcze mnie wszystko ciągnie
Emfanka damy radę ✊🙂
U mnie po wizycie u doc bobas rośnie prawidłowo ale zrobiły się aż trzy krwiaki 🙈 na chwilę obecną bez objawów jeden daleko od ciąży bez wpływu pozostałe dwa dość spore już tak do następnej wizyty za tydzień nospa i relanium zobaczymy w jaką stronę to pójdzie mam się na maxa oszczędzać .Maja93, Michasia🌸 lubią tę wiadomość
Trzy procedury ivf .
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️ -
Dziewczynka wrote:Emfanka damy radę ✊🙂
U mnie po wizycie u doc bobas rośnie prawidłowo ale zrobiły się aż trzy krwiaki 🙈 na chwilę obecną bez objawów jeden daleko od ciąży bez wpływu pozostałe dwa dość spore już tak do następnej wizyty za tydzień nospa i relanium zobaczymy w jaką stronę to pójdzie mam się na maxa oszczędzać .
Oby!
Ja w środę poprosze o pierwsze zwolnienie na tydzień... Bo nie jestem w stanie wysiedzieć jednak przy komputerze🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
06.2022 💉 IVF krótki protokół
2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌
08.2022 💉 IVF krótki protokół
4 zarodki - 1 prawidłowy
Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami
04.2023 transfer nieudany 💔
08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty
Zmiana kliniki
01.2025 💉 IVF krótki protokół
5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️
03.2025 laparoskopia zwiadowcza
usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
04.2025
✅ wizyta kontrolna
05.25
✅wyniki biopsji endometrium
✅ustalenie daty transferu - 9.06
06.25
❄️ 5.1.1 transfer 9.06
beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
07.25
✅ 02.07 mamy serduszko
✅ 18.07 - USG kontrolne CRL 1,8 cm ❤️ -
Dziewczynka wrote:Emfanka damy radę ✊🙂
U mnie po wizycie u doc bobas rośnie prawidłowo ale zrobiły się aż trzy krwiaki 🙈 na chwilę obecną bez objawów jeden daleko od ciąży bez wpływu pozostałe dwa dość spore już tak do następnej wizyty za tydzień nospa i relanium zobaczymy w jaką stronę to pójdzie mam się na maxa oszczędzać .
W tam razie wypoczywaj 🙂 -
Emfanka wrote:Oby!
Ja w środę poprosze o pierwsze zwolnienie na tydzień... Bo nie jestem w stanie wysiedzieć jednak przy komputerze
Dacie radę ✊
U mnie wymioty i nudności do 17 tc praktycznie ten czas wycięty z życiorysu okresami miałam serdecznie dosyć potem zaczęłam czuć się bardzo dobrze docent na każdej wizycie powtarzał aby łapać takie dni cieszyć się może być różnie na dalszym etapie łącznie z samopoczuciem .Emfanka wierzę , że nadejdą dni lepszego samopoczucia teraz zadbaj o siebie 😘 -
Emfanka wrote:Oby!
Ja w środę poprosze o pierwsze zwolnienie na tydzień... Bo nie jestem w stanie wysiedzieć jednak przy komputerze
Emfanka czasami wystarczy zwolnić tempo L4 to dobry pomysł życzę dużo siłWalka z cieńkim endometrium główny problem pomogły wlewy z osocza.
3 x ivf 3 transfer udany 🙂 -
C.B.3 wrote:Część dziewczyny 🙂
Emfanka ,Dziewczynka jesteśmy na podobnym etapie ciąży u mnie 8+ 5 moim prowadzącym dr T postanowiłam napisać miałyśmy transfer w podobnym czasie trzymam za Was kciuki ✊
Powodzenia 🙂Walka z cieńkim endometrium główny problem pomogły wlewy z osocza.
3 x ivf 3 transfer udany 🙂