X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • C.B.3 Nowa

Wysłany: 25 lipca, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emfanka wrote:
    😂😂😂😂

Ja stwierdzam, że leżenie jest nie dla mnie… już odespałam i mnie nosi…

W trzy będziemy czekały na wyniki 🙂 chociaż im więcej czytam NiFTy ,Sanco ,Panorama itd mam taki mętlik w głowie 🙈zdam się na lekarza .

Emfanka lubi tę wiadomość

• Biobio3 Koleżanka

Wysłany: 25 lipca, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    C.B.3 wrote:
    W trzy będziemy czekały na wyniki 🙂 chociaż im więcej czytam NiFTy ,Sanco ,Panorama itd mam taki mętlik w głowie 🙈zdam się na lekarza .

U mnie dopiero 7 +3 robimy Sanco Plus .Wszystkie testy określają to samo podstawowe albo rozszerzone nie wiadomo co wybrać koleżanki robiły NiFTy dostały dużą zniżkę.

• C.B.3 Nowa

Wysłany: 25 lipca, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biobio3 wrote:
    U mnie dopiero 7 +3 robimy Sanco Plus .Wszystkie testy określają to samo podstawowe albo rozszerzone nie wiadomo co wybrać koleżanki robiły NiFTy dostały dużą zniżkę.

👍

• Dziewczynka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emfanka wrote:
    😂😂😂😂

Ja stwierdzam, że leżenie jest nie dla mnie… już odespałam i mnie nosi…

Niestety ja również ale co zrobić liczę , że jeszcze dwa dni i będę mogła wstać zobaczymy

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
  • agatkaagatka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sukienka wrote:
    Dzięki tak tylko pytałam 🙂.Mieszkam na Podolanach robię w szpitalu na Lutyckiej ( ceny średnio ) mam kawałeczek z drugiej strony wróciłam na trochę do pracy i mam kilka kroków do CMU też bym mogła robić.

Doc B mówił aby nie robić u nich badań które są mocno czule jak morfologia ,Aptt i inne najpierw czekają na kuriera potem jest to przewożone wyniki nie będą wiarygodne ,krzywa cukrowa ,wirusowe ,hormony jak najbardziej .Najlepiej jak już dziewczyny wspomniały labolatorium przy szpitalu .

Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
    2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g .
  • Emfanka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka wrote:
    Niestety ja również ale co zrobić liczę , że jeszcze dwa dni i będę mogła wstać zobaczymy

No się chyba unieruchomiłam na dłużej…

Wstałam i chciałam zejść na ogród z tarasu, i nagle się jakoś potknęłam i wylądowałam na kolanach, wykręcając moją już kiedyś uszkodzona kostkę…

Na razie leżę z lodem i mam nadzieję, że nie będzie puchnąć. Nie uśmiecha mi się jechać na sor :(

🙍‍♂️88' 🙍‍♀️89'. 🐶😸😸

06.2022 💉 IVF krótki protokół
    2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌

08.2022 💉 IVF krótki protokół
    4 zarodki - 1 prawidłowy

Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami

04.2023 transfer nieudany 💔
    08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
    03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty

Zmiana kliniki

01.2025 💉 IVF krótki protokół
    5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️

03.2025 laparoskopia zwiadowcza
    usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
    04.2025
    ✅ wizyta kontrolna
    05.25
    ✅wyniki biopsji endometrium
    ✅ustalenie daty transferu - 9.06
    06.25
    ❄️ 5.1.1 transfer 9.06
    beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
    07.25
    ✅ 02.07 mamy serduszko
    ✅ 18.07 - USG kontrolne CRL 1,8 cm ❤️
‹‹ 203 204 205 206 207
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ