X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Dziewczynka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emfanka jutro 2 prenatalne kiedy to zleciało 😱 powiedz mi w którym tygodniu masz badanie prenatalne pytam orientacyjnie u mnie jeszcze trochę 🙂 Po wizycie jest ok jedna rzecz do obserwacji idziemy dalej 🙂

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
  • Emfanka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaAniaAnia🙂🙂🙂 wrote:
    Dzisiaj już jestem po wizycie jadę się pożegnać z synkiem i do szpitala 🙂 Dzieci mają około 3100 i 2900 kg ale już szyjki brak i rozwarcie chociaż skurczy brak ma być CC lepiej na spokojnie doczekać w szpitalu 🙂

Powodzenia!!!

Dziewczynka ja miałam mieć w 21+2 ale zaproponowano nam 18+5 wiec stwierdziliśmy, ze pójdziemy- najwyżej jak się okaże że za wcześnie to pojedziemy raz jeszcze :) w sumie 1 prenatalne też mieliśmy od razu w 12 tyg 🤞

Oczywiście stres jest… boje się, że się za pewnie poczułam i za dużo planuję… ciężka jest ciąża po ivf

🙍‍♂️88' 🙍‍♀️89'. 🐶😸😸

06.2022 💉 IVF krótki protokół
    2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌

08.2022 💉 IVF krótki protokół
    4 zarodki - 1 prawidłowy

Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami

04.2023 transfer nieudany 💔
    08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
    03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty

Zmiana kliniki

01.2025 💉 IVF krótki protokół
    5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️

03.2025 laparoskopia zwiadowcza
    usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
    ❄️ 5.1.1 transfer 9.06
    beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
    ✅ 02.07 mamy serduszko
    ✅ 18.07 - USG kontrolne CRL 1,8 cm ❤️
    ✅ 31.07 - SANCO prawidłowe - będzie 🩵
    ✅ 13.08 - prenatalne prawidłowe
    ⏳30.09 - II prenatalne
‹‹ 245 246 247 248 249
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ