Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Dziewczynka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biobio3 wrote:
    Dzisiaj ja się witam z nocy 😅 muszę wyjść ale napadało trochę śniegu może będzie lepiej 🙂

Dzisiaj intensywne opady śniegu 🙈

Dziewczyny w trasach bezpiecznej drogi 💪

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:06

Wiktoria● lubi tę wiadomość

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
  • Wiktoria● Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:
    Oj tak ja obieram warzywa na soki ale muszę czekać z odpaleniem sokowirówki aż zadzwoni budzik męża żeby go nie budzić 😅

To jest niestety minus 😅

Ona 31 lat On 33 lata
    PCOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    preg.png
  • Ewelinamala Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z jakim wyprzedzeniem umawiacie się na badania prenatalne do doc Szpery ?

30.05.2025 Franciszek 🧑
    5.01.2026 7+4❤️
  • Dziewczynka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Dziewczyny z jakim wyprzedzeniem umawiacie się na badania prenatalne do doc Szpery ?

Pierwsze prenatalne doc już na Polnej mówił aby się zapisać jak mu powiedziałam że chce zostać dalej u Niego później po pierwszych prenatalnych zapisałam się na drugie i potem na trzecie .( jeśli był otwarty grafik )

Malwina02 lubi tę wiadomość

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
  • Ewelinamala Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka wrote:
    Pierwsze prenatalne doc już na Polnej mówił aby się zapisać jak mu powiedziałam że chce zostać dalej u Niego później po pierwszych prenatalnych zapisałam się na drugie i potem na trzecie .( jeśli był otwarty grafik )

Dzięki 🙂 Jeszcze ciężko wejść ponownie w rytm umawiania wszystkiego dzisiaj oddaliśmy krew na badania genetyczne

30.05.2025 Franciszek 🧑
    5.01.2026 7+4❤️
‹‹ 312 313 314 315 316
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ