Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinamala wrote:Ja sie szykuje na wizytę do doc .Miłego dnia dziewczyny i dużo słoneczka ☀️☀️☀️
Powodzenia 🍀
Właśnie wróciłam ze spaceru czuje w powietrzu deszcz
-
U nas w piątek cc 🤯🥳czekamy aż wybije 36 +0
Emfanka, Ewelinamala, Wiktoria●, Malwina02, Dziewczynka, Bezova, Patisonek 25 lubią tę wiadomość
👩🦰32 l 👨🦰32 l
Ivf
08.09.2025 ♥️♥️ 1k2o
27.01.2026 1306 g i 1280g
9.03.3026 ostatnia wizyta
11.03.2026 przyjęcie do szpitala
13.03.2026 Zosia 🐼2310 g Celina 🐼2402 g 36+0 -
Wiktoria● wrote:Powodzenia 🍀
Właśnie wróciłam ze spaceru czuje w powietrzu deszcz
W przyszłym tygodniu ma być zmiana pogody dla mnie lekkie załamanie ten tydzień muszę leżeć zrobił się ogromny krwiak za tydzień kontrola łożysko dalej przodujace ale na tym etapie normalne .Franio bedzie z niania w domu tylko mnie usłyszy syrena na cały dom ,dzisiaj najpierw wchodziłam sama został z tatą jaka była afera 🤣🤣 jak mnie nie widzi i nie słyszy wszystko gra 😂 jednym słowem będzie ciężko 🫣🫣
Bezova powodzenie jutro na wyzycie ✊️✊️✊️
Bezova lubi tę wiadomość
-
Ewelinamala wrote:W przyszłym tygodniu ma być zmiana pogody dla mnie lekkie załamanie ten tydzień muszę leżeć zrobił się ogromny krwiak za tydzień kontrola łożysko dalej przodujace ale na tym etapie normalne .Franio bedzie z niania w domu tylko mnie usłyszy syrena na cały dom ,dzisiaj najpierw wchodziłam sama został z tatą jaka była afera 🤣🤣 jak mnie nie widzi i nie słyszy wszystko gra 😂 jednym słowem będzie ciężko 🫣🫣
Bezova powodzenie jutro na wyzycie ✊️✊️✊️
Dużo wypoczynku 😘 Mój Leoś też był mała przylepa pamiętam moje kompiele z syreną pod drzwiami łazienki później jak był starszy miałam szkolenia on-line zawsze komuś uciekał przychodził pod pretekstem gramolenia się na łóżku 🤣 po jakimś czasie wybudowaliśmy domu zrobiłam sobie gabinet koło domu rano nie wychodziłam do przedszkola zawoził mąż ja odbierałam mama zostaje w domu on też nigdzie nie jedzie 😅 -
Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań🍀
Ewelinamala odpoczywaj 🙂
My również po wizycie ogólnie wszystko dobrze ale muszę zrobić dobową zbiórkę moczu na białko i konsultacje z nefrologiem wychodzą niejednoznaczne wyniki z moczu i krwi .Coraz więcej wypoczywam jeszcze trzy tygodnie i mamy trzeci trymest ale ten czas leci 🙈
Ewelinamala lubi tę wiadomość
-
Emfanka mój Iwo również mały terrorysta cyca 😅 My już też jesteśmy sami pomału mamy swoje rutyny chociaż Iwo dalej głównie je i śpi. Pomału myślę o kursie chustonoszenia
Niezmiennie kciuki za pozostałe dziewczyny ✊️
Emfanka lubi tę wiadomość
Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️
Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵 -
Wiktoria● wrote:Dużo wypoczynku 😘 Mój Leoś też był mała przylepa pamiętam moje kompiele z syreną pod drzwiami łazienki później jak był starszy miałam szkolenia on-line zawsze komuś uciekał przychodził pod pretekstem gramolenia się na łóżku 🤣 po jakimś czasie wybudowaliśmy domu zrobiłam sobie gabinet koło domu rano nie wychodziłam do przedszkola zawoził mąż ja odbierałam mama zostaje w domu on też nigdzie nie jedzie 😅
Jakoś damy radę 🙈 Od dzisiaj z przyjemnością kładę się do łóżka 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca, 10:49
-
No my powoli wprowadzamy brzuszkoleżenie, aktywności na macie… idzie ciężko 🤣
W internecie to wszystko łatwiej wygląda 🤣🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
06.2022 💉 IVF krótki protokół
2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌
08.2022 💉 IVF krótki protokół
4 zarodki - 1 prawidłowy
Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami
04.2023 transfer nieudany 💔
08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty
Zmiana kliniki
01.2025 💉 IVF krótki protokół
5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️
03.2025 laparoskopia zwiadowcza
usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
❄️ 5.1.1 transfer 9.06
beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
✅ 02.07 mamy serduszko
✅ 18.07 - USG kontrolne CRL 1,8 cm ❤️
✅ 31.07 - SANCO prawidłowe - będzie 🩵
✅ wszystkie prenatalne prawidłowe -
Login wrote:Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań🍀
Ewelinamala odpoczywaj 🙂
My również po wizycie ogólnie wszystko dobrze ale muszę zrobić dobową zbiórkę moczu na białko i konsultacje z nefrologiem wychodzą niejednoznaczne wyniki z moczu i krwi .Coraz więcej wypoczywam jeszcze trzy tygodnie i mamy trzeci trymest ale ten czas leci 🙈
Kciuki za wyniki -
Ewelinamala wrote:Jakoś damy radę 🙈 Od dzisiaj z przyjemnością kładę się do łóżka 🤗
U mnie na następną wizyte 25 marca krzywa cukrowa trochę się obawiam przy moim pcos i całej otoczki chociaż w poprzedniej ciąży bez cukrzycy plus reumatolog miałam się pokazać w połowie ciąży u mnie APS" bardziej reumatologiczne " -
Wiktoria● wrote:U mnie na następną wizyte 25 marca krzywa cukrowa trochę się obawiam przy moim pcos i całej otoczki chociaż w poprzedniej ciąży bez cukrzycy plus reumatolog miałam się pokazać w połowie ciąży u mnie APS" bardziej reumatologiczne "
Chociaż na dzień dzisiejszy dla mnie abstrakcja 🫣 dziwnie sie z tym czuje .Franio w styczniu roczek i ma imprezce będę z dużym brzuchem .U mnie okulista na szczęście bardzo dobrze obawiałam się jednak krótki czas po pierwszej ciąży nie brałam clexany dopiero włączyliśmy na wizycie w styczniu -
Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań!
U nas niestety złe wiadomości.. szyjka ma 12mm.... z Ułańskiej prosto na Polną, przyjęli mnie na RILE. Jutro od rana zakładamy szew ratunkowy. Chciałam się od chata dowiedzieć jak wygląda zabieg, jaki rodzaj znieczulenia najczęściej się stosuje, a on wyleciał już ze statystykami.. Staram się nie denerwować żeby jeszcze bardziej nie zaszkodzić ale łzy same lecą.. Tyle lat walczyliśmy o to Maleństwo, bardzo się boję.. -
Bezova wrote:Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań!
U nas niestety złe wiadomości.. szyjka ma 12mm.... z Ułańskiej prosto na Polną, przyjęli mnie na RILE. Jutro od rana zakładamy szew ratunkowy. Chciałam się od chata dowiedzieć jak wygląda zabieg, jaki rodzaj znieczulenia najczęściej się stosuje, a on wyleciał już ze statystykami.. Staram się nie denerwować żeby jeszcze bardziej nie zaszkodzić ale łzy same lecą.. Tyle lat walczyliśmy o to Maleństwo, bardzo się boję..
Bezova trzymam mocno kciuki i popytu trzymaj sie myślimy o Was ciepło 😘😘 U mnie udało sie bez ingerencji zabiegowych ale byłam częstym gościem oddziału Onier szew jest zakładamy w znieczuleniu ale jesteś świadoma chociaż bywa różnie kiedyś doc składał szyjkę pacjentce i zakładał szew ratunkowy znieczulenie ogólne ale zdecydowanie rzadziej tak było 5 / 6 lat temu. Płacz jak też płakałamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca, 19:39
-
Bezova wrote:Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań!
U nas niestety złe wiadomości.. szyjka ma 12mm.... z Ułańskiej prosto na Polną, przyjęli mnie na RILE. Jutro od rana zakładamy szew ratunkowy. Chciałam się od chata dowiedzieć jak wygląda zabieg, jaki rodzaj znieczulenia najczęściej się stosuje, a on wyleciał już ze statystykami.. Staram się nie denerwować żeby jeszcze bardziej nie zaszkodzić ale łzy same lecą.. Tyle lat walczyliśmy o to Maleństwo, bardzo się boję..
Bezova pozdrawiam z oddziału 😘 Bardzo rozumiem twoj strach moja szyjka od poczatku ciąży miała zaledwie 3,2 cm jeszcze jak był docent mowil ,że szew w przypadku ciąży bliźniaczej stąpanie po bardzo kruchym lodzie oczywiście czasami nie ma innego wyjścia, krążek również skuteczność średnia może pomóc ale nie musi ze względu na późniejszy duży nacisk u mnie ciąża bliźniacza inna sytuacja do czego zmierzam będzie ciężko trudna i długa walka przed wami będzie wiele łez, strachu o maleństwo ,ale wierzę, że dacie radę bobas ma taką waleczną mamę i Panią dr Joannę. Później szyjka się zatrzymała po 30 tc jak doc wrócił zalecił jeszcze relanium coraz silniejsze skurcze na to będziecie bardzo uważać szczególnie po założeniu szwu .Wytrwała do końca jeszcze w pon na wizycie było rozwarcia na opuszek szyjka skrócona ale nie zgładzona.👩🦰32 l 👨🦰32 l
Ivf
08.09.2025 ♥️♥️ 1k2o
27.01.2026 1306 g i 1280g
9.03.3026 ostatnia wizyta
11.03.2026 przyjęcie do szpitala
13.03.2026 Zosia 🐼2310 g Celina 🐼2402 g 36+0