Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 11 marca, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie szykuje na wizytę do doc .Miłego dnia dziewczyny i dużo słoneczka ☀️☀️☀️

👧30l🧑34l
    30.05.2025 Franciszek 🧑 ivf
    5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
    Sanco pro zdrowy chłopiec

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 11 marca, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Ja sie szykuje na wizytę do doc .Miłego dnia dziewczyny i dużo słoneczka ☀️☀️☀️

Powodzenia 🍀
    Właśnie wróciłam ze spaceru czuje w powietrzu deszcz

Ona 31 lat On 33 lata
    PCOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 06.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Paniwiosna Ekspertka

Wysłany: 11 marca, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w piątek cc 🤯🥳czekamy aż wybije 36 +0

Emfanka, Ewelinamala, Wiktoria●, Malwina02, Dziewczynka, Bezova, Patisonek 25 lubią tę wiadomość

👩‍🦰32 l 👨‍🦰32 l
    Ivf
    08.09.2025 ♥️♥️ 1k2o
    27.01.2026 1306 g i 1280g
    9.03.3026 ostatnia wizyta
    11.03.2026 przyjęcie do szpitala

13.03.2026 Zosia 🐼2310 g Celina 🐼2402 g 36+0
  • Akacjowa_ Ekspertka

Wysłany: 11 marca, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paniwiosna wrote:
    U nas w piątek cc 🤯🥳czekamy aż wybije 36 +0
    To już za moment 😍 powodzenia! 🍀

Paniwiosna lubi tę wiadomość

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹

preg.png
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 11 marca, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:
    Powodzenia 🍀
    Właśnie wróciłam ze spaceru czuje w powietrzu deszcz

W przyszłym tygodniu ma być zmiana pogody dla mnie lekkie załamanie ten tydzień muszę leżeć zrobił się ogromny krwiak za tydzień kontrola łożysko dalej przodujace ale na tym etapie normalne .Franio bedzie z niania w domu tylko mnie usłyszy syrena na cały dom ,dzisiaj najpierw wchodziłam sama został z tatą jaka była afera 🤣🤣 jak mnie nie widzi i nie słyszy wszystko gra 😂 jednym słowem będzie ciężko 🫣🫣

Bezova powodzenie jutro na wyzycie ✊️✊️✊️

Bezova lubi tę wiadomość

👧30l🧑34l

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 11 marca, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    W przyszłym tygodniu ma być zmiana pogody dla mnie lekkie załamanie ten tydzień muszę leżeć zrobił się ogromny krwiak za tydzień kontrola łożysko dalej przodujace ale na tym etapie normalne .Franio bedzie z niania w domu tylko mnie usłyszy syrena na cały dom ,dzisiaj najpierw wchodziłam sama został z tatą jaka była afera 🤣🤣 jak mnie nie widzi i nie słyszy wszystko gra 😂 jednym słowem będzie ciężko 🫣🫣

Bezova powodzenie jutro na wyzycie ✊️✊️✊️

Dużo wypoczynku 😘 Mój Leoś też był mała przylepa pamiętam moje kompiele z syreną pod drzwiami łazienki później jak był starszy miałam szkolenia on-line zawsze komuś uciekał przychodził pod pretekstem gramolenia się na łóżku 🤣 po jakimś czasie wybudowaliśmy domu zrobiłam sobie gabinet koło domu rano nie wychodziłam do przedszkola zawoził mąż ja odbierałam mama zostaje w domu on też nigdzie nie jedzie 😅

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 06.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Login Przyjaciółka

Wysłany: 12 marca, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań🍀

Ewelinamala odpoczywaj 🙂

My również po wizycie ogólnie wszystko dobrze ale muszę zrobić dobową zbiórkę moczu na białko i konsultacje z nefrologiem wychodzą niejednoznaczne wyniki z moczu i krwi .Coraz więcej wypoczywam jeszcze trzy tygodnie i mamy trzeci trymest ale ten czas leci 🙈

Ewelinamala lubi tę wiadomość

preg.png
  • Malwina02 Ekspertka

Wysłany: 12 marca, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova powodzenia na wizycie 🤞🤞

Bezova lubi tę wiadomość

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨

preg.png
  • Dziewczynka Autorytet

Wysłany: 12 marca, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emfanka mój Iwo również mały terrorysta cyca 😅 My już też jesteśmy sami pomału mamy swoje rutyny chociaż Iwo dalej głównie je i śpi. Pomału myślę o kursie chustonoszenia

Niezmiennie kciuki za pozostałe dziewczyny ✊️

Emfanka lubi tę wiadomość

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
    14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 12 marca, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:
    Dużo wypoczynku 😘 Mój Leoś też był mała przylepa pamiętam moje kompiele z syreną pod drzwiami łazienki później jak był starszy miałam szkolenia on-line zawsze komuś uciekał przychodził pod pretekstem gramolenia się na łóżku 🤣 po jakimś czasie wybudowaliśmy domu zrobiłam sobie gabinet koło domu rano nie wychodziłam do przedszkola zawoził mąż ja odbierałam mama zostaje w domu on też nigdzie nie jedzie 😅

Jakoś damy radę 🙈 Od dzisiaj z przyjemnością kładę się do łóżka 🤗

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca, 10:49

👧30l🧑34l

preg.png
  • Emfanka Autorytet

Wysłany: 12 marca, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my powoli wprowadzamy brzuszkoleżenie, aktywności na macie… idzie ciężko 🤣

W internecie to wszystko łatwiej wygląda 🤣

🙍‍♂️88' 🙍‍♀️89'. 🐶😸😸

06.2022 💉 IVF krótki protokół
    2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌

08.2022 💉 IVF krótki protokół
    4 zarodki - 1 prawidłowy

Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami

04.2023 transfer nieudany 💔
    08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
    03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty

Zmiana kliniki

01.2025 💉 IVF krótki protokół
    5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️

03.2025 laparoskopia zwiadowcza
    usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
    ❄️ 5.1.1 transfer 9.06
    beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
    ✅ 02.07 mamy serduszko
    ✅ 18.07 - USG kontrolne CRL 1,8 cm ❤️
    ✅ 31.07 - SANCO prawidłowe - będzie 🩵
    ✅ wszystkie prenatalne prawidłowe
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 12 marca, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Login wrote:
    Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań🍀

Ewelinamala odpoczywaj 🙂

My również po wizycie ogólnie wszystko dobrze ale muszę zrobić dobową zbiórkę moczu na białko i konsultacje z nefrologiem wychodzą niejednoznaczne wyniki z moczu i krwi .Coraz więcej wypoczywam jeszcze trzy tygodnie i mamy trzeci trymest ale ten czas leci 🙈

Kciuki za wyniki

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 06.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 12 marca, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Jakoś damy radę 🙈 Od dzisiaj z przyjemnością kładę się do łóżka 🤗

U mnie na następną wizyte 25 marca krzywa cukrowa trochę się obawiam przy moim pcos i całej otoczki chociaż w poprzedniej ciąży bez cukrzycy plus reumatolog miałam się pokazać w połowie ciąży u mnie APS" bardziej reumatologiczne "

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 06.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 12 marca, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:
    U mnie na następną wizyte 25 marca krzywa cukrowa trochę się obawiam przy moim pcos i całej otoczki chociaż w poprzedniej ciąży bez cukrzycy plus reumatolog miałam się pokazać w połowie ciąży u mnie APS" bardziej reumatologiczne "

Chociaż na dzień dzisiejszy dla mnie abstrakcja 🫣 dziwnie sie z tym czuje .Franio w styczniu roczek i ma imprezce będę z dużym brzuchem .U mnie okulista na szczęście bardzo dobrze obawiałam się jednak krótki czas po pierwszej ciąży nie brałam clexany dopiero włączyliśmy na wizycie w styczniu

👧30l🧑34l

preg.png
  • Bezova Ekspertka

Wysłany: 12 marca, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań!

U nas niestety złe wiadomości.. szyjka ma 12mm.... z Ułańskiej prosto na Polną, przyjęli mnie na RILE. Jutro od rana zakładamy szew ratunkowy. Chciałam się od chata dowiedzieć jak wygląda zabieg, jaki rodzaj znieczulenia najczęściej się stosuje, a on wyleciał już ze statystykami.. Staram się nie denerwować żeby jeszcze bardziej nie zaszkodzić ale łzy same lecą.. Tyle lat walczyliśmy o to Maleństwo, bardzo się boję..

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 12 marca, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:

U nas niestety złe wiadomości.. szyjka ma 12mm.... z Ułańskiej prosto na Polną, przyjęli mnie na RILE. Jutro od rana zakładamy szew ratunkowy. Chciałam się od chata dowiedzieć jak wygląda zabieg, jaki rodzaj znieczulenia najczęściej się stosuje, a on wyleciał już ze statystykami.. Staram się nie denerwować żeby jeszcze bardziej nie zaszkodzić ale łzy same lecą.. Tyle lat walczyliśmy o to Maleństwo, bardzo się boję..

Bezova trzymam mocno kciuki i popytu trzymaj sie myślimy o Was ciepło 😘😘 U mnie udało sie bez ingerencji zabiegowych ale byłam częstym gościem oddziału Onier szew jest zakładamy w znieczuleniu ale jesteś świadoma chociaż bywa różnie kiedyś doc składał szyjkę pacjentce i zakładał szew ratunkowy znieczulenie ogólne ale zdecydowanie rzadziej tak było 5 / 6 lat temu. Płacz jak też płakałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca, 19:39

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 06.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Paniwiosna Ekspertka

Wysłany: 12 marca, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:

Bezova pozdrawiam z oddziału 😘 Bardzo rozumiem twoj strach moja szyjka od poczatku ciąży miała zaledwie 3,2 cm jeszcze jak był docent mowil ,że szew w przypadku ciąży bliźniaczej stąpanie po bardzo kruchym lodzie oczywiście czasami nie ma innego wyjścia, krążek również skuteczność średnia może pomóc ale nie musi ze względu na późniejszy duży nacisk u mnie ciąża bliźniacza inna sytuacja do czego zmierzam będzie ciężko trudna i długa walka przed wami będzie wiele łez, strachu o maleństwo ,ale wierzę, że dacie radę bobas ma taką waleczną mamę i Panią dr Joannę. Później szyjka się zatrzymała po 30 tc jak doc wrócił zalecił jeszcze relanium coraz silniejsze skurcze na to będziecie bardzo uważać szczególnie po założeniu szwu .Wytrwała do końca jeszcze w pon na wizycie było rozwarcia na opuszek szyjka skrócona ale nie zgładzona.

👩‍🦰32 l 👨‍🦰32 l
    Ivf
    08.09.2025 ♥️♥️ 1k2o
    27.01.2026 1306 g i 1280g
    9.03.3026 ostatnia wizyta
    11.03.2026 przyjęcie do szpitala

13.03.2026 Zosia 🐼2310 g Celina 🐼2402 g 36+0
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 12 marca, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova ♥️♥️🤞🤞🤞 powodzenia jutro oby wszystko się udało 😘

👧30l🧑34l

preg.png
  • Bezova Ekspertka

Wysłany: 12 marca, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam za słowa wsparcia ❤️ Tym razem trafiłam na pusty pokój, muszę wytrzymać ze sobą i swoimi myślami :)

preg.png
  • Malwina02 Ekspertka

Wysłany: 13 marca, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova trzymaj sie 🤎 trzymam mocno kciuki

Bezova lubi tę wiadomość

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨

preg.png
‹‹ 334 335 336 337 338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ