Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Wiktoria● Autorytet

Wysłany: 17 marca, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodyl wrote:
    Synek jest już na świecie 💙 było pięknie do momentu skurczów partych 🤯😂 ale już zapomniałam. Udało się bez pęknięcia .

Gratulacje 🥰

Ona 31 lat On 33 lata
    PCOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
    On zdrowy
    2020 Leoś
    2026 Zoja
    Będzie trzeci bobas ?
  • Wiktoria● Autorytet

Wysłany: 17 marca, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina02 wrote:
    Dziewczyny help!

Czy któraś z Was ma przełożoną wizytę ciążową z 30 marca docent dał znać, że Go nie będzie Panie dzisiaj dzwoniły mam 25 marca ale zapomniałam , że nie dam rady dojechać wczesnym popołudniem.Ten sam dzień godziny wieczorne , późne popołudnie?🙏

Jak coś również mam 25 wizytę ciążową ale planową wcześniej niż Mama- Hani również mogę się zamienić.

Malwina02 lubi tę wiadomość

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś
    2026 Zoja
    Będzie trzeci bobas ?
  • Malwina02 Ekspertka

Wysłany: 17 marca, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Nie mam problemu przełożona na godzinę 20 mogę się zamienić .

Dziękuję.Wysłałam zaproszenie dla mnie im później tym lepiej .

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨

preg.png
  • Dziewczynka Autorytet

Wysłany: 17 marca, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova ciepłe myśli z Waszą stronę walczcie 😘😘😘

Bezova lubi tę wiadomość

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
    14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵
  • Dziewczynka Autorytet

Wysłany: 17 marca, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paniwiosna,Krokodyl gratulacje 🥰

Pozostałe dziewczyny mocne kciuki ✊️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca, 18:56

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
    14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵
  • Emfanka Autorytet

Wysłany: 17 marca, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova - Mocne kciuki za Was. Przesyłamy dużo pozytywnej energii!!!

Krokodyl - gratulacje!!!

Bezova lubi tę wiadomość

🙍‍♂️88' 🙍‍♀️89'. 🐶😸😸

06.2022 💉 IVF krótki protokół
    2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌

08.2022 💉 IVF krótki protokół
    4 zarodki - 1 prawidłowy

Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami

04.2023 transfer nieudany 💔
    08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
    03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty

Zmiana kliniki

01.2025 💉 IVF krótki protokół
    5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️

03.2025 laparoskopia zwiadowcza
    usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
    ❄️ 5.1.1 transfer 9.06
    beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
    ✅ 02.07 mamy serduszko
    ✅ 18.07 - USG kontrolne CRL 1,8 cm ❤️
    ✅ 31.07 - SANCO prawidłowe - będzie 🩵
    ✅ wszystkie prenatalne prawidłowe
  • Bezova Ekspertka

Wysłany: 17 marca, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodyl gratulacje! ❤️

Krokodyl lubi tę wiadomość

preg.png
  • Wiktoria● Autorytet

Wysłany: 18 marca, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala powodzenia na wizycie ✊️

Krokodyl wysłałam zaproszenie jeśli znajdziesz chwilę bym chciała zapytać o Lutycką również planuje tam rodzić ze względu na położną którą znam z pierwszego porodu z Polnej .

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś
    2026 Zoja
    Będzie trzeci bobas ?
  • Krokodyl Ekspertka

Wysłany: 18 marca, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:

Krokodyl wysłałam zaproszenie jeśli znajdziesz chwilę bym chciała zapytać o Lutycką również planuje tam rodzić ze względu na położną którą znam z pierwszego porodu z Polnej .

Jasne 🙂 Ogólnie bardzo polecam ♥️ okropnie bałam się porodu SN nawet w 37 tc jak jeszcze omawialiśmy z doc plan porodu pytał który wybrałam szpital chciałam mówić o CC za to wczoraj " umawialiśmy się na kolejny poród" oczywiście miałam momenty i prosiłam męża aby nagrał moje słowa i później przypomniał , że nigdy więcej nie rodzę 🙃😅

preg.png

👩31 lat 👨32lata
    Ivf
    Poronienia nawykowe
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 18 marca, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:

Dziekuje 🙂 Dopiero wieczorem .W piątek miałam OCT u okulistki wszystko dobrze również dzisiaj liczę na dobre wieści.

👧30l🧑34l
    30.05.2025 Franciszek 🧑 ivf
    5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
    Sanco pro zdrowy chłopiec

preg.png
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 19 marca, 04:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj był bardzo długi dzień krwiak na szczęście się zmniejsza łożysko na dany moment zakrawa całe ujście szyjki dalej obserwacja i się oszczędzać. Franio coraz lepiej znosi " naszą rozłąkę " .

Wiktoria jak sie czujesz?

Bezova jak mijają dni w szpitalu ?

Mama_Hani, Wiktoria●, Bezova lubią tę wiadomość

👧30l🧑34l

preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 19 marca, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina02 przyjęłam zaproszenie w sobotę bedziemy w okolicy na śniadaniu cmu będzie otwarte podejdę zamienić.

Hania🧑 6 lat ivf
    Ivf 2025 ❄️❄️❄️
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
    Zostały ❄️❄️
    Maj 2026 CC Staś
    2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️

Zawsze jest miejsce na cud 🌺
  • Wiktoria● Autorytet

Wysłany: 19 marca, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodyl dzięki

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś
    2026 Zoja
    Będzie trzeci bobas ?
  • Wiktoria● Autorytet

Wysłany: 19 marca, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Wczoraj był bardzo długi dzień krwiak na szczęście się zmniejsza łożysko na dany moment zakrawa całe ujście szyjki dalej obserwacja i się oszczędzać. Franio coraz lepiej znosi " naszą rozłąkę " .

Bardzo bardzo dobrze🙂 . Zbliża się pierwszy dzień wiosny wymieniam szafę na sukienki plus rzeczy męża i synka dzisiaj mnie oświeciło za dwa tygodnie święta nie wiem co się stało w tym roku 😅czekam na środową wizytę w poprzedniej ciąży był to okres pełen różnych emocji .Jak u Was ?

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś
    2026 Zoja
    Będzie trzeci bobas ?
  • Biobio3 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaniWiosna, Krokodyl gratulacje 💐💐

Bezova nieustanie ✊️❤️

U nas minęły 3 tygodnie nie wiem kiedy 🥹🥹

Bezova, Patisonek 25 lubią tę wiadomość

2019 -32 tc synek ciężka wada serca 👼💔💔 (CC )
    Ivf 2 transfery ❌
    3 transfer 💙
    2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
    23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
    26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4
  • Bezova Ekspertka

Wysłany: 19 marca, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:

Rodzina i znajomi starają się wypełnić mi czas, psycholog bardzo się mną zaopiekował. Dostałam leki żeby się trochę uspokoić i móc spać. Założyliśmy dodatkowo pessar i od tego momentu nie czuję już szwu, więc faktycznie musiał odciążyć szyjkę. Czekam niecierpliwie kiedy zrobią mi kontrolne USG, bo póki co badają tylko palpacyjnie. Była u mnie dr Joanna w jeden dzień i już słyszałam wcześniej, że szpital chce przejąć prowadzenie ciąży. Umówiłyśmy się, że będę chodzić naprzemiennie na kontrole na oddział i do CMU. Pani profesor na obchodzie bardzo surowo wypowiedziała się o tej umowie. Powiedziała, ze nie zgadza się żebym chodziła do innych lekarzy, stała w poczekalni itp.. Nie do końca mi to pasuje, wierzę, że na Ułańskiej mogłabym poczekać w pokoju do ktg w razie opóźnienia w leżącej pozycji. A tak poza tym to antybiotyki bardzo źle podziałały na układ pokarmowy i teraz dostaję dużo osłonowych plus przyplątała się jakaś infekcja intymna, bo mam tak wszystko wyjałowione. Nie ma nudy.

preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 19 marca, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:
    Rodzina i znajomi starają się wypełnić mi czas, psycholog bardzo się mną zaopiekował. Dostałam leki żeby się trochę uspokoić i móc spać. Założyliśmy dodatkowo pessar i od tego momentu nie czuję już szwu, więc faktycznie musiał odciążyć szyjkę. Czekam niecierpliwie kiedy zrobią mi kontrolne USG, bo póki co badają tylko palpacyjnie. Była u mnie dr Joanna w jeden dzień i już słyszałam wcześniej, że szpital chce przejąć prowadzenie ciąży. Umówiłyśmy się, że będę chodzić naprzemiennie na kontrole na oddział i do CMU. Pani profesor na obchodzie bardzo surowo wypowiedziała się o tej umowie. Powiedziała, ze nie zgadza się żebym chodziła do innych lekarzy, stała w poczekalni itp.. Nie do końca mi to pasuje, wierzę, że na Ułańskiej mogłabym poczekać w pokoju do ktg w razie opóźnienia w leżącej pozycji. A tak poza tym to antybiotyki bardzo źle podziałały na układ pokarmowy i teraz dostaję dużo osłonowych plus przyplątała się jakaś infekcja intymna, bo mam tak wszystko wyjałowione. Nie ma nudy.

Bezova polna niestety tak robi z tego co zauważyłam praktycznie każdy oddział przejmuje prowadzenie ciąży sama byłam 5 dni na obserwacji I to usłyszałam ale powiedziałam Pani prof, że jestem pod opieką lekarzy z Krakowa,Warszawy, hematologicznie ,kardiologicznie i nie potrzebuje dodatkowych zaleceń medycznie sobie poradzę 🤪 itd doc też nic nie mówił jak mam zachowaną ciągłość opieki przez specjalistów jedynie w słowach ubrałam dość lekko aby doc nie miał problemów. Musicie z dr Joanna dobrze przegadać sprawę jak trafi się nagły szpital po wizycie na Ułańskiej przed planowanym na Polnej to Pani prof może być " wściekła " ale nie ma co się przejmować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca, 18:09

Hania🧑 6 lat ivf
    Ivf 2025 ❄️❄️❄️
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️
    Maj 2026 CC Staś

• Bezova Ekspertka

Wysłany: 19 marca, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tak się zastanawiam na ile to całkowite prowadzenie ciąży jest podyktowane troską, a na ile chęcią zapewnienia sobie stałego dochodu. Tym bardziej że oddział cierpi na brak pacjentek z tego co słyszałam od położnych. Wczoraj tu lakierowali podłogi i jak tak policzyłam łóżka na korytarzu to mam wrażenie, że więcej było wolnych niz zajętych. Ja od tygodnia jestem sama w pokoju.

preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 19 marca, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:
    No właśnie tak się zastanawiam na ile to całkowite prowadzenie ciąży jest podyktowane troską, a na ile chęcią zapewnienia sobie stałego dochodu. Tym bardziej że oddział cierpi na brak pacjentek z tego co słyszałam od położnych. Wczoraj tu lakierowali podłogi i jak tak policzyłam łóżka na korytarzu to mam wrażenie, że więcej było wolnych niz zajętych. Ja od tygodnia jestem sama w pokoju.

Pani prof kiedyś pracowała na PRIM1 oni mieli taki schemat prowadzenia przyjęcia co miesiąc/ trzy ,dwa zależy od sytuacji obecnie robi na swoim oddziale ale PRIM2 też tak zaczął działać w przypadku cukrzycy ,nadciśnienia itd .Dacie radę z dr Joanna 💪💪 chociaż u Ciebie mogą być pobyty np na pompę z magnezem w późniejszym etapie aby wyciszać skurcze i inne leki nagłe niespodziewane

Hania🧑 6 lat ivf
    Ivf 2025 ❄️❄️❄️
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️
    Maj 2026 CC Staś

• Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 20 marca, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova pomału do przodu oby tak dalej ✊️

👧30l🧑34l

preg.png
‹‹ 338 339 340 341 342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ