X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 22 marca, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Dziewczyny pytanie z innej beczki z racji dość szybkiej drugiej ciąży macie do polecenia coś " super " na rozstępy?

Sama stosuje i polecam zawodowo maseczki są genialne

https://francisandhenry.pl/collections/skin-care/products/ciao-belly-set?variant=56719466496345

Ważne jest natłuszczanie i nawilżanie skóry, skóra nawilżona i natłuszczona będzie bardziej elastyczna i podatna na rozciągnięcia, zdrowa dieta plus kolagen do picia plus dołożyć krem z wąkrotą azjatycką np cicaplast

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca, 14:09

Ewelinamala lubi tę wiadomość

Ona 31 lat On 33 lata
    PCOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 8.04.2026 ⏳
    preg.png
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:
    Sama stosuje i polecam zawodowo maseczki są genialne

https://francisandhenry.pl/collections/skin-care/products/ciao-belly-set?variant=56719466496345

Ważne jest natłuszczanie i nawilżanie skóry, skóra nawilżona i natłuszczona będzie bardziej elastyczna i podatna na rozciągnięcia, zdrowa dieta plus kolagen do picia plus dołożyć krem z wąkrotą azjatycką np cicaplast

Dzięki 🙂

👧30l🧑34l
    30.05.2025 Franciszek 🧑 ivf
    5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
    Sanco pro zdrowy chłopiec

preg.png
  • Michalina 🍀 Znajoma

Wysłany: 23 marca, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina02 wrote:
    Bezova super informacja ❤️

Dziewczyny które miały plamienia na późniejszym etapie ciąży udało się znaleźć przyczynę? Pisałam do doc napisał jeśli tylko plamienia to spokojnie obserwować i wypoczywać. Wizyta w środę.

U mnie 30+5 dzisiaj mam wizytę u doc zobaczymy wczoraj miałam jednorazowe plamienie wcześniej też miałam epizody czasami w dniu" spodziewanej miesiączki " mogą się pojawiać - nie wiem jak z późniejszym etapem ciąży.

• Bezova Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzę dziś do domu🥳 Za 2 tygodnie tu wracam na 4-6 dni, mam oszczędzać się na maksa. Niestety dalej w wodach płodowych coś pływa i nie wiadomo czy ta infekcja jest aktywna czy nie. Pozostaje mieć nadzieję, że schemat Romero zadziałał. Szyjka ze szwem i passarem nie skraca się dalej ❤️ Jedna pani doktor podczas badania zasugerowała łożysko dwuplatowe, za co dostała opieprz od pani prof.,bo podobno nie udziela się pacjentkom takich informacji do 30 tygodnia "bo to nic nie zmienia a dokłada stresu".
    W czwartek idę do dr Joanny i mam nadzieję, że w końcu dokładnie obejrzymy maleństwo. Tutaj tylko szyjka, zakażenie i akcja serca płodu miały znaczenie. Wiadomo w szpitalu nie ma czasu na podglądanie bobasa.

Emfanka lubi tę wiadomość

preg.png
  • Akacjowa_ Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova, super, że wychodzicie 🧡 dużo odpoczywaj i aby do czwartku, jednak co normalna wizyta to człowiek spokojny 😊

Bezova lubi tę wiadomość

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:
    Wychodzę dziś do domu🥳 Za 2 tygodnie tu wracam na 4-6 dni, mam oszczędzać się na maksa. Niestety dalej w wodach płodowych coś pływa i nie wiadomo czy ta infekcja jest aktywna czy nie. Pozostaje mieć nadzieję, że schemat Romero zadziałał. Szyjka ze szwem i passarem nie skraca się dalej ❤️ Jedna pani doktor podczas badania zasugerowała łożysko dwuplatowe, za co dostała opieprz od pani prof.,bo podobno nie udziela się pacjentkom takich informacji do 30 tygodnia "bo to nic nie zmienia a dokłada stresu".
    W czwartek idę do dr Joanny i mam nadzieję, że w końcu dokładnie obejrzymy maleństwo. Tutaj tylko szyjka, zakażenie i akcja serca płodu miały znaczenie. Wiadomo w szpitalu nie ma czasu na podglądanie bobasa.

Bezov🥰 ciesz się chwilowym powrotem do domu 😊.U mnie też są problemy z łożyskiem na chwilę obecną zakrawa całe ujścia szyjki doc mówił, że wiecej będziemy wiedzieli po 20 tc teraz łożysko jest " ruchome " zakaz współżycie, dźwigania Frania pierwszy raz popłakałam się na wizycie później w domu wypłakałam swoje na szczescie Franio coraz lepiej znosi naszą rozłąkę w ciągu dnia pozostaje czekać .1 marca kolejna wizyta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 12:39

OlgaW, Biobio3, Bezova lubią tę wiadomość

👧30l🧑34l

preg.png
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam jeszcze pytanie znacie jakiegoś dobrego gina z okolicy Obornik do prowadzenia ciąży? Koleżanka szuka czegoś bliżej przy pierwszym dziecku nie było problemu z dojadamy w kolejnej ciąży zdecydowanie trudniej.

👧30l🧑34l

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Dziewczyny mam jeszcze pytanie znacie jakiegoś dobrego gina z okolicy Obornik do prowadzenia ciąży? Koleżanka szuka czegoś bliżej przy pierwszym dziecku nie było problemu z dojadamy w kolejnej ciąży zdecydowanie trudniej.

Moje Miasto rodzinne Piła od czasów studiów Poznań sle znam dobrych lekarzy do prowadzenia ciąży Trzcianka, Piła, Oborniki sporo koleżanek zostało .Priv 🙂

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 8.04.2026 ⏳
    preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 23 marca, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:

Oczywiście Katarzyna Grewling - Szmit kiedyś pracowała na dawnym PG 3 obecnym PRIM 2 nadal pracuje na Polnej dobra lekarka przy patologii ciąży i nie tylko Rogoźno ,Budzyń.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 14:32

Hania🧑
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś

preg.png
  • Michalina 🍀 Znajoma

Wysłany: 23 marca, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wszystkiego dobrego dla Was 🙂

Malwina02 daje znać doc nie znalazł przyczyny plamien szyjka wszystko ok pobraliśmy wymazy jedynie młody mocno uciska na szyjkę dużo wypoczywać i się oszczędzać .

Bezova lubi tę wiadomość

• Malwina02 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michalina 🍀 wrote:
    Bezova wszystkiego dobrego dla Was 🙂

Malwina02 daje znać doc nie znalazł przyczyny plamien szyjka wszystko ok pobraliśmy wymazy jedynie młody mocno uciska na szyjkę dużo wypoczywać i się oszczędzać .

Dziękuję 🙂

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨

preg.png
  • Paniwiosna Ekspertka

Wysłany: 24 marca, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala jeszcze będzie dobrze 🍀

Bezova piękna wiadomość 😘

Dziewczyny powodzenie ✊️

U nas minął pierwszy tydzień w domu na chwilę obecną jest całkiem dobrze 😊 Celisia je i śpi Zosia jest bardziej wymagająca bardziej charakterna 😅 Zobaczyny jak będzie dalej 🙂

Emfanka, Malwina02, Mama_Hani, Bezova, Wiktoria● lubią tę wiadomość

👩‍🦰32 l 👨‍🦰32 l
    Ivf
    08.09.2025 ♥️♥️ 1k2o
    Wolne Dna płodowe Zosia,Celina
    27.01.2026 1306 g i 1280g
    9.03.3026 ostatnia wizyta
    11.03.2026 przyjęcie do szpitala

13.03.2026 Zosia 🐼2310 g Celina 🐼2402 g 36+0
  • Malwina02 Przyjaciółka

Wysłany: 24 marca, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie do polecenia urofizjo ?

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨

preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 24 marca, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina02 wrote:
    Dziewczyny macie do polecenia urofizjo ?

Mnie od początku prowadzi Martyna Stanisławska jest genialna ale nie przyjmuje nowych pacjentek nie wiadomo kiedy to nastąpi można spróbować u pozostałych dziewczyn które przyjmują z Martyną albo Ola Kiedrowska

Malwina02 lubi tę wiadomość

Hania🧑
    14.10.2025 7+3 jest ♥️

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 24 marca, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Mnie od początku prowadzi Martyna Stanisławska jest genialna ale nie przyjmuje nowych pacjentek nie wiadomo kiedy to nastąpi można spróbować u pozostałych dziewczyn które przyjmują z Martyną albo Ola Kiedrowska

Moja również ❤️❤️ ale przyjmuje tylko stałe pacjentki☹️

Dziewczyny powodzenia jutro na wizytach ✊️u mnie lekkie stres zaraz wjedzie melisa .

Malwina02, Mama_Hani lubią tę wiadomość

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 8.04.2026 ⏳
    preg.png
  • Malwina02 Przyjaciółka

Wysłany: 24 marca, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:

Dzięki coś wybiorę 🙂

Tak też jutro wizyta 🙂

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨

preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 25 marca, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina02 wrote:
    Dzięki coś wybiorę 🙂

Tak też jutro wizyta 🙂

Jeszcze mogę polecić Patrycja Dykiel -Grześkowiak bardzo bardzo dobra miała długą przerwę po wypadku ale wygrała i wraca do pacjentek ❤️

Hania🧑
    14.10.2025 7+3 jest ♥️

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 25 marca, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Jeszcze mogę polecić Patrycja Dykiel -Grześkowiak bardzo bardzo dobra miała długą przerwę po wypadku ale wygrała i wraca do pacjentek ❤️

U niej polecenia hurtowe 😊 sana nam sporą ekipe dziewczyn później wymiana w poczekalni 😅

Mama_Hani lubi tę wiadomość

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 8.04.2026 ⏳
    preg.png
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 25 marca, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za wszystkie polecenia 🙂

Powodzenia na wizytach✊️ ja dalej dużo wypoczywam zobaczymy co przyniesie los

👧30l🧑34l

preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 25 marca, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach ✊️ U nas dobrze kolejna 8 kwietnia.

Hania🧑
    14.10.2025 7+3 jest ♥️

preg.png
‹‹ 340 341 342 343 344
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ