Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Wiktoria● Autorytet

Wysłany: 22 marca, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Dziewczyny pytanie z innej beczki z racji dość szybkiej drugiej ciąży macie do polecenia coś " super " na rozstępy?

Sama stosuje i polecam zawodowo maseczki są genialne

https://francisandhenry.pl/collections/skin-care/products/ciao-belly-set?variant=56719466496345

Ważne jest natłuszczanie i nawilżanie skóry, skóra nawilżona i natłuszczona będzie bardziej elastyczna i podatna na rozciągnięcia, zdrowa dieta plus kolagen do picia plus dołożyć krem z wąkrotą azjatycką np cicaplast

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca, 14:09

Ewelinamala lubi tę wiadomość

Ona 31 lat On 33 lata
    PCOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 17.06 .2026 ⏳
    preg.png
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:
    Sama stosuje i polecam zawodowo maseczki są genialne

https://francisandhenry.pl/collections/skin-care/products/ciao-belly-set?variant=56719466496345

Ważne jest natłuszczanie i nawilżanie skóry, skóra nawilżona i natłuszczona będzie bardziej elastyczna i podatna na rozciągnięcia, zdrowa dieta plus kolagen do picia plus dołożyć krem z wąkrotą azjatycką np cicaplast

Dzięki 🙂

👧30l🧑34l
    30.05.2025 Franciszek 🧑 ivf
    5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
    Sanco pro zdrowy chłopiec

preg.png
  • Michalina 🍀 Koleżanka

Wysłany: 23 marca, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina02 wrote:
    Bezova super informacja ❤️

Dziewczyny które miały plamienia na późniejszym etapie ciąży udało się znaleźć przyczynę? Pisałam do doc napisał jeśli tylko plamienia to spokojnie obserwować i wypoczywać. Wizyta w środę.

U mnie 30+5 dzisiaj mam wizytę u doc zobaczymy wczoraj miałam jednorazowe plamienie wcześniej też miałam epizody czasami w dniu" spodziewanej miesiączki " mogą się pojawiać - nie wiem jak z późniejszym etapem ciąży.

• Bezova Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzę dziś do domu🥳 Za 2 tygodnie tu wracam na 4-6 dni, mam oszczędzać się na maksa. Niestety dalej w wodach płodowych coś pływa i nie wiadomo czy ta infekcja jest aktywna czy nie. Pozostaje mieć nadzieję, że schemat Romero zadziałał. Szyjka ze szwem i passarem nie skraca się dalej ❤️ Jedna pani doktor podczas badania zasugerowała łożysko dwuplatowe, za co dostała opieprz od pani prof.,bo podobno nie udziela się pacjentkom takich informacji do 30 tygodnia "bo to nic nie zmienia a dokłada stresu".
    W czwartek idę do dr Joanny i mam nadzieję, że w końcu dokładnie obejrzymy maleństwo. Tutaj tylko szyjka, zakażenie i akcja serca płodu miały znaczenie. Wiadomo w szpitalu nie ma czasu na podglądanie bobasa.

Emfanka lubi tę wiadomość

preg.png
  • Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: 23 marca, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova, super, że wychodzicie 🧡 dużo odpoczywaj i aby do czwartku, jednak co normalna wizyta to człowiek spokojny 😊

Bezova lubi tę wiadomość

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️ 🧡 🥹
    29.05.2026 - niskie ryzyka - chłopczyk ☺️

preg.png
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:
    Wychodzę dziś do domu🥳 Za 2 tygodnie tu wracam na 4-6 dni, mam oszczędzać się na maksa. Niestety dalej w wodach płodowych coś pływa i nie wiadomo czy ta infekcja jest aktywna czy nie. Pozostaje mieć nadzieję, że schemat Romero zadziałał. Szyjka ze szwem i passarem nie skraca się dalej ❤️ Jedna pani doktor podczas badania zasugerowała łożysko dwuplatowe, za co dostała opieprz od pani prof.,bo podobno nie udziela się pacjentkom takich informacji do 30 tygodnia "bo to nic nie zmienia a dokłada stresu".
    W czwartek idę do dr Joanny i mam nadzieję, że w końcu dokładnie obejrzymy maleństwo. Tutaj tylko szyjka, zakażenie i akcja serca płodu miały znaczenie. Wiadomo w szpitalu nie ma czasu na podglądanie bobasa.

Bezov🥰 ciesz się chwilowym powrotem do domu 😊.U mnie też są problemy z łożyskiem na chwilę obecną zakrawa całe ujścia szyjki doc mówił, że wiecej będziemy wiedzieli po 20 tc teraz łożysko jest " ruchome " zakaz współżycie, dźwigania Frania pierwszy raz popłakałam się na wizycie później w domu wypłakałam swoje na szczescie Franio coraz lepiej znosi naszą rozłąkę w ciągu dnia pozostaje czekać .1 marca kolejna wizyta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 12:39

OlgaW, Biobio3, Bezova lubią tę wiadomość

👧30l🧑34l

preg.png
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam jeszcze pytanie znacie jakiegoś dobrego gina z okolicy Obornik do prowadzenia ciąży? Koleżanka szuka czegoś bliżej przy pierwszym dziecku nie było problemu z dojadamy w kolejnej ciąży zdecydowanie trudniej.

👧30l🧑34l

preg.png
  • Wiktoria● Autorytet

Wysłany: 23 marca, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Dziewczyny mam jeszcze pytanie znacie jakiegoś dobrego gina z okolicy Obornik do prowadzenia ciąży? Koleżanka szuka czegoś bliżej przy pierwszym dziecku nie było problemu z dojadamy w kolejnej ciąży zdecydowanie trudniej.

Moje Miasto rodzinne Piła od czasów studiów Poznań sle znam dobrych lekarzy do prowadzenia ciąży Trzcianka, Piła, Oborniki sporo koleżanek zostało .Priv 🙂

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 17.06 .2026 ⏳
    preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 23 marca, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:

Oczywiście Katarzyna Grewling - Szmit kiedyś pracowała na dawnym PG 3 obecnym PRIM 2 nadal pracuje na Polnej dobra lekarka przy patologii ciąży i nie tylko Rogoźno ,Budzyń.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 14:32

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
    Zostały ❄️❄️
    Maj 2026 CC Staś
    2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️

Zawsze jest miejsce na cud 🌺
  • Michalina 🍀 Koleżanka

Wysłany: 23 marca, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wszystkiego dobrego dla Was 🙂

Malwina02 daje znać doc nie znalazł przyczyny plamien szyjka wszystko ok pobraliśmy wymazy jedynie młody mocno uciska na szyjkę dużo wypoczywać i się oszczędzać .

Bezova lubi tę wiadomość

• Malwina02 Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michalina 🍀 wrote:
    Bezova wszystkiego dobrego dla Was 🙂

Malwina02 daje znać doc nie znalazł przyczyny plamien szyjka wszystko ok pobraliśmy wymazy jedynie młody mocno uciska na szyjkę dużo wypoczywać i się oszczędzać .

Dziękuję 🙂

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨

preg.png
  • Paniwiosna Ekspertka

Wysłany: 24 marca, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala jeszcze będzie dobrze 🍀

Bezova piękna wiadomość 😘

Dziewczyny powodzenie ✊️

U nas minął pierwszy tydzień w domu na chwilę obecną jest całkiem dobrze 😊 Celisia je i śpi Zosia jest bardziej wymagająca bardziej charakterna 😅 Zobaczyny jak będzie dalej 🙂

Emfanka, Malwina02, Mama_Hani, Bezova, Wiktoria● lubią tę wiadomość

👩‍🦰32 l 👨‍🦰32 l
    Ivf
    08.09.2025 ♥️♥️ 1k2o
    27.01.2026 1306 g i 1280g
    9.03.3026 ostatnia wizyta
    11.03.2026 przyjęcie do szpitala

13.03.2026 Zosia 🐼2310 g Celina 🐼2402 g 36+0
  • Malwina02 Ekspertka

Wysłany: 24 marca, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie do polecenia urofizjo ?

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨

preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 24 marca, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina02 wrote:
    Dziewczyny macie do polecenia urofizjo ?

Mnie od początku prowadzi Martyna Stanisławska jest genialna ale nie przyjmuje nowych pacjentek nie wiadomo kiedy to nastąpi można spróbować u pozostałych dziewczyn które przyjmują z Martyną albo Ola Kiedrowska

Malwina02 lubi tę wiadomość

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️
    Maj 2026 CC Staś

• Wiktoria● Autorytet

Wysłany: 24 marca, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Mnie od początku prowadzi Martyna Stanisławska jest genialna ale nie przyjmuje nowych pacjentek nie wiadomo kiedy to nastąpi można spróbować u pozostałych dziewczyn które przyjmują z Martyną albo Ola Kiedrowska

Moja również ❤️❤️ ale przyjmuje tylko stałe pacjentki☹️

Dziewczyny powodzenia jutro na wizytach ✊️u mnie lekkie stres zaraz wjedzie melisa .

Malwina02, Mama_Hani lubią tę wiadomość

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 17.06 .2026 ⏳
    preg.png
  • Malwina02 Ekspertka

Wysłany: 24 marca, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:

Dzięki coś wybiorę 🙂

Tak też jutro wizyta 🙂

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨

preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 25 marca, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina02 wrote:
    Dzięki coś wybiorę 🙂

Tak też jutro wizyta 🙂

Jeszcze mogę polecić Patrycja Dykiel -Grześkowiak bardzo bardzo dobra miała długą przerwę po wypadku ale wygrała i wraca do pacjentek ❤️

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️
    Maj 2026 CC Staś

• Wiktoria● Autorytet

Wysłany: 25 marca, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Jeszcze mogę polecić Patrycja Dykiel -Grześkowiak bardzo bardzo dobra miała długą przerwę po wypadku ale wygrała i wraca do pacjentek ❤️

U niej polecenia hurtowe 😊 sana nam sporą ekipe dziewczyn później wymiana w poczekalni 😅

Mama_Hani lubi tę wiadomość

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 17.06 .2026 ⏳
    preg.png
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 25 marca, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za wszystkie polecenia 🙂

Powodzenia na wizytach✊️ ja dalej dużo wypoczywam zobaczymy co przyniesie los

👧30l🧑34l

preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 25 marca, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach ✊️ U nas dobrze kolejna 8 kwietnia.

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️
    Maj 2026 CC Staś

‹‹ 340 341 342 343 344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ