Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinamala wrote:Dziewczyny pytanie z innej beczki z racji dość szybkiej drugiej ciąży macie do polecenia coś " super " na rozstępy?
Sama stosuje i polecam zawodowo maseczki są genialne
https://francisandhenry.pl/collections/skin-care/products/ciao-belly-set?variant=56719466496345
Ważne jest natłuszczanie i nawilżanie skóry, skóra nawilżona i natłuszczona będzie bardziej elastyczna i podatna na rozciągnięcia, zdrowa dieta plus kolagen do picia plus dołożyć krem z wąkrotą azjatycką np cicaplastWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca, 14:09
Ewelinamala lubi tę wiadomość
-
Wiktoria● wrote:Sama stosuje i polecam zawodowo maseczki są genialne
https://francisandhenry.pl/collections/skin-care/products/ciao-belly-set?variant=56719466496345
Ważne jest natłuszczanie i nawilżanie skóry, skóra nawilżona i natłuszczona będzie bardziej elastyczna i podatna na rozciągnięcia, zdrowa dieta plus kolagen do picia plus dołożyć krem z wąkrotą azjatycką np cicaplast
Dzięki 🙂 -
Malwina02 wrote:Bezova super informacja ❤️
Dziewczyny które miały plamienia na późniejszym etapie ciąży udało się znaleźć przyczynę? Pisałam do doc napisał jeśli tylko plamienia to spokojnie obserwować i wypoczywać. Wizyta w środę.
U mnie 30+5 dzisiaj mam wizytę u doc zobaczymy wczoraj miałam jednorazowe plamienie wcześniej też miałam epizody czasami w dniu" spodziewanej miesiączki " mogą się pojawiać - nie wiem jak z późniejszym etapem ciąży. -
Wychodzę dziś do domu🥳 Za 2 tygodnie tu wracam na 4-6 dni, mam oszczędzać się na maksa. Niestety dalej w wodach płodowych coś pływa i nie wiadomo czy ta infekcja jest aktywna czy nie. Pozostaje mieć nadzieję, że schemat Romero zadziałał. Szyjka ze szwem i passarem nie skraca się dalej ❤️ Jedna pani doktor podczas badania zasugerowała łożysko dwuplatowe, za co dostała opieprz od pani prof.,bo podobno nie udziela się pacjentkom takich informacji do 30 tygodnia "bo to nic nie zmienia a dokłada stresu".
W czwartek idę do dr Joanny i mam nadzieję, że w końcu dokładnie obejrzymy maleństwo. Tutaj tylko szyjka, zakażenie i akcja serca płodu miały znaczenie. Wiadomo w szpitalu nie ma czasu na podglądanie bobasa.
Emfanka lubi tę wiadomość
-
Bezova wrote:Wychodzę dziś do domu🥳 Za 2 tygodnie tu wracam na 4-6 dni, mam oszczędzać się na maksa. Niestety dalej w wodach płodowych coś pływa i nie wiadomo czy ta infekcja jest aktywna czy nie. Pozostaje mieć nadzieję, że schemat Romero zadziałał. Szyjka ze szwem i passarem nie skraca się dalej ❤️ Jedna pani doktor podczas badania zasugerowała łożysko dwuplatowe, za co dostała opieprz od pani prof.,bo podobno nie udziela się pacjentkom takich informacji do 30 tygodnia "bo to nic nie zmienia a dokłada stresu".
W czwartek idę do dr Joanny i mam nadzieję, że w końcu dokładnie obejrzymy maleństwo. Tutaj tylko szyjka, zakażenie i akcja serca płodu miały znaczenie. Wiadomo w szpitalu nie ma czasu na podglądanie bobasa.
Bezov🥰 ciesz się chwilowym powrotem do domu 😊.U mnie też są problemy z łożyskiem na chwilę obecną zakrawa całe ujścia szyjki doc mówił, że wiecej będziemy wiedzieli po 20 tc teraz łożysko jest " ruchome " zakaz współżycie, dźwigania Frania pierwszy raz popłakałam się na wizycie później w domu wypłakałam swoje na szczescie Franio coraz lepiej znosi naszą rozłąkę w ciągu dnia pozostaje czekać .1 marca kolejna wizytaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 12:39
OlgaW, Biobio3, Bezova lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam jeszcze pytanie znacie jakiegoś dobrego gina z okolicy Obornik do prowadzenia ciąży? Koleżanka szuka czegoś bliżej przy pierwszym dziecku nie było problemu z dojadamy w kolejnej ciąży zdecydowanie trudniej.
-
Ewelinamala wrote:Dziewczyny mam jeszcze pytanie znacie jakiegoś dobrego gina z okolicy Obornik do prowadzenia ciąży? Koleżanka szuka czegoś bliżej przy pierwszym dziecku nie było problemu z dojadamy w kolejnej ciąży zdecydowanie trudniej.
Moje Miasto rodzinne Piła od czasów studiów Poznań sle znam dobrych lekarzy do prowadzenia ciąży Trzcianka, Piła, Oborniki sporo koleżanek zostało .Priv 🙂 -
Ewelinamala wrote:Dziewczyny mam jeszcze pytanie znacie jakiegoś dobrego gina z okolicy Obornik do prowadzenia ciąży? Koleżanka szuka czegoś bliżej przy pierwszym dziecku nie było problemu z dojadamy w kolejnej ciąży zdecydowanie trudniej.
Oczywiście Katarzyna Grewling - Szmit kiedyś pracowała na dawnym PG 3 obecnym PRIM 2 nadal pracuje na Polnej dobra lekarka przy patologii ciąży i nie tylko Rogoźno ,Budzyń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 14:32
-
Michalina 🍀 wrote:Bezova wszystkiego dobrego dla Was 🙂
Malwina02 daje znać doc nie znalazł przyczyny plamien szyjka wszystko ok pobraliśmy wymazy jedynie młody mocno uciska na szyjkę dużo wypoczywać i się oszczędzać .
Dziękuję 🙂
-
Ewelinamala jeszcze będzie dobrze 🍀
Bezova piękna wiadomość 😘
Dziewczyny powodzenie ✊️
U nas minął pierwszy tydzień w domu na chwilę obecną jest całkiem dobrze 😊 Celisia je i śpi Zosia jest bardziej wymagająca bardziej charakterna 😅 Zobaczyny jak będzie dalej 🙂
Emfanka, Malwina02, Mama_Hani, Bezova, Wiktoria● lubią tę wiadomość
👩🦰32 l 👨🦰32 l
Ivf
08.09.2025 ♥️♥️ 1k2o
Wolne Dna płodowe Zosia,Celina
27.01.2026 1306 g i 1280g
9.03.3026 ostatnia wizyta
11.03.2026 przyjęcie do szpitala
13.03.2026 Zosia 🐼2310 g Celina 🐼2402 g 36+0 -
Malwina02 wrote:Dziewczyny macie do polecenia urofizjo ?
Mnie od początku prowadzi Martyna Stanisławska jest genialna ale nie przyjmuje nowych pacjentek nie wiadomo kiedy to nastąpi można spróbować u pozostałych dziewczyn które przyjmują z Martyną albo Ola Kiedrowska
Malwina02 lubi tę wiadomość
-
Mama_Hani wrote:Mnie od początku prowadzi Martyna Stanisławska jest genialna ale nie przyjmuje nowych pacjentek nie wiadomo kiedy to nastąpi można spróbować u pozostałych dziewczyn które przyjmują z Martyną albo Ola Kiedrowska
Moja również ❤️❤️ ale przyjmuje tylko stałe pacjentki☹️
Dziewczyny powodzenia jutro na wizytach ✊️u mnie lekkie stres zaraz wjedzie melisa .
Malwina02, Mama_Hani lubią tę wiadomość
-
Mama_Hani wrote:Mnie od początku prowadzi Martyna Stanisławska jest genialna ale nie przyjmuje nowych pacjentek nie wiadomo kiedy to nastąpi można spróbować u pozostałych dziewczyn które przyjmują z Martyną albo Ola Kiedrowska
Dzięki coś wybiorę 🙂
Tak też jutro wizyta 🙂 -
Malwina02 wrote:Dzięki coś wybiorę 🙂
Tak też jutro wizyta 🙂
Jeszcze mogę polecić Patrycja Dykiel -Grześkowiak bardzo bardzo dobra miała długą przerwę po wypadku ale wygrała i wraca do pacjentek ❤️ -
Mama_Hani wrote:Jeszcze mogę polecić Patrycja Dykiel -Grześkowiak bardzo bardzo dobra miała długą przerwę po wypadku ale wygrała i wraca do pacjentek ❤️
U niej polecenia hurtowe 😊 sana nam sporą ekipe dziewczyn później wymiana w poczekalni 😅
Mama_Hani lubi tę wiadomość