Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka🙂 wrote:Dziewczyny jeśli nie ma terminów u doc Szpery na bardzo długo to jakoś można jeszcze sie zapisać koleżanka by chciała ale no terminy .....
Jako pacjentki CMU jest większe pole manewru raz miałam taką sytuacje od doc B ale jak już to priv różne osoby to czytają teraz trzeba być bardzo ostrożnymWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 17:30
Ja 38 l On 38 l
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️
Zawsze jest miejsce na cud 🌺 -
Milka to już Mama-Hani udzieli Tobie odpowiedzi 🙂
Tak dzisiaj trzeba uważać w sumie tak jak doc chronił swoją sytuacje zdrowotną nawet Panie na Ułańskiej nie wiedziały ale po prawie roku chyba przerw już doc nie ma ostatnio mi proponowały koło 15Cd56 ,cd138✅️
29 lat👩🦰 30 lat 👨🦰
37 tc Stanisław 3500 g -
Malwina02 wrote:Milka to już Mama-Hani udzieli Tobie odpowiedzi 🙂
Tak dzisiaj trzeba uważać w sumie tak jak doc chronił swoją sytuacje zdrowotną nawet Panie na Ułańskiej nie wiedziały ale po prawie roku chyba przerw już doc nie ma ostatnio mi proponowały koło 15
Jak ten czas zleciał najpierw przekładałam kontrole pół roku po porodzie potem ta niespodzianka na spóźnionej kontroli i ciąża jednak mam jeszcze dwie wizyty ciekawe jaka moja szyjka będzie w poniedziałek rozwarcie już od 32 tc progesteron mamy odstawić w 37 i jeszcze jedną u Pani dr z miejsca porodu .Zaczyna mi być smutno🥲 polubilam być w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 19:22
👧31l🧑35l
30.05.2025 Franciszek
5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
Sanco pro ✅️
17.08.2026 Ignacy -
Ewelinamala kciuki za wizyte ✊️
Malwina02 szczęśliwego rozwiązania ✊️
Trochę nie wierzę,że to pisze ostatnio patrząc na synka brakuje mi tego czasu ciąży nawet wspominam okres pierwszej ciąży chociaż wiedzieliśmy, że synek nie przeżyje porodu aby umrze w krótkim czasie po2019 -32 tc synek ciężka wada serca 👼💔💔 (CC )
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4 -
Biobio3 wrote:Ewelinamala kciuki za wizyte ✊️
Malwina02 szczęśliwego rozwiązania ✊️
Trochę nie wierzę,że to pisze ostatnio patrząc na synka brakuje mi tego czasu ciąży nawet wspominam okres pierwszej ciąży chociaż wiedzieliśmy, że synek nie przeżyje porodu aby umrze w krótkim czasie po
❤️ -
Manka wrote:Mam Hani z ciekawości który szpital w Gdańsku?
Zaspa Copernikus niedługo będę slze Stasiem w Gdyni będzie sporo czasu na spotkania również z Gdańska zapytam koleżanki nawet dla własnych informacji .
Manka lubi tę wiadomość
Ja 38 l On 38 l
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
Manka dziękuję 🙂Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia przez CC 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
Wrzesień 2026 trasfer ⏳️ -
Biobio3 💖💖 u mnie odkąd jest Zosia również mam inny stan zwracając do pierwszej ciąży jestem jakoś z tym wszystkim pogodzona w 100%Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
Ewelinamala kciuki za wizyte już coraz bliżej ✊️Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
Gaja123 wrote:Mama-Hani przepraszam ,że tak bezpośrednio ale czy masz może wiedzę odnośnie różnego działania dawek clexany i acardu przez lekarzy ??? Z góry dziękuję za odpowiedz
Dokładniej odezwę się jutro wieczorem🙂 Każdy ma jakieś swoje przekonania i doświadczenia z danym lekiem jeden trzyma się sztywno rekomedancji kolejny próbuje przekraczać " granicę " i trochę bardziej manewrować dawkami czy słusznie tutaj już indywidualne decyzje danego lekarza
Malwina02, Ewelinamala, Wiktoria●, ewelina_30 lubią tę wiadomość
Ja 38 l On 38 l
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
My też już na oddziale. Usg i ktg prawidłowe, zero rozwarcia 😅 Gdyby ktoś mi 20 tygodni temu powiedział, że jeszcze będę marzyć o szybkim nadejściu porodu, to w życiu bym nie uwierzyła. Odstawiamy magnez, luteinę i acard. Cyclogestu od tygodnia już nie używam. Muszę czekać za decyzją pani profesor kiedy ściągamy szwy i czy ustalimy jakiś termin cięcia. Trochę mnie pani doktor dzisiaj na badaniu nastraszyła, że jak się nic nie dzieje to trzymają nawet do 39tc 🙈 Chyba zacznę chodzić po schodach za kilka dni
-
Bezova wrote:My też już na oddziale. Usg i ktg prawidłowe, zero rozwarcia 😅 Gdyby ktoś mi 20 tygodni temu powiedział, że jeszcze będę marzyć o szybkim nadejściu porodu, to w życiu bym nie uwierzyła. Odstawiamy magnez, luteinę i acard. Cyclogestu od tygodnia już nie używam. Muszę czekać za decyzją pani profesor kiedy ściągamy szwy i czy ustalimy jakiś termin cięcia. Trochę mnie pani doktor dzisiaj na badaniu nastraszyła, że jak się nic nie dzieje to trzymają nawet do 39tc 🙈 Chyba zacznę chodzić po schodach za kilka dni
Bezova pięknie 🥰🥰 u mnie też stabilnie ciśnienie dzisiaj całkiem ładne nawet kardiolog podczas konsultacji był zadowolony ale dłużej niż 38 tc nie przeciągamy
Bezova lubi tę wiadomość
Cd56 ,cd138✅️
29 lat👩🦰 30 lat 👨🦰
37 tc Stanisław 3500 g -
Dziewczyny bardzo cieszą wasze dobre wiesci🙌🙂 to jeszcze ja czekam na poniedziałek w pierwszej ciąży też odstawialiśmy cyclogest w 37 także jeszcze trochę
Ps : Bezova tak niestety jest bardzo często 😅 wszystko się wycisza na mur beton i nawet kończy sie wywoływaniem 🤣U mnie cc planowo też w 39 ale no bujamy się z rozwarcie od 32 w poprzedniej ciąży też poszło ale ciut późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 19:28
Bezova lubi tę wiadomość
👧31l🧑35l
30.05.2025 Franciszek
5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
Sanco pro ✅️
17.08.2026 Ignacy -
Bezova, Malwina02 ❤️
Ewelinamala kciuki ✊️
Bezova dokladnie taki paradoks w ciąży z Leosiem w 25 tc miałam skurcze nawet podchodzące do 100 🙈 leżałam pod atosibanem itd urodziłam później niż Zojke i jeszcze miałam podawaną oxytocyne podczas porodu😅 ale doc też tak mówił nie tak rzadko takie sytuacje kończą się później nawet lekką indukcją 😅
Bezova lubi tę wiadomość
Ona 32 lat On 34 lata
PMOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ?