Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Milka🙂 Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeśli nie ma terminów u doc Szpery na bardzo długo to jakoś można jeszcze sie zapisać koleżanka by chciała ale no terminy .....

preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka🙂 wrote:
    Dziewczyny jeśli nie ma terminów u doc Szpery na bardzo długo to jakoś można jeszcze sie zapisać koleżanka by chciała ale no terminy .....

Jako pacjentki CMU jest większe pole manewru raz miałam taką sytuacje od doc B ale jak już to priv różne osoby to czytają teraz trzeba być bardzo ostrożnym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 17:30

Ja 38 l On 38 l
    Hania🧑 6 lat ivf
    Ivf 2025 ❄️❄️❄️
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
    Zostały ❄️❄️
    Maj 2026 CC Staś
    2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️

Zawsze jest miejsce na cud 🌺
  • Malwina02 Ekspertka

Wysłany: 30 lipca, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka to już Mama-Hani udzieli Tobie odpowiedzi 🙂

Tak dzisiaj trzeba uważać w sumie tak jak doc chronił swoją sytuacje zdrowotną nawet Panie na Ułańskiej nie wiedziały ale po prawie roku chyba przerw już doc nie ma ostatnio mi proponowały koło 15

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨‍🦰
    37 tc Stanisław 3500 g
  • Ewelinamala Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina02 wrote:
    Milka to już Mama-Hani udzieli Tobie odpowiedzi 🙂

Tak dzisiaj trzeba uważać w sumie tak jak doc chronił swoją sytuacje zdrowotną nawet Panie na Ułańskiej nie wiedziały ale po prawie roku chyba przerw już doc nie ma ostatnio mi proponowały koło 15

Jak ten czas zleciał najpierw przekładałam kontrole pół roku po porodzie potem ta niespodzianka na spóźnionej kontroli i ciąża jednak mam jeszcze dwie wizyty ciekawe jaka moja szyjka będzie w poniedziałek rozwarcie już od 32 tc progesteron mamy odstawić w 37 i jeszcze jedną u Pani dr z miejsca porodu .Zaczyna mi być smutno🥲 polubilam być w ciąży

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 19:22

👧31l🧑35l
    30.05.2025 Franciszek
    5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
    Sanco pro ✅️
    17.08.2026 Ignacy
  • Biobio3 Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala kciuki za wizyte ✊️

Malwina02 szczęśliwego rozwiązania ✊️

Trochę nie wierzę,że to pisze ostatnio patrząc na synka brakuje mi tego czasu ciąży nawet wspominam okres pierwszej ciąży chociaż wiedzieliśmy, że synek nie przeżyje porodu aby umrze w krótkim czasie po

2019 -32 tc synek ciężka wada serca 👼💔💔 (CC )
    Ivf 2 transfery ❌
    3 transfer 💙
    2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
    23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
    26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4
  • Milka🙂 Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-Hani pewnie priv

preg.png
  • Milka🙂 Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biobio3 wrote:
    Ewelinamala kciuki za wizyte ✊️

Malwina02 szczęśliwego rozwiązania ✊️

Trochę nie wierzę,że to pisze ostatnio patrząc na synka brakuje mi tego czasu ciąży nawet wspominam okres pierwszej ciąży chociaż wiedzieliśmy, że synek nie przeżyje porodu aby umrze w krótkim czasie po

❤️

preg.png
  • Manka Ekspertka

Wysłany: 31 lipca, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatkaagatka powodzenie ✊️

• Manka Ekspertka

Wysłany: 31 lipca, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam Hani z ciekawości który szpital w Gdańsku?

• Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manka wrote:
    Mam Hani z ciekawości który szpital w Gdańsku?

Zaspa Copernikus niedługo będę slze Stasiem w Gdyni będzie sporo czasu na spotkania również z Gdańska zapytam koleżanki nawet dla własnych informacji .

Manka lubi tę wiadomość

Ja 38 l On 38 l
    Hania🧑 6 lat ivf
    Ivf 2025 ❄️❄️❄️
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️
    Maj 2026 CC Staś

• Manka Ekspertka

Wysłany: 31 lipca, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Zaspa Copernikus niedługo będę slze Stasiem w Gdyni będzie sporo czasu na spotkania również z Gdańska zapytam koleżanki nawet dla własnych informacji .

W razie w wysłałam zaproszenie 🙂

• agatkaagatka Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manka dziękuję 🙂

Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
    2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    🌈 Urodziła się Zosia przez CC 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
    Wrzesień 2026 trasfer ⏳️
  • agatkaagatka Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biobio3 💖💖 u mnie odkąd jest Zosia również mam inny stan zwracając do pierwszej ciąży jestem jakoś z tym wszystkim pogodzona w 100%

Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
    2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    Wrzesień 2026 trasfer ⏳️
  • agatkaagatka Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala kciuki za wizyte już coraz bliżej ✊️

2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    Wrzesień 2026 trasfer ⏳️
  • Gaja123 Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-Hani przepraszam ,że tak bezpośrednio ale czy masz może wiedzę odnośnie różnego działania dawek clexany i acardu przez lekarzy ??? Z góry dziękuję za odpowiedz

• Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaja123 wrote:
    Mama-Hani przepraszam ,że tak bezpośrednio ale czy masz może wiedzę odnośnie różnego działania dawek clexany i acardu przez lekarzy ??? Z góry dziękuję za odpowiedz

Dokładniej odezwę się jutro wieczorem🙂 Każdy ma jakieś swoje przekonania i doświadczenia z danym lekiem jeden trzyma się sztywno rekomedancji kolejny próbuje przekraczać " granicę " i trochę bardziej manewrować dawkami czy słusznie tutaj już indywidualne decyzje danego lekarza

Malwina02, Ewelinamala, Wiktoria●, ewelina_30 lubią tę wiadomość

Ja 38 l On 38 l
    Hania🧑 6 lat ivf
    Ivf 2025 ❄️❄️❄️
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️
    Maj 2026 CC Staś

• Bezova Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też już na oddziale. Usg i ktg prawidłowe, zero rozwarcia 😅 Gdyby ktoś mi 20 tygodni temu powiedział, że jeszcze będę marzyć o szybkim nadejściu porodu, to w życiu bym nie uwierzyła. Odstawiamy magnez, luteinę i acard. Cyclogestu od tygodnia już nie używam. Muszę czekać za decyzją pani profesor kiedy ściągamy szwy i czy ustalimy jakiś termin cięcia. Trochę mnie pani doktor dzisiaj na badaniu nastraszyła, że jak się nic nie dzieje to trzymają nawet do 39tc 🙈 Chyba zacznę chodzić po schodach za kilka dni

preg.png
  • Malwina02 Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:
    My też już na oddziale. Usg i ktg prawidłowe, zero rozwarcia 😅 Gdyby ktoś mi 20 tygodni temu powiedział, że jeszcze będę marzyć o szybkim nadejściu porodu, to w życiu bym nie uwierzyła. Odstawiamy magnez, luteinę i acard. Cyclogestu od tygodnia już nie używam. Muszę czekać za decyzją pani profesor kiedy ściągamy szwy i czy ustalimy jakiś termin cięcia. Trochę mnie pani doktor dzisiaj na badaniu nastraszyła, że jak się nic nie dzieje to trzymają nawet do 39tc 🙈 Chyba zacznę chodzić po schodach za kilka dni

Bezova pięknie 🥰🥰 u mnie też stabilnie ciśnienie dzisiaj całkiem ładne nawet kardiolog podczas konsultacji był zadowolony ale dłużej niż 38 tc nie przeciągamy

Bezova lubi tę wiadomość

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨‍🦰
    37 tc Stanisław 3500 g
  • Ewelinamala Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo cieszą wasze dobre wiesci🙌🙂 to jeszcze ja czekam na poniedziałek w pierwszej ciąży też odstawialiśmy cyclogest w 37 także jeszcze trochę

Ps : Bezova tak niestety jest bardzo często 😅 wszystko się wycisza na mur beton i nawet kończy sie wywoływaniem 🤣U mnie cc planowo też w 39 ale no bujamy się z rozwarcie od 32 w poprzedniej ciąży też poszło ale ciut później

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 19:28

Bezova lubi tę wiadomość

👧31l🧑35l
    30.05.2025 Franciszek
    5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
    Sanco pro ✅️
    17.08.2026 Ignacy
  • Wiktoria● Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova, Malwina02 ❤️

Ewelinamala kciuki ✊️

Bezova dokladnie taki paradoks w ciąży z Leosiem w 25 tc miałam skurcze nawet podchodzące do 100 🙈 leżałam pod atosibanem itd urodziłam później niż Zojke i jeszcze miałam podawaną oxytocyne podczas porodu😅 ale doc też tak mówił nie tak rzadko takie sytuacje kończą się później nawet lekką indukcją 😅

Bezova lubi tę wiadomość

Ona 32 lat On 34 lata
    PMOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
    On zdrowy
    2020 Leoś
    2026 Zoja
    Będzie trzeci bobas ?
‹‹ 388 389 390 391 392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ