Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynka wrote:Mama-Hani i super wysycajcie z podróży ile wzlezie mając możliwości nigdy nie wiemy ile jest nam dane niestety mój ulubiony cytat aby żyć na pełnej petardzie
Dokładnie tego później może już nie być nigdy nie wiemy czy nue spotka nas np jakąś choroba albo dziecka i każdy dzień będzie czuwaniem przy łóżku najważniejsze tu i teraz 🙂
Wiktoria● lubi tę wiadomość
Ja 38 l On 38 l
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️
Zawsze jest miejsce na cud 🌺 -
Dziewczyny również 💪💪
Bezova daj koniecznie znać jak sie macie? ❤️
Ewelinamala w tym roku " ubogo " tylko tydzień tak z przymrużeniem oka 😅 ja mam kontrole po połogu za około 10 dniOna 32 lat On 34 lata
PMOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca, 16:05
Ewelinamala, Słoneczko🌼, Bezova lubią tę wiadomość
Ona 32 lat On 34 lata
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Wiktoria● wrote:
Smacznego wyglądają bardzo apetycznie 😊
Ja ostatnio zaległam w łóżku/ na kanapie zajeb... mi się śpi szczególnie rano na szczęście kolejne trzy dni nie muszę nigdzie wychodzić zmotywowałaś mnie i zrobie malinianki przed porodem 😊👧31l🧑35l
30.05.2025 Franciszek
5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
Sanco pro ✅️
17.08.2026 Ignacy -
Wiktoria● wrote:
Smacznego 🙂 -
Niestety ostatnio mam z nią gorszy kontakt, pewnie jest mocno zapracowana po swojej nieobecności i w zwiazku z urlopami w UCLN. Umawiałyśmy się, że wpadnie do mnie w szpitalu ale nie zdążyła. Myślę, że jest przed urlopem, na ZL w garfiku jeszcze nie ma wpisanej nieobecności ale kiedyś mówiła, że planuje wakacje zwykle na ostatnią chwilę.agatkaagatka wrote:Bezova doktor Joanna jest przed urlopem / po ? Wiesz może?
Malwina02 kiedy przyjęcie na oddział? Trzymam mocno kciuki, Ewelinamala również 🤞Ja juz ze smutkiem odliczam do soboty, dobrze mi w domu i jeszcze tak dużo do zrobienia.. Dopiero mąż maluje pokoik, jutro tapeta. Mebelki trzeba skręcić, poukladac w nich rzeczy, zasłonki mają byc w piątek poprawione do odbioru.. Generalnie jest ok ale czuję coraz mocniej szyjkę i kazda wizyta w łazience mnie stresuje, że znajdę krew. Lepiej już chodzę, wstawanie tez mi sprawia mniej bólu. Dopadły mnie bezsenne noce, opuchlizna i zgaga 🫠 Z jednej strony niech ta Emilka jeszcze siedzi w brzuchu, a z drugiej chciałabym już być po porodzie. Zapisałam się pierwszy raz w życiu na depilację pastą cukrową, mam nadzieję że nie urodzę tam z bólu 😅 No ale ciężko się golić w szpitalu.
Co do podróży mi się ostatnio marzy Japonia, trochę jak podróż w przyszłość. Mój mąż uwielbia anime i nawet mnie trochę zaraził. Może kiedyś się uda
Póki co planujemy jakies bardziej dostępne kierunki jesli wszystko będzie ok - polskie morze, Malaga.
-
Bezova 💪
Powodzenia na paście cukrowej znam z pierwszej ciąży, końcówka masakra 🙈 teraz jestem po seriach depilacji laserowej ale i tak będę musiała sobie zrobić przypominający. Jeśli któraś nie chce mocno inwestować w laser najlepiej robić po zakończeniu reprodukcji w ciąży burza hormonów i niestety mogą rosnąćOna 32 lat On 34 lata
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań ✊️
Wiktoria też byłam "zaskoczona " ,że tylko tydzień w poprzednim roku 3 tygodnie ale czsami trzeba porządnie odpocząć zrobić reset nasz najdłuższy urlop trwał miesiąc właśnie na USA ja wróciłam z nowymi pomysłami 🤣
Ja 38 l On 38 l
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️
Zawsze jest miejsce na cud 🌺 -
Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań 🤞🤞🤞🤞🤞🥰
Ps : macie do polecenia krem na przebarwienia ?
Wiktoria smacznego 🙂
2019 -32 tc synek ciężka wada serca 👼💔💔 (CC )
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4 -
Biobio3 wrote:Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań 🤞🤞🤞🤞🤞🥰
Ps : macie do polecenia krem na przebarwienia ?
Wiktoria smacznego 🙂
Jest wiele sposobów i możliwości osobiście na poczatek polecam ten krem ,realnie działa zmniejsza stan zapalny ,lekki rumień po kilku dniach plus /minus tydzień widać efekty również w przypadku aktywnych zmian tzw pryszcza bardzo ładnie schodzi .Jeśli stosowanie dwa razy dziennie warto raz na kilka dni zrobić przerwę na dobrym krem z ceramidami
https://www.bandi.pl/sklep/katalog/wyr/przebarwienia/?srsltid=AfmBOooM7G-vnLXkLUYa2bwH-xyHoSax0gWfuTS5q1dV-0kvWKkZVLz4Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca, 09:12
Ona 32 lat On 34 lata
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Ewelinamala dziekuje ,bardzo dobrze dostaliśmy zielone światło na krótki wyjazd pakujemy się i w drogę 🙂
Milka🙂, Biobio3, Malwina02 lubią tę wiadomość
-
Słoneczko🌼 wrote:Ewelinamala dziekuje ,bardzo dobrze dostaliśmy zielone światło na krótki wyjazd pakujemy się i w drogę 🙂
Udanego wyjazdu 🙂
Ja sie psychicznie przygotowuje na dwa dni upałów bardzo źle znoszę w ciąży 🙃 Noby mamy klimatyzację musi być włączona caly czas i mam wrażenie, że zatyka mi nos🫠 -
Wiktoria● wrote:Jest wiele sposobów i możliwości osobiście na poczatek polecam ten krem ,realnie działa zmniejsza stan zapalny ,lekki rumień po kilku dniach plus /minus tydzień widać efekty również w przypadku aktywnych zmian tzw pryszcza bardzo ładnie schodzi .Jeśli stosowanie dwa razy dziennie warto raz na kilka dni zrobić przerwę na dobrym krem z ceramidami
https://www.bandi.pl/sklep/katalog/wyr/przebarwienia/?srsltid=AfmBOooM7G-vnLXkLUYa2bwH-xyHoSax0gWfuTS5q1dV-0kvWKkZVLz4
Bardzo dziękuję 😘😘😘2019 -32 tc synek ciężka wada serca 👼💔💔 (CC )
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4 -
Bezova już jestem u mnie niestety rozwinął się stan przedrzucawkowy dzisiaj miałam skok cisnienia powyżej 160 jeszcze czekam na konsuktacje z okulistą i zobaczymy w każdym razie rozwiązanie max w 37 tc Możliwe, że bedziemy razem witały nasze maluchy chociaż w innych szpitalach 🙂Cd56 ,cd138✅️
29 lat👩🦰 30 lat 👨🦰
37 tc Stanisław 3500 g -
Bezova obyś bez większego bólu przeszła depilację ja jestem po laserze faktycznie na końcówce zaczęły pojawiać się włosy kiedyś słuchałam wypowiedzi dr Ciastoń odnośnie golenia przed wizytą, że dla nich to bez znaczenia ale no jednak dla mnie kwestia komfortu sama już nie ogarniam poprosiłam koleżankę położną mąż golący mi krocze dla mnie za dużo 🙃🙃Cd56 ,cd138✅️
29 lat👩🦰 30 lat 👨🦰
37 tc Stanisław 3500 g -
Również przechodziłam przez depilację laserową ale niestety nie byla skuteczna w moim przypadku. Przy diagnistyce niepłodności wyszło, że mam nkwpn, zagadka rozwiązana z wysokimi androgenami. Myślę, żeby po ciąży iść na elektroepilację ale jeszcze muszę poczytac więcej o tej metodzie.
Malwina02 trzymam kciuki w takim razie żeby jeszcze te kilka dni udało się wytrzymać 🤞
Malwina02 lubi tę wiadomość