Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Hani wrote:Z dziećmi jest różnie 😅 Moja Hania była ciężkim dzieckiem do dwóch lat później bardzo sie zmieniła za to Stasio jest bardzo grzeczny od urodzenia efery robi jedynie jeśli faktycznie mu coś nie leży ale daje czadu 🤣 Moja bardzo dobra koleżankę córka ma dwa latka od urodzenia nie przespała ani jednej nocy dalej ma pobudki 3 i dwie godziny przerwy 🙈 Ona wykończona czasami bierzemy Wiktorie na kilka godzin w ciągu dnia aby mogła się przespać
Dokładnie nie przewidzisz 😅Ona 32 lat On 34 lata
PMOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Z takich dzieciowych rzeczy moj pierworodny syn miał etap zamykania wszystkiego każdy śmietnik na spacerze musiał zamknąć dosłownie wszystko 🤣bramkę od placu zabaw itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca, 15:09
Paniwiosna lubi tę wiadomość
37 tc Anielka i Aleksander 1.10.2025.
Staś starszy brat -
Uwielbiam podróżować teraz wybieramy bliższe miejsca chcieliśmy zwiedzić Chiny szczególnie nowoczesna technologia roboty itd ale ja bym tam głodowała i po pierwszym posilku wylądowała w szpitalu kwestia ostrości jest dla mnie nie do przejścia i bariera językowa ogolnie język angielski mało znany .Z pewnością wybierzemy się ponownie do USA zanim pojawi się ewentualne trzecie dziecko .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca, 19:45
Ja 38 l On 38 l
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️
Zawsze jest miejsce na cud 🌺 -
Mama_Hani wrote:Uwielbiam podróżować teraz wybieramy bliższe miejsca chcieliśmy zwiedzić Chiny szczególnie nowoczesna technologia roboty itd ale ja bym tam głodowała i po pierwszym posilku wylądowała w szpitalu kwestia ostrości jest dla mnie nie do przejścia i bariera językowa ogolnie język angielski mało znany .Z pewnością wybierzemy się ponownie do USA zanim pojawi się ewentualne trzecie dziecko .
Ostatnio gdzieś widziałam vloga z jednej strony coś niesamowitego łóżko które w połowie daje ciepło w drugiej połowie zimno poduszki sterowane roboty robiące lody z drugiej przerażające co może zrobić nowoczesna technologia 🙈
PaulinaP, Ewelinamala lubią tę wiadomość
Ona 32 lat On 34 lata
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Wiktoria● wrote:Ostatnio gdzieś widziałam vloga z jednej strony coś niesamowitego łóżko które w połowie daje ciepło w drugiej połowie zimno poduszki sterowane roboty robiące lody z drugiej przerażające co może zrobić nowoczesna technologia 🙈
Ja głównie medycznie 🤣 szkielet który pomaga w chodzeniu dla osób które mają problemy to jest coś niesamowitego i podobno na nasze kosztuje tylko 3,5 tysiąca chodzi za Ciebie odejmuje Ci nogi i są różne napędy 🙉Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca, 20:10
Wiktoria●, Ewelinamala lubią tę wiadomość
Ja 38 l On 38 l
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️
Zawsze jest miejsce na cud 🌺 -
Mama_Hani wrote:Ja głównie medycznie 🤣 szkielet który pomaga w chodzeniu dla osób które mają problemy to jest coś niesamowitego i podobno na nasze kosztuje tylko 3,5 tysiąca chodzi za Ciebie odejmuje Ci nogi i są różne napędy 🙉
🤯🤯♥️Ona 32 lat On 34 lata
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Mama_Hani wrote:Ja głównie medycznie 🤣 szkielet który pomaga w chodzeniu dla osób które mają problemy to jest coś niesamowitego i podobno na nasze kosztuje tylko 3,5 tysiąca chodzi za Ciebie odejmuje Ci nogi i są różne napędy 🙉
Czasami Was podczytuje OMG 🤯06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Postęp w Chinach jest zapierający dech czasami ogladamy podróże nawet są kubki do ladowania 🙉
-
Malwina02 wrote:Ja szykuje się na przyjęcie na Lutycką do końca już szpital ze względu na nadciśnienie zobaczymy 🙂
✊️✊️ -
Malwina02 wrote:Ja szykuje się na przyjęcie na Lutycką do końca już szpital ze względu na nadciśnienie zobaczymy 🙂
Powodzenia ✊️
Ja mam jeszcze dwie wizyty jedną u doc za tydzień po Jego urlopie i na koniec jeszcze u mojej doktor od cc matko coraz bliżej 😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca, 11:53
👧31l🧑35l
30.05.2025 Franciszek
5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
Sanco pro ✅️
17.08.2026 Ignacy -
Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań 💪 Jeszcze chwilka
Bezova lubi tę wiadomość
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia przez CC 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
Wrzesień 2026 trasfer ⏳️ -
Bezova doktor Joanna jest przed urlopem / po ? Wiesz może?Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia przez CC 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
Wrzesień 2026 trasfer ⏳️ -
Mama-Hani i super wysycajcie z podróży ile wzlezie mając możliwości nigdy nie wiemy ile jest nam dane niestety mój ulubiony cytat aby żyć na pełnej petardzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca, 15:11
Wiktoria● lubi tę wiadomość
Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️
Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵