Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama-Hani gdzie zatrzymujecie się w Krakowie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca, 20:07
Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️
Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵 -
Dziewczynka wrote:Mama-Hani gdzie zatrzymujecie się w Krakowie ?
Reset In So Soho ogólnie bardzo polecam wart swojej ceny jak coś mam inne polecenia zależy od możliwości finansowych .
W ogóle Stasiu skończył dwa miesiące jeszcze dwa i wracam do pracy raz w tygodniu i defakto całkiem niedługo podejście do kolejnego trasferu jeszcze założenie wkładki na ten okres przejściowy.Czas leci zdecydowanie za szybko doceniamy każdy dzień razem
Dobrego weekendu dziewczyny .Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️
Zawsze jest miejsce na cud 🌺 -
Dziewczynka piękne okolice szerokiej podróży I udanych wakacji 🙂
-
Ja mam lekarza prowadzącego ciąży z oddziału MIGO klinika matki i dziecka rewelacyjna opieka byłam już dwa razy
-
Mama-Hani kiedy zakładasz wkładkę ? Sama muszę pomyśleć o antykoncepcji i jeszcze przegadać sprawę powrotu do zarodki ciężki czas nas czeka nie sądziłam, że nadmiarowe zarodki bedami spędzały sen z powiekOna 31 lat On 33 lata
PCOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Wiktoria● wrote:Mama-Hani kiedy zakładasz wkładkę ? Sama muszę pomyśleć o antykoncepcji i jeszcze przegadać sprawę powrotu do zarodki ciężki czas nas czeka nie sądziłam, że nadmiarowe zarodki bedami spędzały sen z powiek
Wiesz co w locie pomiędzy naszymi wyjazdami a doc urlopem jeszcze czejam na cytologie posiewy które chciałam wyszły ok ,flebolog konsultacja układu żylnego po dwóch ciążach ok w sumie mam dwa terminy albo pierwszy/ drugi tydzień sierpnia 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:13
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️
Zawsze jest miejsce na cud 🌺 -