X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pomoc w zagnieżdżeniu się zarodka - porady
Odpowiedz

Pomoc w zagnieżdżeniu się zarodka - porady

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ren, gdzie się zapisałaś ? Bo my już pół roku się staramy i nic… dwa razy poronienia:( I też myślę żeby zapisać się do jakiejś kliniki.

Ren lubi tę wiadomość

• Marika2 Debiutantka

Wysłany: 25 maja 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbuj zapisać się do jakieś kliniki na konsultacje, leczysz się gdzieś obecnie?

• AgatkaS Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa gdyż mam problem..
    W mracu tego roku miałam poronienie samoistne w 6 tc. Zbyt niskie HCG od początku. Z racji, że było to pierwszy tak, mówiono że tak sie zdarza po 2 miesiącach dostalkam zielone światło od gin. 16 lipca mialam ostatnią @ no i zaszłam w ciąże, 2 kreski pojawiły sie na tescie, a na drugi poszłam na bete iii wynik bardzo niski niecałe 40, czyli niestety powtórka z rozrywki. Po 48h powtórzylam urosło do 101 a po 5 dniach tylko do 280... Miałyscie podobną sytuację? Co może być przyczyną :(? Aktualnie czekam na wizytę do wtorku, ale zapewne do tego czasu dostanę okres...

15,03 - Aniołek 6 tc
  • Krokodylka Nowa

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgatkaS ja miałam podobnie dwa cylke temu, tzn. pierwsza beta 100 po 48h 260 a po kolejnych 48h 150 i wkoncu przyszła @
    cykl przerwy i teraz znów w 25dc beta 32 po 48h beta 40, ale mamy czekać do 31 dc, czyli jutro kolejna beta.
    U nas chyba problem po ostatnim cc (udało sie przy pierwszym podejściu z clo i dupkiem)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ