X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pomoc w zagnieżdżeniu się zarodka - porady
Odpowiedz

Pomoc w zagnieżdżeniu się zarodka - porady

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ren, gdzie się zapisałaś ? Bo my już pół roku się staramy i nic… dwa razy poronienia:( I też myślę żeby zapisać się do jakiejś kliniki.

Ren lubi tę wiadomość

• Marika2 Debiutantka

Wysłany: 25 maja 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbuj zapisać się do jakieś kliniki na konsultacje, leczysz się gdzieś obecnie?

• AgatkaS Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa gdyż mam problem..
    W mracu tego roku miałam poronienie samoistne w 6 tc. Zbyt niskie HCG od początku. Z racji, że było to pierwszy tak, mówiono że tak sie zdarza po 2 miesiącach dostalkam zielone światło od gin. 16 lipca mialam ostatnią @ no i zaszłam w ciąże, 2 kreski pojawiły sie na tescie, a na drugi poszłam na bete iii wynik bardzo niski niecałe 40, czyli niestety powtórka z rozrywki. Po 48h powtórzylam urosło do 101 a po 5 dniach tylko do 280... Miałyscie podobną sytuację? Co może być przyczyną :(? Aktualnie czekam na wizytę do wtorku, ale zapewne do tego czasu dostanę okres...

15,03 - Aniołek 6 tc
  • Krokodylka Nowa

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgatkaS ja miałam podobnie dwa cylke temu, tzn. pierwsza beta 100 po 48h 260 a po kolejnych 48h 150 i wkoncu przyszła @
    cykl przerwy i teraz znów w 25dc beta 32 po 48h beta 40, ale mamy czekać do 31 dc, czyli jutro kolejna beta.
    U nas chyba problem po ostatnim cc (udało sie przy pierwszym podejściu z clo i dupkiem)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ