Poszukuję gin.od monitoringu - Warszawa (Targówek,ew.Ząbki,Marki)
-
Witam serdecznie
Poszukuję dobrego ginekologa od monitoringu cyklu,który będzie znał się na rzeczy i w razie co wprowadza leczenie wspomagające
Będę bardzo wdzięczna za namiary
Wszystkich polecanych jakich znalazłam,to aż z drugiego końca Warszawy -
Brawurka na Boleslawickiej są dwie super babki jedna Edyta a druga Agnieszka. Pierwsza bardzo sympatyczna ale zasem ciut roztrzepana, druga bardziej konkretna i z dystansem ale obie bardzo zaangażowane
-
ten gabinet to koło mnie chodzę tam do endokrynologa,i prowadziłam tam dwie ciąże...ale dzwoniłam niedawno z zapytaniem czy robią monitoring cyklu-i powiedzieli,że nie Chodziłam tam to dr.baj-chojeckiej
-
Tak, właśnie o niej pisałam. Robią usg wiec raczej nic nie stoi na przeszkodzie żeby w ramach tego usg sprawdzili jak tam cykl
W takim razie bliziutko siebie mieszkamy -
Myślę że przypisują. Te same lekarki przyjmują na Białołęce w ramach pakietów medycznych w przychodni. I tam normalnie miałam stymulację Clo i monitoring
-
Brawurka jeśli masz jakieś ubezpieczenie medyczne al o pakiet np w medicover to sprawdź przychodnię CMP przynajmniej dwie lekarki z tej na Boleslawickiej tam przyjmują. I jak często chodzisz to się opłaca nawet wykupić gdzieś pakiet (tylko nie w samej przychodni bo się nie oplaca) bo koszt miesięczny tako jak jednej wizyty normalnej a chodzisz ile potrzebujesz i badania w cenie. I lekarze innych specjalności oczywiście. To jest po drugiej stronie trasy jak się jedzie Głębocką. Jak jeździsz komunikacją to z Bartniczej pod samą przychodnię prawie masz 204
-