X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Potrzeba - Menopur / Bemfola / Puregon / Mensinorm
Odpowiedz

Potrzeba - Menopur / Bemfola / Puregon / Mensinorm

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Spoczko Koleżanka

Wysłany: 28 września 2021, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Jestem mężczyzną z problemem z płodnością.
    Leki które stosuje się u kobiet na płodność stosuje się również u mężczyzn. Znajomy lekarz który mnie prowadzi zalecił stosowanie Folitropiny lub Menotropiny, natomiast leki są bardzo drogie, a refundacja jest przyznawana tylko kobietom, dlatego polecił byśmy wpierw z żoną rozejrzeli się po znajomych czy w internecie ponieważ często się zdarza że kobietom które starały się o dziecko zostają jakieś opakowania.

Stąd moja prośba, jeśli ktoś ma leki zawierające menotropinę lub folitropinę proszę o kontakt mailowy: [email protected]

Pozdrawiam serdecznie.

• Anoli Znajoma

Wysłany: 10 października 2021, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostało mi 8 opakowań menisormu 75 j.m po nie zaczetej stymulacji sprzedam po kosztach bo szkoda wyrzucic waznosc do 09/ 2022 więcej info udzielę na maila [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ