X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną PREGNYL, czy komuś pomógł?
Odpowiedz

PREGNYL, czy komuś pomógł?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Powiedzcie, czy jest tu ktoś komu się udało z pregnylem zajść w ciążę? Co można jeszcze zrobić aby wykluczyć ewentualne przeszkody. Badałam hormony, mąż nasienie, wszystko ok. Tylko te pęcherzyki nie pękają. Teraz po pregnylu pękł, było ciałko żółte. Cicho liczyłam na prezent, a tu lipa. 1 krecha dzisiaj z rana rozwiała wszystko. Pomóżcie, doradźcie. Może ja i moi lekarze coś przeoczyli na co warto zwrócić uwagę.

mrulinka
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu caly watek o pregnylu..zapraszamy do przeczytania :-) Oczywiscie jest tam o wiieeeeele wiecej niz o samym pregnylu :-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Suzii Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mrulinka ja w takiej samej sytuacji jak Ty daj znać co i jak, życze fasolki:) Ja dzisiaj mam 24 dzien 10 dni po zastrzyku i w pon chce iść na bete, straszne sie denerwuje

AMH 1.8 endomenda 1st
    HSG -ok :)
    ivf 07.2016 :( invicta gdańsk
    15.02 laparo
    3IUI clo :(
    2016 IVF :(
    2017 IVF :(
    Crio?????
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mrulinka wrote:
    Hej. Powiedzcie, czy jest tu ktoś komu się udało z pregnylem zajść w ciążę? Co można jeszcze zrobić aby wykluczyć ewentualne przeszkody. Badałam hormony, mąż nasienie, wszystko ok. Tylko te pęcherzyki nie pękają. Teraz po pregnylu pękł, było ciałko żółte. Cicho liczyłam na prezent, a tu lipa. 1 krecha dzisiaj z rana rozwiała wszystko. Pomóżcie, doradźcie. Może ja i moi lekarze coś przeoczyli na co warto zwrócić uwagę.
    po 1 cyklu jak dopiero Ci pekło to zazwyczaj sie nie zaskakuje poczekaj troche cykli z 6 i dalej wtedy diagnozuj.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Jest tu caly watek o pregnylu..zapraszamy do przeczytania :-) Oczywiscie jest tam o wiieeeeele wiecej niz o samym pregnylu :-)

Tulipanna, dobrze podpowiada. Na pocieszenie Latte dostala pregnyl po raz pierwszy, po dlugim czasie staran i przy niskim AMH i zaszla w ciaze dzieki pierwszemu zastrzykowi :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzisiaj przyszła do mnie @. Może to i dobrze że tak szybko, bo tak to bym codziennie robiła testy.
    Nabrałam siły do działania. Bardzo bym chciała aby jeszcze w tym roku się udało...Bardzo. Dziewczyny, pomagajmy sobie. Piszmy tutaj co nam może pomóc. Może któraś coś wyczytała. Dzielmy się informacjami.

mrulinka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ