X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną PREGNYL, czy komuś pomógł?
Odpowiedz

PREGNYL, czy komuś pomógł?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Powiedzcie, czy jest tu ktoś komu się udało z pregnylem zajść w ciążę? Co można jeszcze zrobić aby wykluczyć ewentualne przeszkody. Badałam hormony, mąż nasienie, wszystko ok. Tylko te pęcherzyki nie pękają. Teraz po pregnylu pękł, było ciałko żółte. Cicho liczyłam na prezent, a tu lipa. 1 krecha dzisiaj z rana rozwiała wszystko. Pomóżcie, doradźcie. Może ja i moi lekarze coś przeoczyli na co warto zwrócić uwagę.

mrulinka
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu caly watek o pregnylu..zapraszamy do przeczytania :-) Oczywiscie jest tam o wiieeeeele wiecej niz o samym pregnylu :-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Suzii Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mrulinka ja w takiej samej sytuacji jak Ty daj znać co i jak, życze fasolki:) Ja dzisiaj mam 24 dzien 10 dni po zastrzyku i w pon chce iść na bete, straszne sie denerwuje

AMH 1.8 endomenda 1st
    HSG -ok :)
    ivf 07.2016 :( invicta gdańsk
    15.02 laparo
    3IUI clo :(
    2016 IVF :(
    2017 IVF :(
    Crio?????
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mrulinka wrote:
    Hej. Powiedzcie, czy jest tu ktoś komu się udało z pregnylem zajść w ciążę? Co można jeszcze zrobić aby wykluczyć ewentualne przeszkody. Badałam hormony, mąż nasienie, wszystko ok. Tylko te pęcherzyki nie pękają. Teraz po pregnylu pękł, było ciałko żółte. Cicho liczyłam na prezent, a tu lipa. 1 krecha dzisiaj z rana rozwiała wszystko. Pomóżcie, doradźcie. Może ja i moi lekarze coś przeoczyli na co warto zwrócić uwagę.
    po 1 cyklu jak dopiero Ci pekło to zazwyczaj sie nie zaskakuje poczekaj troche cykli z 6 i dalej wtedy diagnozuj.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Jest tu caly watek o pregnylu..zapraszamy do przeczytania :-) Oczywiscie jest tam o wiieeeeele wiecej niz o samym pregnylu :-)

Tulipanna, dobrze podpowiada. Na pocieszenie Latte dostala pregnyl po raz pierwszy, po dlugim czasie staran i przy niskim AMH i zaszla w ciaze dzieki pierwszemu zastrzykowi :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzisiaj przyszła do mnie @. Może to i dobrze że tak szybko, bo tak to bym codziennie robiła testy.
    Nabrałam siły do działania. Bardzo bym chciała aby jeszcze w tym roku się udało...Bardzo. Dziewczyny, pomagajmy sobie. Piszmy tutaj co nam może pomóc. Może któraś coś wyczytała. Dzielmy się informacjami.

mrulinka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ