PREGNYL, czy komuś pomógł?
-
Hej. Powiedzcie, czy jest tu ktoś komu się udało z pregnylem zajść w ciążę? Co można jeszcze zrobić aby wykluczyć ewentualne przeszkody. Badałam hormony, mąż nasienie, wszystko ok. Tylko te pęcherzyki nie pękają. Teraz po pregnylu pękł, było ciałko żółte. Cicho liczyłam na prezent, a tu lipa. 1 krecha dzisiaj z rana rozwiała wszystko. Pomóżcie, doradźcie. Może ja i moi lekarze coś przeoczyli na co warto zwrócić uwagę.
mrulinka -
mrulinka ja w takiej samej sytuacji jak Ty daj znać co i jak, życze fasolki:) Ja dzisiaj mam 24 dzien 10 dni po zastrzyku i w pon chce iść na bete, straszne sie denerwujeAMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
nick nieaktualnymrulinka wrote:Hej. Powiedzcie, czy jest tu ktoś komu się udało z pregnylem zajść w ciążę? Co można jeszcze zrobić aby wykluczyć ewentualne przeszkody. Badałam hormony, mąż nasienie, wszystko ok. Tylko te pęcherzyki nie pękają. Teraz po pregnylu pękł, było ciałko żółte. Cicho liczyłam na prezent, a tu lipa. 1 krecha dzisiaj z rana rozwiała wszystko. Pomóżcie, doradźcie. Może ja i moi lekarze coś przeoczyli na co warto zwrócić uwagę.
-
tulipanna wrote:Jest tu caly watek o pregnylu..zapraszamy do przeczytania Oczywiscie jest tam o wiieeeeele wiecej niz o samym pregnylu
Tulipanna, dobrze podpowiada. Na pocieszenie Latte dostala pregnyl po raz pierwszy, po dlugim czasie staran i przy niskim AMH i zaszla w ciaze dzieki pierwszemu zastrzykowi -
Dziewczyny, dzisiaj przyszła do mnie @. Może to i dobrze że tak szybko, bo tak to bym codziennie robiła testy.
Nabrałam siły do działania. Bardzo bym chciała aby jeszcze w tym roku się udało...Bardzo. Dziewczyny, pomagajmy sobie. Piszmy tutaj co nam może pomóc. Może któraś coś wyczytała. Dzielmy się informacjami.mrulinka -