Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki ja tez jestem niecierpliwa i chyba zrobie jak mówisz boje się ,ze to pozostalosc po Pregnylu.. staramy się już 20 cykli w tym ten drugi z Cloo,a pierwszy z Pregnylem.. a bez zabezpieczenia na przerywanym 5 lat...ja mam lekko podwyzszona prolaktynę ok 50 przy normie do 30 a mąz ma 3 % sprawnych plemnikow ,ale przy dużej liczbie plemników bo 150 milionow. U mnie podejrzewają PCO ale procz nieregularnych miesiączek to nic charakterystycznego nie ma. Czasem zaburzenie owulacji ,czasem dużo pęcherzyków..a czasem normalnie..
-
joajsza wrote:Czesc dziewczyny. Może mi pomożecie. Jestem dziś w 32 dc. w dniach 5-12dc brałam clo. w 15 dniu dostałam Pregnyl 5000j. Miałam testować wczoraj(sikany).Nie wytrzymałam i zrobiłam przedwczoraj Bete- wyszła 2,2. Dzis zrobiłam sikany i nic zero. Biore od 17 dc luteina 2x 100 dopochwowo. Okresu brak, piersi wielkie bolesne.. co sądzicie? jest szansa?? Gin powiedział żeby powtórzyć bete za tydzień, a ja do tego czasu zwariuje... dzięki za podpowiedzi.
Hejka, beta 2 to trochę mało, po co się męczyć i czekać, leć powtórz wynik, jak będzie większy chociażby 20 to wiadomo że rośnie i trzeba zacząć na siebie uważać, no a jak mniejszy albo dalej dwa to przynajmniej mniej nerwów cię czeka. Ja bym tak zrobiła.
Asiulku ja wiem co czujesz, mam tak samo nawet bez badań męża, a takie ładne te nasze cykle były. No nic, jeszcze wrócą nam humory.
-
hej
Asiulek kurcze to tak jak u mojego M słabsze ale to było po miesiac teraz zobaczymy co tam wyjdzie . Ja mojemu teraz jeszcze daje olej lniany i ja też pije . Z takimi wynikami to tylko IUI
Mała Mi myślałam ze tobie sie uda mała a iui macie bo M ma słabe nasienie czy dla zwiekszenia szans
betty wow gratuluje
Monik a ty podchodzisz jeszcze do IUI czy IVF
A propo luteiny czy duphastonu jeśli bierze sie na wywołanie @ to się po 10 dniach odstawia a jeśli się starasz o dziecko to bierze sie aż nie przyjdzie @ .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
cześć dziewczyny
ale się u Was dzieje
Betty, Cziłała Gratulację
Suzii cieszę się że jesteś już po i że wszystko w porządku, bo jest prawda ??
Aiulek ściskam Cię mocno
Kotka a jak u Ciebie ??
Pszczelka, jak tam ??
?
Monik, jak się czujesz?? Rozumiem że podchodzisz do iui?
Anakonda powodzenia w nowym cyklu
Mała Mi dzięki że pytasz. a u mnie co...nie wiem czemu ale jakoś spisałam ten cykl na marne. ha nawet nie zaczęłam dni płodnych a juz skreśliłam go. Mąż chory, kuruje go witaminkami, coldrex, mnie czeka ciężki przyszły weekend akurat jak wypadną te dni. w pracy będę cały dzień i 2 dni z rzędu nocki, więc myślę że będziemy się mijać.
Tempka skacze jak szalona. aahhh szkoda gadać.
Czytam was codziennie i Trzymam kciuki za Was
-
nick nieaktualny
-
hej..no i dupa beta poniżej 2...nic już nie rozumiem..lekarz chce w tym cyklu zrobić inseminacje co mnie trochę przeraza..mam mieszane uczucia..chciałabym odpuscic może w owulacje gdzies wyjechać zajac się czyms oczyscic glowe..a z drugiej strony boje się ,ze to jakiś grubszy problem , a czas leci..
-
joajsza przykro mi
Ja jakos na razie nie moge uwierzyc, ze mogło sie udac. Zaraz polece na bete i za pare godzin bedzie wiadomo co i jak. Dziewnie sie czuje, jajniki-szczególnie niedrozny-kłuja mnie przy kichaniu,czy przy pełnym pecherzu. Nie wiem czy to normalne, czy moze mam torbiel bo w lewym naprodukowalam jajek. najgorsze, ze jestem teraz na etapie jak w poprzedniej ciazy i nie moge pozbyc sie złych mysli-wtedy się ona zakonczyła. No ale nic, zobaczymy, nie bede biadolić.
A co u Was z rana?MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Cześć dziewczyny jak u wam mija poranek? Ja noc miałam kiepska prawie nic nie spalam caly czas się budziłam a o 3 to chyba z 3 razy się obudziłam a o 5:30 pobudka .padam chce mi się spac .jutro usg ciekawa jestem jak tam urosłam .
betty czekam na wiadomości kiedy będziesz mieć wynik?
czilala , mala mi ,asiulek ,anakondo co u was?i oczywiście o innych dziewczyn tez się zwracam
-
Hej
Anakondo , Czekoladko
Ja czuje sie dobrze a wręcz mogę nawet powiedzieć że ie cieszę że mogę znowu zacząć starania
Dziś mam wizyte u nowego gina i jak wszystko będzie ok to w przyszłą sobote będzie IUI
Anakdna , Mała mi,Czekoladko, Asiulku, Kotkapc i Indio musi sie nam teraz udać!!! jak to któraś z Was kiedyś napisała chyba India nie pamietam - wybaczcie ; W MARCU WSZYSTKIE ZACHODZIMY W CIĄŻE
Mam nadzieje ze o nikim nie zapomnialam hmm Pszczelko ty to nie wiem czy możesz w marcu ale za to Twój bedzie Kwiecień
A co sie dzieje z Asia-m-b ????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:33
czekolada lubi tę wiadomość
-
Hej Kobietki!
Ja dzisiaj na wolnym, nadrabiam zaległości bycia mamą i cały dzień dzisiaj poświęcam na zabawy, przytulaski, spacery i same przyjemności Właśnie wróciłyśmy z Hanią ze spacerku i zasnęła, więc ja zaglądam do Was
ponadrabiałam wszystko i zaczynam alfabetycznie żeby nikt nie czuł się poszkodowany
anakondo, Ty dzisiaj w 4 dc a ja w 5 będziemy szły prawie równo, albo i nie bo ja mam dłuugie cykle, trzymam kciuki za Twoje III podejście i mocno wierzę że będzie szczęśliwym i ostatnim! . No i faktycznie nie wiem czemu po tym całym profertilu nasienie się osłabiło, po 3 miesiacach...moze kupiłam jakiś lewy w tej aptece na allegro? Kochana,a ten olej lniany to w jakich dawkach i jak pijecie? tak na żywo, czy do sałatek? I na co on pomaga?
Anatolko, fajnie ze do nas zaglądasz napisz na jakim etapie jesteś i jakie plany?
Betty, jak Twoje samopoczucie? czekam z niecierpliwością na dzisiejszy wynik bety i mocno trzymam kciuki (Betty,czekamy na wynik bety...nieźle sie spasowało )
Czekoladko, dziękuję, a Twój cykl dopiero się zaczął i mimo że Ty spisałaś go na straty, ja i myślę że reszta dziewczyn również trzymamy kciuki żeby Cię zaskoczył zieloną okrąglutką niespodzianką!
Cziłała, zmajstruj i wstaw jakiś wykresik ciążowy w podpisie, tak miło mi się na nie patrzy jak się czujesz? masz jakieś objawy?
fryzjerko, dziękuję za pamięć.Twój wykresszaleje, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i usg:)
India, 8 dzień po owu, tempereatura jak zwykle baluje i trzyma w napięciu. Jak długie Ty masz cykle Kochana? Jeszcze wszystko się może zdarzyć zdrowaśkuję!
Izik, musisz o siebie dbać i uważać szczególnie w pierwszych 3 miesiącacale to napewno wiesz. Będzie dobrze, głowa do góry DZIEWCZYNY TRZYMAMY MOCNO KCIUKI ZA JUTRZEJSZĄ WIZYTĘ IZIK!!! Na pewno będzie wszytko dobrze
joajsza, witaj u nas przykro mi, wiem jak boli rozczarowanie, ale nie załamuj się i nie rezygnuj! Ja mam zaawansowane pcos, mój mąż 3 lata temu miał 2% prawidłowych plemkników i mamy 1,5 roczną Hanię
Teraz niestety jest trudniej...ale ciągle mam nadzieję że się uda i tego się kurczowo trzymam!
kotka, czemu nie prowadzisz wykresu? ;p nie wiem na bieżąco co u Ciebie, a i niewiele piszesz Napisz szybko! Ale już!
Karolcia, na Twój suwaczek nie mogę się napatrzeć...i tak miło mi jak sobie pomyślę że towarzyszymy Ci praktycznie od początku ciąży a to już ostatnich 10 tygodni i niedługo maleństwo będzie na świecie toż to dopiero będą emocje boisz się?
Mała Mi, a jednak przyszła...przykro mi...wierzyłam że to Twój cykl...przytulam :{}
Monik, Kochana,o której masz wizytę? czekam na wieści... oby nowy gin okazał sie dobrym specjalistą! kciukam mocno
Nikita, u mnie temp spada w pierwszym dniu @, w tym cyklu rano o 6 miezryłąm, a o 10 już @ była.. Wykres masz piękny, jak nic będzie zielono! trzymam kciuki
Pszczelko, dobrze że już w domku jesteś bóle i dolegliwości ustąpią i zagoją się, w końcu nie codzień oddaje się tak drogocenne kamienie
Suzii, czyli masz czas dla siebie i na regenerację a od czerwca do dzieła! zleci szybko,zobaczysz
Klara bella, adelo, witajcie powodzenia Wam życzę
A Opu i asia-m-b to na sjuż chyba na dobre opuściły...eh
Kochane, a ja dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za ciepłe słowa otuchy i drogocenne rady Cieszę się bardzo że jesteście, i choć nie pisze może często, wiedźcie że czytam na bieżąco
Kupiłam cynk,wit c resztę kupię jutro, tzn. mam zamiar jeszcze dodać lkarnitynę no dalej profertil. Będzie dobrze!
joajsza, Izik, czekolada lubią tę wiadomość