Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu mi sie bolesnie brzuch stawial. Jak tylko wstawalam z lozka to od razu brzuch jak kamien i bolal. Bylam na wizycie u jakiegos doktora mowi, ze szyjka dluga bo 3.5 a badal mnie tez na fotelu i mowil ze sie nic nie dzieje, ale chlop jak dab, ogeomny i lapska tez takie mial. Kazal sie wspomoc luteina i nospa i jakby nie przeszlo to "profilaktycznie" wypisal skierowanie do szpitala. Pojechalam z mezem przed 23 i lekakrka ktora mnie przyjmowala jak tylko dotknela brzucha to mowi, ze za bardzo sie stawia a potem jak mnie jeszcze zbadala na fotelu to sie okazalo, ze zaczelo sie robic male rozwarcie. Wiec leze pod kroplowka z magnezem. A wczoraj jakby mi bylo malo przygod z brzuchem to mialam jakies skoki cisnienia od jakies 17.30- 23 nie moglo sie unormowac. Zaczynalam od 170/95 z pulsem 120, na obchodzie o 19 juz mi bylo lepiej bo puls spadl i mialam ledwo 150/90 z pulsem 110. Kazali mi dodatkowa moja tabletke zazyc i zmierzyc po 2h, ale w sumie zmierzyli dopiero o 23 i znowu skoczylo na 158/98 (pulsu juz nie pamietam) wiec dali mi doraznie jakis inny lek ale nie pamietam nazwy. To po godzinie spadlo do 149/89 wiec juz sobie odpuscili mierzenie. Dzis juz prawie ksiazkowe 137/77.
A Ty jak sie czujesz po zabiegu? W domku juz? -
Oj Karolcia, jesteś w dobrych rękach, nie martw się, wszystko wróci do normy. I obyś do porodu nie miała już żadnych przygód
A ja głupia ubzdurałam sobie, że @ ma przyjść tak między środą a piątkiem, a jak spojrzałam na długość ostatniego cyklu i ten miałby ta samą długość, to dopiero wredota przyjdzie w pon.lub wtorek... ☺
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Czekoladka od 6 lat lecze sie na nadcisnienie wiec to po prostu taki moj urok. Dlugo bylo ok, to teraz musi cos poszwankowac
Innej opcji pod uwage nie biore, niz taka ze bedzie dobrze
Milej, (jeszcze) slonecznej niedzieli Wam zycze -
Hej wszystkim!
Karolciu, trzymaj się , choć jeszcze parę tygodni jeśli nie do 40 tyg. . Będzie dobrze, najważniejsze jak powiedziała Nikita, że w dobrych rękach jesteś
Jak ciśnienie skacze, to pewnie pod ktg cały czas jesteś podpięta?
Nikita, patrzę na twój wykres... zawsze masz takie długie cykle? kiedy @ powinna przyjść?
anakondo, mój mąż powiedział ze nie ma mowy, nie tknie oleju lnianego, ale jak go dziś uświadomiłam że z 1% skoczyła na 4% morfologia, to kazał kupić i będzie pił
Betty, spokojnie, na pewno lekarz wie co mówi i wsio dobrze będzie
fryzjerka,a pęcherzyki jeszcze urosną
Izik, wspaniałe wieści 1,5 roku i się udało!!! teraz dbaj o siebie i maleństwo
Cziłała, jeszcze tylko kilka dni do wizyty
Pszczelka, jak się miewasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 14:38
-
Czekoladko, dziękuję że pytasz w zasadzie to nic nowego. Odpuściłam ten cykl, żadnych lekarzy, leków, stymulacji... cieszę się ze robi się ciepło , łapię promienie słońca i myślę pozytywnie . Plany na dzisiaj.... winko, dużo ciepła, serdeczności, przytulasków i miłości... tak mi wzrosło libido przez ostatnich klika dni , ze mąż aż się boi
Mężowi wzmocniłam zestaw leków i zobaczymy co dalej Nie napinam się, zajmuję myśli czymś innym..
Czekoladko, a co to dzisiaj za lenistwo? termometr się zepsuł??? No ja czekam i wypatruję Twojej owulacji
Mała Mi coś nam ucichła... nie mówiąc już o reszcie naszej paczki ...;pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 15:01
-
Asiulek czyli ogólnie luz może wezmę pomysł od Ciebie bo z moim libidem trochę cienko ale miły wieczor na pewno temu sprzyja. Termometr nie popsuł się ale wczoraj trochę pobalowałam i późno poszłam spać i tempka dziś rano to 36,81 WOW więc nawet jej nie wpisuje
Pszczelka to się nazywa mieć plecyfryzjerka, Asiulek lubią tę wiadomość