Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ja to oszaleje do tego poniedziałku;/ wczoraj rózowy śluz,dzisiaj brązowy,krew(na wkładce tylko kilka brązowo-czerwonych kropelek)-wszystko tylko w środku juz myślałam że @ a od godziny 13 do teraz nic(śluz kawa z mlekiem) no oszaleć można!!
PCO,brak miesiączki i owulacji.
-
nick nieaktualnyNohope wrote:dziewczyny ja to oszaleje do tego poniedziałku;/ wczoraj rózowy śluz,dzisiaj brązowy,krew(na wkładce tylko kilka brązowo-czerwonych kropelek)-wszystko tylko w środku juz myślałam że @ a od godziny 13 do teraz nic(śluz kawa z mlekiem) no oszaleć można!!
Może to torbiel ? -
nick nieaktualny
-
Flower to juz dlugo czekasz,najgorsze te czekanie no nie?widze ze jestesmy w podobnej sytuacji,brak normalnych cykli tylko jak mu sie zachce..ja yo nawet nie wiem jak flugie mam cykle bo nigdy nie dostalam miesiaczki sama z siebie tylko zawsze po paru miesiacach wywowana luteina.a moze idz do lekarza bo moze cos ci blokuje @ ?
-
nick nieaktualny
-
Furiatka wrote:KammaMarra, żeby podać pregnyl pecherzyk musi mieć 18-22mm, dopiero wtedy jest dojrzały i ma szansę peknac.
Dzięki za info
W 10 dc miał 11-12
W 13 dc 16mm
Czy to dobry pryrost ?
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Ja u siebie też obstawiam negatyw,dziś mija 14 dzien po pregnylu,plamienie ustapiło,@ się nie pokazała.zrobiłam rano test (czulość 25) ale negatywny,oczywiście uroiłam sobie cień i siostre meczylam czy tez go widzi,powiedziała ze jak sie uprzec to cos jest-czyli wiadomo ze NEGATYWNY ale pojde jutro dla swietego spokoju bo pewnie i tak mój lekarz kazałby mi zrobic przed wizytą.Więc jutro dam znać!
alfica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNohope wrote:Ja u siebie też obstawiam negatyw,dziś mija 14 dzien po pregnylu,plamienie ustapiło,@ się nie pokazała.zrobiłam rano test (czulość 25) ale negatywny,oczywiście uroiłam sobie cień i siostre meczylam czy tez go widzi,powiedziała ze jak sie uprzec to cos jest-czyli wiadomo ze NEGATYWNY ale pojde jutro dla swietego spokoju bo pewnie i tak mój lekarz kazałby mi zrobic przed wizytą.Więc jutro dam znać!
Trzymam kciuki za ciążowa betę !! -
A wiec dziewczyny,moja dzisiejsza wycieczke na bete moge podsumowac tylko ironicznie "spoznia ci sie okres?masz dziwne plamienia ktore zaliczasz jako implantacyjne?a moze dziwne kreski na tescie?-jedz na bete,a dostaniesz okresu w drodze do domu!!!"i to by bylo na tyle.milego dnia
-
nohope, to i tak nieźle, koleżanka dostała w trakcie badania na samolocie
pielęgniarka: "i jak doktorze? pobieramy cytologię?"
lekarz: "nie, bo pacjentka krwawi"
czyli zaczynasz kolejne odliczanie...
ja jutro testuję, choć już to negatywnie widzę... wszystkie objawy wskazują na brak wskazań, więc pewnie stres robi swoje...