Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Alfica polecam tez wit d, nazywana jest teraz witamina plodnosci
Duzo placisz za testy. Ja za 10szt placilam niecale 8zl w Gemini (internetowa apteka).
Jezeli test juz wyszedl pozytywny to drugi raz juz raczej nie wyjdzie -
Kurcze dziecwczyny nie wytrzymalam i zrobiłam dziś test(11 dni po pregnylu) i wyszła słaba kreska,blada ale widoczna☺ robiłam test z rossmana,wczesniej sprawdzalam na testach z allegro to 5 dni po podaniu nic nie bylo..zastanawiam sie czy nie jechac na bete
alfica lubi tę wiadomość
PCO,brak miesiączki i owulacji.
-
Trzymam kciuki
Ja zrobiłam z rana, 10dpo i 12 po pregnylu, biel nad bielą, ale to może jeszcze za wcześnie:) w sobotę podejście nr 2:)PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
Cześć dziewczyny
Czytam to forum już jakiś czas i w końcu się zebrałam żeby dołączyć mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
Również mam stwierdzone PCOS i Hashimoto.
jestem pierwszy cykl z CLO, ale niestety brałam 1 tabletkę dziennie i chyba okazała się dla mnie zbyt mała dawka, bo pęcherzyki urosły, ale nie na tyle żeby podać Pregnyl.
Czekam na @ i lekarz powiedział, że zwiększy mi dawkę do 2 tabletek.
Miała któraś z Was taką sytuację?
Tak samo jak Klameczka mieszkam w Niemczech i w podobnych okolicach, jednak mam 20 km do Monachium i również chodzę tam do Ginekologa
Pozdrawiam Was Dziewczęta :* -
Cześć Mała:) jaki ten świat mały ja dopiero od tego cyklu chodze do lekarza w Monachium, bo mój stwierdził,ze nie może już nam pomóc i wysłał nas do kliniki. A niestety najbliższa jest w Monachium, dlatego tam jeżdżę pomimo 130km:) chęć posiadania dziecka jest większa niż kilometryPCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
A co do clo, to lekarz mi powiedział,ze jest słabszy i dlatego przepisał mi zastrzyki gonal, długo je brałam, bo dwa tygodnie, aż jakis pęcherzyk urośnie, ale udało się
Dlatego mozliwe, że dwie tabletki będą dla Ciebie ok:)PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
No właśnie jak przeczytałam, że tutaj mieszkasz to od razu się uśmiechnęłam, że jest ktoś bliżej w Polsce są inne metody leczenia, tutaj inne. Ja też byłam w klinice w Monachium na badaniach, na które skierował mnie lekarz prowadzący i niestety czekałam na termin ponad 3 miesiące a w Polsce w każdym ambulatorium zrobiłabym prywatnie od ręki...
A do jakiego lekarza tutaj chodzisz jeśli można wiedzieć?
No doskonale Cię rozumiem, ja nawet jakbym musiała na jakieś badania jechać do Polski to wsiadłabym i pojechała bez zastanowienia pomimo takiej odległości -
Też czekałam długo na pierwszy termin. Chodze do kliniki koło Marienplatzu:) Reproduktionsmedizin Muenchen Tall 11. Właśnie teraz tak czekam na @ albo jej brak, żeby jechać zrobić betę, bo kazał mi przyjechać po terminie. A w Polsce już bym pewnie była po badaniu, bo prywatnie to sekund pięć roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 16:09
PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
Nohope, to jeszcze może za wcześnie na testowanie za kilka dni powtórz, póki nie ma @ to jest nadzieja :* ja 10 dni po pregnylu miałam 4,8 i cały czas mam nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 16:36
PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
10.16- druga próba gonal+pregnyl