Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Klameczka ma racje poki nie ma @ to szansa jest moze faktycznie sie wstrzymaj do poniedzialku i wtedy sie zobaczy a bierzesz dupka? Mi lekarz kazal odstawic dzien przed testowaniem i jak + to brac dalej . U mnie rano test bez sensu w sumie bo godzinka pozniej juz plamienie. No nic chyba powiem ginkowi ze chyba za mala ta dawka pregnylu bo zwykle jak mialam owulacje .. rzadko bo rzadko ale sie zdarzalo to czulam klucie a teraz nic wiec pewnie nie pekly pecherzyki wcale. Miala ktoras z was wieksza dawke niz 10 000?
-
Karolcia88 wrote:Alfica polecam tez wit d, nazywana jest teraz witamina plodnosci (...)
Jezeli test juz wyszedl pozytywny to drugi raz juz raczej nie wyjdzie
ogólnie też ten cykl jakiś dziwny jest... śluzu prawidłowego brak, nawet jeśli patrzeć, że z testami owu się pomyliłam przy ocenianiu, to dziś niby 14dc i zawsze koło tego terminu już były okazy typu "kurze białko" a tu nic... trochę kremowego dziś, ale ogólnie nic...
Karolcia, jak byłaś teraz na początku, coś się zmieniło w śluzie? jakiś intensywniejszy był? czy zanikł? wiem, że gdzieś o tym pisałaś, ale znaleźć nie mogę
nohope, testuj jeszcze, może będzie dobrze -
nick nieaktualnyTo mój pierwszy post tutaj. Wreszcie się przełamałam. Ja mam dziś 16 dni po zastrzyku i @ brak. Piesi mnie nigdy nie bolały a teraz rozsadza je ( mysle ze to wina zastrzyku )i mam żyły powiększone oczywiście pobolewa brzuch. Moje pytanie ile czekacie max na @ po podaniu zastrzyku? oczywiście owulacja potwierdzona
-
Flower, ja bym już chyba dawno testowała:D a kiedy miałaś owu? Chociaż myślę, że beta by już coś np jutro pokazała:)PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
w sumie to zależy od długości cyklu i długości Twojej fazy lutealnej (https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wykres-i-jego-funkcjonalnosci,6.html#95)
przy takich jednak reakcjach organizmu, chyba bym się o testowanie pokusiła... -
nick nieaktualnyU mnie w 15 dc podałam zastrzyk w 21 dc juz było piękne ciałko żółte. Raczej ja czekam na @ by rozpocząć nowy cykl bo ten odpuściłam ze staraniami choć przytulanie było 4 -5 dni przed owulacja wiec na pewno nie jestem w ciąży dlatego nievtestuje tylko czekam na @
-
z tym "na pewno" to nigdy nie wiadomo
objawy i tak jak dla mnie podejrzane
za ile wg normalności powinnaś dostać @ ?
bo u mnie po podaniu pregnylu @ przyszła szybciej niż normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 22:05
-
nick nieaktualnyTo mój pierwszy stymulowany cykl, ja nie mam naturalnych owulacji od 7 lat. Moje naturalne cykle to 32 -36 dni. Wiec dlatego moje pytanie ile po zastrzyku przychodzi @ ? Teraz wiadomo ma stymulowamym cyklu to inaczej niż naturalnym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 22:19
-
nick nieaktualnyTeż tak myślę, że te wszystkie wpakowane hormony rozbudziły mój organizm.
Pierwsze 2 stymulację traktuje jak uruchomienie silnika do życia
Ale nic nie straciłam ponieważ wiem że reaguje ma stymulacje, owulacje mam, pęcherzyk pęka, druga faza jest długa odpowiednio przy naturalnym wysokim progesteronie.
Dlatego nie mogę się doczekać kolejnego cyklu
-
alfica wrote:sama już nie wiem, czy któryś był pozytywny i jeśli tak - to który...
ogólnie też ten cykl jakiś dziwny jest... śluzu prawidłowego brak, nawet jeśli patrzeć, że z testami owu się pomyliłam przy ocenianiu, to dziś niby 14dc i zawsze koło tego terminu już były okazy typu "kurze białko" a tu nic... trochę kremowego dziś, ale ogólnie nic...
Karolcia, jak byłaś teraz na początku, coś się zmieniło w śluzie? jakiś intensywniejszy był? czy zanikł? wiem, że gdzieś o tym pisałaś, ale znaleźć nie mogę
nohope, testuj jeszcze, może będzie dobrze
Sluz "jajko bialka" miala w czwartek, owu mialam w sb/nd. Potem juz sluzu plodnego nie bylo. Ale uzywalam zelu conxeive plus.
Klameczka, widac czlowieczka, jeszcze bez serduszka ale na tym etapie to zupelnie normalne (5+2) kolejna wizyta za 2 tyg.
Do konca 1 trymwstry zastrzyki i dupek 3x1Klameczka lubi tę wiadomość
-
Karolcia napewno bede testowac,trzymam nadzieje do konca!tym bardziej ze wczoraj mialam nitke krwi w sluzie.myslalam moze ze to @ ale w sumie troszke za wczesnie by bylo bo pregnyl mialam podawany dopiero 17dc przy pecherzyku 19mm wiec owulka mogla byc dosc pozno☺ wiec licze na to ze sie moze fasolinek mośći
PCO,brak miesiączki i owulacji.
-
nick nieaktualny
-
ponawiam pytanie:
mam do sprzedania 1 opakowanie Clo oraz 2 ampuiłki pregnylu.
Czy któraś chciałaby zakupić?
kontakt mailowy proszę: [email protected] -
Witam dziewczyny,
ja też będę miała 1 cykl z pregnylem...
jestem po poronieniu i od lipca nie wychodzi... zajście...
cykle rozjechane długie...
byłam w 10 dc na monitoringu w dwóch jajnikach dominujące do 12mm pęcherzyki dzisiaj powtórka monitoringu , jest szansa, że mogę dzisiaj już dostać zastrzyk?
czy któraś może spojrzeć na mój wykres?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....