X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl w fazie lutealnej proszę o pomoc.
Odpowiedz

Pregnyl w fazie lutealnej proszę o pomoc.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katarzyna. Nowa

Wysłany: 28 maja 2022, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. To mój pierwszy wpis na forum. Staramy się już 2 lata. Ten cykl mam stymulowany. Dostalam pregnyl 14 dnia cyklu było to 15.05 na pęknięcie pęcherzyka. Pękł w 16 dc. Po potwierdzeniu pęknięcia mialam powtórzyć iniekcję 1/2ampulki pregnylu w 5. 7. 9. 11 dniu cyklu po owulacji. Dziś mialam ostatnią dawkę. Moje pytanie brzmi: kiedy najlepiej testować aby była pewność. Planowo @ powinnam dostac 31.05. Niestety nie dostałam takiej informacji od mojej ginekolog. Dziękuję bardzo za każdą odpowiedź :)

• Paulina12345 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2022, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna. wrote:
    Witam. To mój pierwszy wpis na forum. Staramy się już 2 lata. Ten cykl mam stymulowany. Dostalam pregnyl 14 dnia cyklu było to 15.05 na pęknięcie pęcherzyka. Pękł w 16 dc. Po potwierdzeniu pęknięcia mialam powtórzyć iniekcję 1/2ampulki pregnylu w 5. 7. 9. 11 dniu cyklu po owulacji. Dziś mialam ostatnią dawkę. Moje pytanie brzmi: kiedy najlepiej testować aby była pewność. Planowo @ powinnam dostac 31.05. Niestety nie dostałam takiej informacji od mojej ginekolog. Dziękuję bardzo za każdą odpowiedź :)

Pregnyl i ovitrelle utrzymują się we krwi do 10 dni

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ