Pregnyl w fazie lutealnej proszę o pomoc.
-
Witam. To mój pierwszy wpis na forum. Staramy się już 2 lata. Ten cykl mam stymulowany. Dostalam pregnyl 14 dnia cyklu było to 15.05 na pęknięcie pęcherzyka. Pękł w 16 dc. Po potwierdzeniu pęknięcia mialam powtórzyć iniekcję 1/2ampulki pregnylu w 5. 7. 9. 11 dniu cyklu po owulacji. Dziś mialam ostatnią dawkę. Moje pytanie brzmi: kiedy najlepiej testować aby była pewność. Planowo @ powinnam dostac 31.05. Niestety nie dostałam takiej informacji od mojej ginekolog. Dziękuję bardzo za każdą odpowiedź
-
Katarzyna. wrote:Witam. To mój pierwszy wpis na forum. Staramy się już 2 lata. Ten cykl mam stymulowany. Dostalam pregnyl 14 dnia cyklu było to 15.05 na pęknięcie pęcherzyka. Pękł w 16 dc. Po potwierdzeniu pęknięcia mialam powtórzyć iniekcję 1/2ampulki pregnylu w 5. 7. 9. 11 dniu cyklu po owulacji. Dziś mialam ostatnią dawkę. Moje pytanie brzmi: kiedy najlepiej testować aby była pewność. Planowo @ powinnam dostac 31.05. Niestety nie dostałam takiej informacji od mojej ginekolog. Dziękuję bardzo za każdą odpowiedź
Pregnyl i ovitrelle utrzymują się we krwi do 10 dni -