X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl w fazie lutealnej proszę o pomoc.
Odpowiedz

Pregnyl w fazie lutealnej proszę o pomoc.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katarzyna. Nowa

Wysłany: 28 maja 2022, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. To mój pierwszy wpis na forum. Staramy się już 2 lata. Ten cykl mam stymulowany. Dostalam pregnyl 14 dnia cyklu było to 15.05 na pęknięcie pęcherzyka. Pękł w 16 dc. Po potwierdzeniu pęknięcia mialam powtórzyć iniekcję 1/2ampulki pregnylu w 5. 7. 9. 11 dniu cyklu po owulacji. Dziś mialam ostatnią dawkę. Moje pytanie brzmi: kiedy najlepiej testować aby była pewność. Planowo @ powinnam dostac 31.05. Niestety nie dostałam takiej informacji od mojej ginekolog. Dziękuję bardzo za każdą odpowiedź :)

• Paulina12345 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2022, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna. wrote:
    Witam. To mój pierwszy wpis na forum. Staramy się już 2 lata. Ten cykl mam stymulowany. Dostalam pregnyl 14 dnia cyklu było to 15.05 na pęknięcie pęcherzyka. Pękł w 16 dc. Po potwierdzeniu pęknięcia mialam powtórzyć iniekcję 1/2ampulki pregnylu w 5. 7. 9. 11 dniu cyklu po owulacji. Dziś mialam ostatnią dawkę. Moje pytanie brzmi: kiedy najlepiej testować aby była pewność. Planowo @ powinnam dostac 31.05. Niestety nie dostałam takiej informacji od mojej ginekolog. Dziękuję bardzo za każdą odpowiedź :)

Pregnyl i ovitrelle utrzymują się we krwi do 10 dni

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ