X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Progesteron po transferze
Odpowiedz

Progesteron po transferze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mayla89 Debiutantka

Wysłany: 17 lipca 2023, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie!
    Jestem po transferze zarodka z 5 doby podanego w cyklu świeżym (sztucznym).

3dpt progesteron 23,72
    Estradiol 481,63

6dpt beta 20,4
    Progesteron <5
    Estradiol 443,87.

Co znaczy ta wartość poniżej 5. Czy to jest jakiś wynik nieprawidłowy i błąd laboratorium czy tak spadł poziom? nawet jak miałam wartość 0,16 to ona była podana w wynikach a tu jest tylko oznaczenie <5
    :(
    Klinika dopiero jutro może przekazać wyniki lekarzowi, a punkt w którym robiłam badania kazał mi dzwonić do głównego oddziału tam gdzie zawożą krew ale niestety już nieczynny...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ