X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Progesteron po transferze
Odpowiedz

Progesteron po transferze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mayla89 Debiutantka

Wysłany: 17 lipca 2023, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie!
    Jestem po transferze zarodka z 5 doby podanego w cyklu świeżym (sztucznym).

3dpt progesteron 23,72
    Estradiol 481,63

6dpt beta 20,4
    Progesteron <5
    Estradiol 443,87.

Co znaczy ta wartość poniżej 5. Czy to jest jakiś wynik nieprawidłowy i błąd laboratorium czy tak spadł poziom? nawet jak miałam wartość 0,16 to ona była podana w wynikach a tu jest tylko oznaczenie <5
    :(
    Klinika dopiero jutro może przekazać wyniki lekarzowi, a punkt w którym robiłam badania kazał mi dzwonić do głównego oddziału tam gdzie zawożą krew ale niestety już nieczynny...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ