X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Przeziębienie a crio
Odpowiedz

Przeziębienie a crio

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Patka2024 Ekspertka

Wysłany: 31 października 2024, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak dziewczyny Wasze bety?

• juleczkaw Nowa

Wysłany: 31 października 2024, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 8dpt 268, z dziś 10dpt 511 ale we wtorek pojawiło się krwawienie/plamienie :(
    Lekarz zmienil odrobinę leki, mówi że mógł być to krwiak i tak się czasami zdarza.
    Na razie czekam na dalsze instrukcje i jestem dobrej myśli.

• MagdalenaOla Debiutantka

Wysłany: 16 listopada 2024, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem przed transferem. Biorę duphaston, estrofem, cyclogest. Bardzo się rozchorowałam, jelitówka i obawiam się że nie dojdzie do transferu. Co w takim razie ? Transfer odbędzie w kolejnym cyklu po miesiączce?

• Patka2024 Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2024, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juleczkaw wrote:
    U mnie 8dpt 268, z dziś 10dpt 511 ale we wtorek pojawiło się krwawienie/plamienie :(
    Lekarz zmienil odrobinę leki, mówi że mógł być to krwiak i tak się czasami zdarza.
    Na razie czekam na dalsze instrukcje i jestem dobrej myśli.

I jak u Ciebie z beta?

• Patka2024 Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2024, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdalenaOla wrote:
    Dziewczyny jestem przed transferem. Biorę duphaston, estrofem, cyclogest. Bardzo się rozchorowałam, jelitówka i obawiam się że nie dojdzie do transferu. Co w takim razie ? Transfer odbędzie w kolejnym cyklu po miesiączce?

Kiedy masz transfer?

Nina27 lubi tę wiadomość

• Patelka92 Nowa

Wysłany: 27 listopada 2024, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem tu nowa i znalazłam świeży wątek ☺️dziś jest mój trzeci dzień po IVF i zaczęło mnie w dniu transferu boleć gardło. Dzień po kupiłam inovox na gardło, ale nie powiedziałam w aptece, że jestem po transferze. W składzie tabletki był alkohol i ogólnie nie powinno jej się stosować w ciąży. Myślicie, ze przez to mój transfer zarodka 4.11 będzie nieudany ? Czy użycie 4 tabletek wpłynie na zagnieżdżenie zarodka ?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ