X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Przeziębienie a crio
Odpowiedz

Przeziębienie a crio

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Patka2024 Ekspertka

Wysłany: 31 października 2024, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak dziewczyny Wasze bety?

• juleczkaw Nowa

Wysłany: 31 października 2024, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 8dpt 268, z dziś 10dpt 511 ale we wtorek pojawiło się krwawienie/plamienie :(
    Lekarz zmienil odrobinę leki, mówi że mógł być to krwiak i tak się czasami zdarza.
    Na razie czekam na dalsze instrukcje i jestem dobrej myśli.

• MagdalenaOla Debiutantka

Wysłany: 16 listopada 2024, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem przed transferem. Biorę duphaston, estrofem, cyclogest. Bardzo się rozchorowałam, jelitówka i obawiam się że nie dojdzie do transferu. Co w takim razie ? Transfer odbędzie w kolejnym cyklu po miesiączce?

• Patka2024 Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2024, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juleczkaw wrote:
    U mnie 8dpt 268, z dziś 10dpt 511 ale we wtorek pojawiło się krwawienie/plamienie :(
    Lekarz zmienil odrobinę leki, mówi że mógł być to krwiak i tak się czasami zdarza.
    Na razie czekam na dalsze instrukcje i jestem dobrej myśli.

I jak u Ciebie z beta?

• Patka2024 Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2024, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdalenaOla wrote:
    Dziewczyny jestem przed transferem. Biorę duphaston, estrofem, cyclogest. Bardzo się rozchorowałam, jelitówka i obawiam się że nie dojdzie do transferu. Co w takim razie ? Transfer odbędzie w kolejnym cyklu po miesiączce?

Kiedy masz transfer?

Nina27 lubi tę wiadomość

• Patelka92 Nowa

Wysłany: 27 listopada 2024, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem tu nowa i znalazłam świeży wątek ☺️dziś jest mój trzeci dzień po IVF i zaczęło mnie w dniu transferu boleć gardło. Dzień po kupiłam inovox na gardło, ale nie powiedziałam w aptece, że jestem po transferze. W składzie tabletki był alkohol i ogólnie nie powinno jej się stosować w ciąży. Myślicie, ze przez to mój transfer zarodka 4.11 będzie nieudany ? Czy użycie 4 tabletek wpłynie na zagnieżdżenie zarodka ?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ