Reprofit Ostrava
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie miałam żadnych zaleceń, jak badać progesteron. W ogole zdziwiona jestem bo w polskicunklinikach zawszenjazali konttllowac co 2- 3 dni. A tu mi tylko powiedziano tyle, ze przy okazji bety mogę sobie sprawdzić.
Ale ja badam sama z siebie, zazwyczaj rano 2-4 h po cyclogescie. Prolutex biorę wieczorem. -
Ja jestem świeżo po transferze u nich i też zalecali żeby zbadać progesteron nie wcześniej niż 2 godziny po cyclogescie. Ale ja jeszcze poprosiłam o Agolutin bo chce go brać i mieć spokojną głowę więc się zgodzili tylko kazali robić zastrzyk co drugi dzień. Więc ja badałam progesteron dwa razy akurat w te dni kiedy nie przyjmowała zastrzyku, a cyclogest wzięłam dopiero po badaniu krwi.Mery0211 wrote:Zapytam na innym wątku, może któraś z dziewczyn miała podobne zalecenia
-
Mam 2x1 cyclogest i 1x Agolutin a Ty jaka dawkę masz cyclogestu i jaki wynik miałaś po badaniu ?Magra3 wrote:Ja jestem świeżo po transferze u nich i też zalecali żeby zbadać progesteron nie wcześniej niż 2 godziny po cyclogescie. Ale ja jeszcze poprosiłam o Agolutin bo chce go brać i mieć spokojną głowę więc się zgodzili tylko kazali robić zastrzyk co drugi dzień. Więc ja badałam progesteron dwa razy akurat w te dni kiedy nie przyjmowała zastrzyku, a cyclogest wzięłam dopiero po badaniu krwi.12.10.2024- transfer 2 dniowego zarodka
27dpt- 🖤
21.03.2025 transfer ❄️
21dpt 🖤 -
Cyclogest 2x1 i Agolutin co drugi dzień. Wyniki progesteronu miałam 27 i 25. Jutro zbadam 3 raz razem z betą.Mery0211 wrote:Mam 2x1 cyclogest i 1x Agolutin a Ty jaka dawkę masz cyclogestu i jaki wynik miałaś po badaniu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia, 20:05
-

Prolutex robię raz na dobę ok 22. Tylko ja nie mam Agolutinu, Prolutex chyba trochę inaczej sie zachowuje.