Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Reprofit Ostrava
Odpowiedz

Reprofit Ostrava

Oceń ten wątek:
  • Walczędokońca Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy po transferze jest bezpiecznie jechac autem mamy do kliniki 440 km i wcześniej jechaliśmy i transfer sie nie udał czy ma to wpływ czy lepiej zostać na 2 dni

• Liolia Autorytet

Wysłany: 7 marca, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walczędokońca wrote:
    Witam czy po transferze jest bezpiecznie jechac autem mamy do kliniki 440 km i wcześniej jechaliśmy i transfer sie nie udał czy ma to wpływ czy lepiej zostać na 2 dni

Cześć,
    my po transferze poszliśmy coś zjeść i ruszyli w drogę, mamy 380 km do Warszawy.
    Mimo tego że w drodze złapała mnie mocna migrena i trzymała mnie przez 3 dni transfer udany. Teraz 14 tygodni. To chyba nie ma aż takiego wpływu 🤷‍♀️

44 l., bardzo niskie AMH, endometrioza, kir aa, nk 23%, trombofilia
    💥Novum
    💫 2018-2019 4 ICSI, 3 transfery w 2-3 dobie, bhCG zerowe
    💥Kriobank
    💫 2019-2020 zmiana podejścia na ultra długie protokoły z HW i hodowla do blastek => 2cb (*) oraz zdrowa ciąża
    7-9.2020 - ICSI ultra długi, 5d 2BB. ET - 7dpt-40, 9-90, 11-140, 13-249, 15-543, 18-1574, 21-3910, 25-13539, 29 - ❤ 05.2021👶 synek
    💫2022 powrót po rodzeństwo 3 ICSI 1 transfer, nie udało się
    12.2022 - natural cb(*)
    Zmiana planu KD
    💫4.2025 -KD FET 4AA cb(*)
    💫9.2025 -KD FET 4AA :(
    💥Reprofit
    💫12.2025. KD 13 kom- 2 blastki, ET 4AA, 6dpt- 16.4, 10- 85.6, 12- 160, 14- 286, 16- 590, 19- 2157, 23-7434, 29- ♥️ cudo trwaj 🙏
    ❄5BB

preg.png[/url]
  • Walczędokońca Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liolia wrote:
    Cześć,
    my po transferze poszliśmy coś zjeść i ruszyli w drogę, mamy 380 km do Warszawy.
    Mimo tego że w drodze złapała mnie mocna migrena i trzymała mnie przez 3 dni transfer udany. Teraz 14 tygodni. To chyba nie ma aż takiego wpływu 🤷‍♀️
    To my jeszcze w górę Warszawy kawałek dalej ale juz jest plan zeby jechac na 2 dni i odpocząć 🙂

• Giosiek Autorytet

Wysłany: 8 marca, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walczędokońca wrote:
    My na każdy transfer przeznaczaliśmy tylko jeden dzień. Wyjeżdżaliśmy nad ranem i wracaliśmy po obiedzie do domu. Mamy dwie córki, także moim zdaniem powrót autem nie miał u mnie wpływu na powodzenie transferu 😊
    Do kliniki mamy 650 km.

age.png

age.png
  • agelee Koleżanka

Wysłany: 8 marca, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was się przeniosła z Eurofertil do Reprofit? Nie wiem którą klinikę wybrać w Czechach

• Ogoorkowa Autorytet

Wysłany: 8 marca, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jesteśmy w Repromedzie, bardzo polecamy :) mniej opinii było, ale u nas ważna genetyka i stąd wybór.

PAI-1, MTHFR - homo❌

10.2023 🎀❤️
‹‹ 1022 1023 1024 1025 1026
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ