Reprofit Ostrava
-
WIADOMOŚĆ
-
Skoro tyle specjalistek mi mówi że to ta kreska to chyba zacznę w nią wierzyć🥰, ale jeszcze nie będę się cieszyć . Poczekam na jutrzejszą betę , różnie może jeszcze być prawda? Po wszystkich przejściach jestem już mega ostrożna.
Ale wam zrobiłam pobudkę w niedzielę 🤣
I gave up co u ciebie?Magra3, Ewa3bit, mlia, Monika29, Baby.baby86, Mati W., Joanna1212 lubią tę wiadomość
Starania od 2018
I in-vitro 2020- (poronienie 7tc) brak ❄️
II in-vitro 2020 (poronienie 7tc) 2❄️
2021 transfer ❄️ beta 0
2021 transfer ❄️ beta 0
III in-vitro 2022 brak zarodków
IV in vitro 2022 brak zarodków
V in- vitro 2022 1 zarodek, beta 0
2023 decyzja o AZ
20.02.2023 I transfer w Reprofit, beta 0,99😭
15.05.2023 II transfer w Reprofit
7dpt beta 44,51 prog 11,60
9dpt beta 104,43 prog 39,00
11dpt beta 295,40 prog 41,10
14dpt beta 1460 prog 25,00 -
Giosiek tak, zaczynasz 9tc 🥰. Szok, jak ten czas leci!
Lilkam uwierzyć, ta krecha to nowe życie ❤️
I gave up czekamy na dobre wieści od ciebie i zdjęcie testu ✊✊🍀Giosiek, I gave up lubią tę wiadomość
Starania 10 lat
36+5 nasze szczęście jest już z nami 🥰❤️
[/url] -
caryophyllaceae wrote:Ponawiam.... Miała któraś okres w czasie cyklu sztucznego ? Mam 15 DC sztucznego i takie kwiatki już od czwartku .... Dziś wizyta,ale nie pociesza mnie to
Mi na sztucznym cyklu wystąpiło plamienie w 10dc. Konsultowałam ze swoją lekarska bo akurat miałam wizytę - powiedziała ze to wynik wysokich dawek estrogenu. Tylko mnie akurat nie bolał brzuch i trwało to 1 dzień. Najlepiej skonsultować z lekarzem.
-
mlia wrote:Wiecie dziewczyny, ja z tych co bardziej bały się testu niż czekania i bety. Nie zrobiłam ani razu, przy żadnym z transferów. Moją pamiątką są smsy do dr z przyrostem bety
Mlia ja zrobiłam pamiątkowy test po wizycie serduszkowej. I tak sie bałam czy wyjdzie 😆 testy to nie ma moje nerwy 🙂
Gratuluje nam obu dotarcia do połowy ciazy ♥️ dobry moment dla Ciebie na test 🙂
Lilkam gratulacje! Mówiłam, ze będzie ok. 🙂 moja ciąża z tych bezobjawowych. Ok 16 tc piersi mi urosły i zaczęły sie zmieniać. No i oczywiście brzuszek 🙂 ale rozciągająca sie macice bedziesz pewnie jednak czuła 🙂 kciuki za przyrosty!
Gave up kciuki za Ciebie i Perełeczkę 🍀♥️🍀
Polyna kciuki też za Twoje przyrosty. 🍀♥️ Oby sie okazało, ze to leniuszek i atencjuszek od poczatku przyciągający uwagę 😃
Dobrej niedzieli wszystkim 🙂 ja niestety spędzę ja na szkoleniu 🤨
Giosiek, Ewa3bit, I gave up, mała, Magra3, mlia lubią tę wiadomość
-
I gave up wrote:Niestety nie dołączę do Milvy i Lilkam ... Biel wizira.
To jeszcze o niczym nie przesadza. Jest dopiero 5dpt.
7dnia zrobiłabym betę. Mi testy nie wychodzą wcześniej niż 7dpt.
Miłego dnia dziewczynki ☀️ dziś mega słoneczny i ciepły dzień a moje drzewo szczęścia obrodziło po kilku latach piękne fioletowe dzwoneczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2023, 08:16
Magra3, mlia, mała lubią tę wiadomość
-
Giosiek wrote:Dawaj no ten test!
Edit: Pamiętaj, że Lilkam też miała wczoraj biel!
Lilkam chyba nie robiła w końcu tego testu 5 dpt no chyba że uciekła mi wątek 🤫 Pamiętam, że szła na imprezkę, ale nie że robiła test 🫣
Bardziej zasmuciła mnie Milvaa, bo Ona w 5 dpt już coś miała 👍 Podniosła poprzeczkę i teraz wsyztkie będziemy świrował 😝 Jutro zrobię kolejny, ale jak jutro będzie biel wizira, to chyba zacznę się martwić 🤗 -
Lilkam wrote:Skoro tyle specjalistek mi mówi że to ta kreska to chyba zacznę w nią wierzyć🥰, ale jeszcze nie będę się cieszyć . Poczekam na jutrzejszą betę , różnie może jeszcze być prawda? Po wszystkich przejściach jestem już mega ostrożna.
Ale wam zrobiłam pobudkę w niedzielę 🤣
I gave up co u ciebie?
Takie pobudki mozes robić codziennieLilkam lubi tę wiadomość
-
Ja nie robiłam wczoraj wieczorem testu bo cały dzień piłam, jakoś w gardle mi zasychało.
Dziś mam 6 dzień. I gave up oczywiście nie poddawaj się. Widzisz co ja narobiłam? Skresliłam kropka na amen a on dziś mi kreseczkę pokazał. Jeszcze jest czas. Nie wszystkim wyjdzie kreska w 5 czy 6 dniu. Mamy reprofitowe kropusie, pamiętaj!I gave up, mała, Magra3, Giosiek, Monika29, Mati W. lubią tę wiadomość
Starania od 2018
I in-vitro 2020- (poronienie 7tc) brak ❄️
II in-vitro 2020 (poronienie 7tc) 2❄️
2021 transfer ❄️ beta 0
2021 transfer ❄️ beta 0
III in-vitro 2022 brak zarodków
IV in vitro 2022 brak zarodków
V in- vitro 2022 1 zarodek, beta 0
2023 decyzja o AZ
20.02.2023 I transfer w Reprofit, beta 0,99😭
15.05.2023 II transfer w Reprofit
7dpt beta 44,51 prog 11,60
9dpt beta 104,43 prog 39,00
11dpt beta 295,40 prog 41,10
14dpt beta 1460 prog 25,00 -
aaaania87 wrote:Mi na sztucznym cyklu wystąpiło plamienie w 10dc. Konsultowałam ze swoją lekarska bo akurat miałam wizytę - powiedziała ze to wynik wysokich dawek estrogenu. Tylko mnie akurat nie bolał brzuch i trwało to 1 dzień. Najlepiej skonsultować z lekarzem.
.... Ale u mnie to już nie plamienia tylko dużo krwi i skrzepów i to już 4 dzień (( biorę 3x1 estrofem i wiesiołek . Właśnie jak zwiekszylam w środę ubiegłą dawkę to zaczęło się coś dziać ... Brunatne plamienia b.delikatmie i to trwało ,aż w czwartek zaczęło się co jest
Gratki dla wszystkich pozytywnych. Ja pierwszy test miałam różowy już 3dpt wyleglej blastki ,ale była już duża i beta była szybko wysoka niestety poroniłam. -
I gave up wrote:Jeszcze się nie poddałam! Spokojnie moje kochane! Wiem, że to dopiero 5 dpt. PEREŁKA ma jeszcze czas 😊
To za wcześnie, tak jak piszesz jest jeszcze czas ✊🍀💚I gave up lubi tę wiadomość
Starania 10 lat
[/url] -
Lilkam wrote:Ja nie robiłam wczoraj wieczorem testu bo cały dzień piłam, jakoś w gardle mi zasychało.
Dziś mam 6 dzień. I gave up oczywiście nie poddawaj się. Widzisz co ja narobiłam? Skresliłam kropka na amen a on dziś mi kreseczkę pokazał. Jeszcze jest czas. Nie wszystkim wyjdzie kreska w 5 czy 6 dniu. Mamy reprofitowe kropusie, pamiętaj!
Pierwszy raz, powtórzę - przez Milvę, robię sikańce przed betą i na tak wczesnym etapie! Czeka mnie napiety tydzień hahahah Wchodzi też chęć dołączenia do tej "świętej trójcy reprofitowej" 🤗 Obym zdała pozytywnie ten egzamin i dostała się do Waszej drużyny 🤞🤞🤞mała, Magra3, The_sleeping_beauty, Giosiek, Monika29 lubią tę wiadomość
-
caryophyllaceae wrote:Ponawiam.... Miała któraś okres w czasie cyklu sztucznego ? Mam 15 DC sztucznego i takie kwiatki już od czwartku .... Dziś wizyta,ale nie pociesza mnie to
Chyba tylko lekarz może stwierdzić, co się dzieje, mój zawsze doradzał odczekać jeśli w cyklu transferowym coś się dzieje.
Jeśli cykl jest jakiś dziwny to chyba szkoda by było ryzykować i podawać zarodek, chociaż doskonale rozumiem jak boli odwołany transfer.
Ale jeszcze bardziej boli nie udany, więc musisz mieć pewność że wszystko jest tak jak powinno.
Trzymam kciuki za wizytę ✊✊🍀Starania 10 lat
[/url] -
The_sleeping_beauty wrote:Mlia ja zrobiłam pamiątkowy test po wizycie serduszkowej. I tak sie bałam czy wyjdzie 😆 testy to nie ma moje nerwy 🙂
Gratuluje nam obu dotarcia do połowy ciazy ♥️ dobry moment dla Ciebie na test 🙂
Lilkam gratulacje! Mówiłam, ze będzie ok. 🙂 moja ciąża z tych bezobjawowych. Ok 16 tc piersi mi urosły i zaczęły sie zmieniać. No i oczywiście brzuszek 🙂 ale rozciągająca sie macice bedziesz pewnie jednak czuła 🙂 kciuki za przyrosty!
Gave up kciuki za Ciebie i Perełeczkę 🍀♥️🍀
Polyna kciuki też za Twoje przyrosty. 🍀♥️ Oby sie okazało, ze to leniuszek i atencjuszek od poczatku przyciągający uwagę 😃
Dobrej niedzieli wszystkim 🙂 ja niestety spędzę ja na szkoleniu 🤨
Opowiadaj jak u ciebie? Mała daje znać o sobie? W tym tygodniu robisz połówkowe?The_sleeping_beauty lubi tę wiadomość
-
caryophyllaceae wrote:Dzięki ,bo się martwię
.... Ale u mnie to już nie plamienia tylko dużo krwi i skrzepów i to już 4 dzień (( biorę 3x1 estrofem i wiesiołek . Właśnie jak zwiekszylam w środę ubiegłą dawkę to zaczęło się coś dziać ... Brunatne plamienia b.delikatmie i to trwało ,aż w czwartek zaczęło się co jest
Gratki dla wszystkich pozytywnych. Ja pierwszy test miałam różowy już 3dpt wyleglej blastki ,ale była już duża i beta była szybko wysoka niestety poroniłam.
Wierze
Tez brałam 3 estrofemy. Bez usg chyba się nie obędzie. Mam nadzieje ze cykl nie jest stracony. Daj znać.
-
I gave up wrote:Mała, wiem że za wcześnie, ale Milvaa i Lilkam dają taaaaką nadzieję, że aż.... się boję 😊
Cały czas wierzę w Twojego kropeczka ✊🍀I gave up lubi tę wiadomość
Starania 10 lat
[/url]