Reprofit Ostrava
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziewczyny ja już mogę do Ostrawy się pakować. Dziś endometrium ma 9 mm( 11 DC) i termin na transfer zarodka już następny piątek!
Dla pewności zrobiłam w ubiegłym tygodniu badanie krwi i wszystko jest dobrze.
No to dołączam do was!Gusia1985, Ginewra, Emily0723 lubią tę wiadomość
👩🦰+👨>40
Mimo leczenia brak ciąży naturalnej
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
●Invimed Katowice+ immunologia.
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
Leki:Accofil, encorton, Acard
20.12. Biopsja CD138+ CD56 ✅
❄02.02.2023
transfer 3 dniowego 9 I-II
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
Gusia1985 wrote:Dziękuje, mam nadzieję że się uda😍 i kropek zostanie z nami❤️
My też jesteśmy pod wrażeniem. Na pierwszej wizycie doktor powiedział że dwa są gwarantowane najlepszej jakości. U nas od dawczyni było 8 komórek, z czego jedna się nie zapłodniła, a jedna źle się dzieliła i zdegradowała. Mamy 6 zarodków razem jeden na pokładzie❤️. W 1, 3 i 5 dniu miałam na stronie informacje jak się mają nasze zarodki. Prawdopodobnie mamy średnią dużo lepsza od statystyk, ale nie wiem jak to wygląda u innych pacjentek. Chyba przecierałam szlaki, bo coś nikt się nie udziela na tej grupie🙈
Gusia mogę Ci wysłać zaproszenie do przyjaciółek? Mam parę pytań. -
Gusia1985 wrote:Dziewczyny zrobiłam test w poniedziałek 6 dpt. była blada kreska, w 7 dpt. mocniejsza a beta 68❤️
Progesteron mam 11,40 mam już dodatkowe leki żeby podnieść.
Nie moge uwierzyć że to się dzieje na prawde, po tylu latach.
Proszę trzymajcie za nas kciuki✊🍀.
Pięknie!!! trzymam kciuki, cudownie czytać takie news`y! trzymajcie się ciepło i dojrzewajcieGusia1985 lubi tę wiadomość
-
Gusia1985 wrote:LateBloomer Ty chyba dzisiaj miałaś wizyte😁, jak po?
Ada M przygotowana do transferu, piątek już tuż tuż 😍
Ja spoko, ale mój mąż ma jakieś senne koszmary. Ostatnio miał sen, że jechał z wózkiem dla bliźniaków, ale jak popatrzył do niego, to zobaczył dzieci z rudymi włosami( ja mam rude włosy i dawczyni ) ale dzieci były czarnoskóre👶🏿
Nie wiem, co on tam przerawia sobie w głowie, że takie sny ma🤪.
Gusia1985, Ginewra lubią tę wiadomość
👩🦰+👨>40
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
❄02.02.2023
transfer 3 dniowego 9 I-II
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
Ada M wrote:Tak, ja już spakowana i już jutro jedziemy do Ostrawy. Transfer jest w piątek po 10, więc lepiej już nocować tam na miejscu.
Ja spoko, ale mój mąż ma jakieś senne koszmary. Ostatnio miał sen, że jechał z wózkiem dla bliźniaków, ale jak popatrzył do niego, to zobaczył dzieci z rudymi włosami( ja mam rude włosy i dawczyni ) ale dzieci były czarnoskóre👶🏿
Nie wiem, co on tam przerawia sobie w głowie, że takie sny ma🤪.
u nas też może być ciekawie bo przy formularzu nie odhaczyliśmy opcji że fenotypowo oczy mają być zbliżone do moich czyli niebiesko - zielone tak więc być może dawczyni będzie brunetką o ciemnych barwach
póki co jest to dla mnie tak abstrakcyjna cała ta procedura że nawet nie bardzo wierzę w efekt. Po dówch stratach to chyba dopiero w 14 tyg uznałabym że w ogóle jestem w ciąży -
Gusia1985 wrote:Beta z wtorku 7 dpt.86, dzisiaj 9 dpt.268
Tak bardzo sie ciesze❤️🥰😍
Jeszcze czekam na wynik progesteronu, mam nadzieję że jest lepszy.
Ja u konkurencji eurofertil Ale miło poczytać o sukcesach u innych 😊Gusia1985 lubi tę wiadomość
AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodki beta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodki beta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio 03.2018 crio 09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 ciąża ektopowa -
Ja dziś byłam w Reprovit i chciałabym wam powiedzieć, że mają nowy cennik. Ja jeszcze jako pacjentka z 2021r płaciłam starą cenę za transfer czyli 1280 €, nowa już jest o 70€ więcej, czyli 1350.
Ta cena, to kwota za 1 zarodek nie przebadany z transferem. Ja miałam wizytę online i przesyłali mi recepty na leki i to
Jeśli chodzi o podejście do pacjenta to naprawdę tylko polecić, wszyscy bardzo mili i bez problemu po polsku się można wszędzie porozumieć. Ja miałam nawet 2 konsultantki mówiące po polsku, więc nie bójcie się problemów z językiem.
Transfer przeprowadziła młoda i bardzo miła pani doktor, więc z tego co pisałyście już to doktor Vrana jest tylko przy konsultacji. Transfer trwa kilka minut, bez znieczulenia, bo naprawdę nic nie boli.
Pamiętajcie tylko o pełnym pęcherzu do tego badania.
Po nim 5 minut trzeba zostać na fotelu.
Parking jest duży, tylko przy szlabanie powiedzieć, nawet po polsku,☺ że do Reprovit. Mają swoje miejsca parkingowe, przy wejściu do kliniki.
Ja byłam w Invimedzie w Katowicach, tylko ją porównując do Reprovitu, to Reprovit jest o wiele bardziej nowoczesny.
No to się rozpisałam, ale myślę, że może komuś się przyda.
Gusia1985, Kjojewna lubią tę wiadomość
👩🦰+👨>40
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych