Reprofit Ostrava
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jakby ktoś był zainteresowany test CBA i Kiry można zrobić od nowego roku w wybranych punktach Diagnostyki.
Ginewra, Gusia niedługo wasze wizyty w Ostravie. Zdawajcie relacje
Gusia1985 lubi tę wiadomość
-
LateBloomer wrote:Dziewczyny, jakby ktoś był zainteresowany test CBA i Kiry można zrobić od nowego roku w wybranych punktach Diagnostyki.
Ginewra, Gusia niedługo wasze wizyty w Ostravie. Zdawajcie relacje
Zdecydowaliśmy się na Eurofertil. Jutro wizyta stres jak przed pierwszą szkolną wycieczką -
Ginewra wrote:Zdecydowaliśmy się na Eurofertil. Jutro wizyta stres jak przed pierwszą szkolną wycieczką
Ja mam w następny piątek badanie Usg i jak dobrze bedzie z endometrium to będziemy jechać do Ostawy. Trzeba testy robić czy dla zaszczepionych nie są wymagane?
👩🦰+👨>40
Mimo leczenia brak ciąży naturalnej
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
●Invimed Katowice+ immunologia.
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
Leki:Accofil, encorton, Acard
20.12. Biopsja CD138+ CD56 ✅
❄02.02.2023
transfer 3 dniowego 9 I-II
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
Też jestem ciekawa jak wasze wrażenia po wizytach.
Tymczasem czytam i czytam jakby tu sobie jeszcze pomóc żeby się udało.
Domówiłam suple NAC, Resveratrol. Przy okazji zobaczyłam że termin cytologii się zbliża więc zrobię wcześniej. Dziewczyny piszą o bakteriach w wymazach z szyjki macicy które mogą utrudniać zagnieżdżanie. Warto to sprawdzić.
Ada którego masz zaplanowane jechać?
Też mam usg w piątek to będzie 13ty dzień. Mam nadzieje że uda się wszystko zgrać. My po kd więc dwie wizyty nasz czekają. Nasienie mamy średnie. Do in vitro wystarczy podobno więc aby się udało 🙏Ada M lubi tę wiadomość
-
LateBloomer wrote:Też jestem ciekawa jak wasze wrażenia po wizytach.
Tymczasem czytam i czytam jakby tu sobie jeszcze pomóc żeby się udało.
Domówiłam suple NAC, Resveratrol. Przy okazji zobaczyłam że termin cytologii się zbliża więc zrobię wcześniej. Dziewczyny piszą o bakteriach w wymazach z szyjki macicy które mogą utrudniać zagnieżdżanie. Warto to sprawdzić.
Ada którego masz zaplanowane jechać?
Też mam usg w piątek to będzie 13ty dzień. Mam nadzieje że uda się wszystko zgrać. My po kd więc dwie wizyty nasz czekają. Nasienie mamy średnie. Do in vitro wystarczy podobno więc aby się udało 🙏
Tu w Niemczech będę robić Usg i pojedziemy tylko do Czech max na 2 dni.
👩🦰+👨>40
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
❄02.02.2023
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
Ada M wrote:Jak tam po wycieczce? 😊
Ja mam w następny piątek badanie Usg i jak dobrze bedzie z endometrium to będziemy jechać do Ostawy. Trzeba testy robić czy dla zaszczepionych nie są wymagane?
Ada w Eurofertil testu nie wymagają. Ale widać że sajgon mają niezły, para za parą może dlatego, że przerwa była świąteczna i dopiero od 03 pracują. Wycieczka w sumie udana choć trochę na wariata... - no ale trafiliśmy na miejsce, mój mąż do pojemnika trafił a nie na ścianę lub sufit kasa zapłacona i teraz tylko czekać na cuda stres przynajmniej zszedł na ten czas i będzie można normalnie zasnąć ;0 dostałam wszystkie leki do transferu, nawet encorton i clexan co nie ukrywam mnie trochę zaskoczyło bo myślałam, że na własną rękę będę musiała sobie ogarniać w polsce.
Powodzenia z AZ :*Ada M lubi tę wiadomość
-
Niezmienne trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy 🤞😘
Gusia a w Reprofit oferowali jakieś dodatkowe leki jak encorton, neoparin itp? -
Dziewczyny ile kosztuje AZ w Reprofit?Dwie nieudane procedury w Polsce
Transfer swiezy ❌
Transfer na cyklu sztucznym ❌
Trzecia procedura( w trakcie ) w Czechach
ja 34 lata , maz 35 lat
2021:
3 zarodki przebadane genetycznie
Problem cienkiego endometrium
Mutacje pai i czynnik V
Problem w cytokinach
Allo mlr ponad 40%
KIR Bx brak dwóch DS-ow
FET 09.2021 ❌ 😪7dpt 7.1 8dpt 6.5 10dpt 0.2
10.2021 Test Endometrio cykl naturalny
Test Emma prawidlowy
Test Alice prawidlowy
Test Era prawidlowy
FET 01.2022 ❌😪😪😪😪
FET 02.2022 ❌😰
Wybór kliniki do ostatniej procedury🤷♀️ -
Zmykam z polski wrote:Dziewczyny ile kosztuje AZ w Reprofit?👩🦰+👨>40
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
❄02.02.2023
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
Cześć dziewczyny,
Proszę Was o informację jaki jest koszt procedury in vitro? Czy kwoty wskazane w cenniku na stronie internetowej Reprofitu to ceny całkowite?
U nas występuje poważny problem męski więc cykl musiałby być sztuczny na krótkim protokole żeby pobrać jak najwięcej jajeczek.
Leki wykupiłabym w PL na NFZ, nie wiem jak jednak kształtują się pozostałe koszta.👨- ciężki OAT ❌
👩🏼 - AMH 7,26
- PCOS ❌️
1 IVF VI.2024 ❌️ - brak zarodków
2 IVF IX.2024 🙏 -
Gusia1985 wrote:Dziękuje 😘
Dzisiaj miałam transfer❤️
Ile zarodków udało się uzyskać?Gusia1985 lubi tę wiadomość
-
Gusia1985 wrote:Dziękuje 😘
Mamy na zimowisku ❄️❄️❄️❄️❄️ zarodków. I jeden ze sobą♥️
😍🥰
Życzę z całego serca żeby jut teraz się udało ))
jestem pod wrażeniem ilości zarodków!! a ile komórek mieliście? w Reprofit są jakieś "normy" czy gwaranty komórek i zarodków czy po prostu ile wyjdzie na maxa tyle jest ?Gusia1985 lubi tę wiadomość