X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Reprofit Ostrava
Odpowiedz

Reprofit Ostrava

Oceń ten wątek:
  • Mysza123 Autorytet

Wysłany: 12 października 2023, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I gave up- ja tez dlugo nic nie kupowalam, ciagle mi sie wydawalo ze za wczesnie, ze po co itp. W sumie teraz cala wyprawke ogarnelam nie wiem, w 2/3 tygodnie ? I to tak bezbolesnie bo po prostu pomyslalam wczesniej co mi potrzeba, zapisalam i pozniej tylko np na allegro wrzucalam do koszyka od jednego sprzedawcy produkty. Teraz chwila i paczka w domu. Tak ze wszystkim. Poszlo szybko, bez nerwow, nie zdazyly opatrzec mi sie te wszystkie rzeczy przez miesiace 🤣. Dzien prania, suszenia, prasowania i jest. Tym bardziej ze nie wszystko dziecko potrzebuje od razu po urodzeniu.
    Torbe zapakowalam pare dni temu. Teraz moge lezec i stekac dalej 🤣😅.
    Wiadomo ze takie drobne zakupy ciesza, ze w koncu mozna cos dla tego dziecka kupic ale nie ma co tez cisnac presji ze trzeba wszystko duuzo wczesniej. Tak jak sie w sercu czuje. 🙂

I gave up, Magra3, Ewa3bit, Monika29 lubią tę wiadomość

🐭 28- endometrioza/ POF
    10.2016- córka 👧🏼

Reprofit Ostrava
    11.2022- ET- cb 🤍
    02.2023- FET- 🧡✨
    10.2023- 37tc- 2770g, 51 cm 🧸🎀🦋

age.png
  • alittle Autorytet

Wysłany: 12 października 2023, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Pina wrote:
    Zaakceptowałam :)

Napisałam do Ciebie :)

Starania od 2019
    👩🏻 90' AMH 7.47 🔴 IO, PCOS, KIR AA, CBA, CD56, PAI-1 homo
    👨🏻 91' 🔴 morfologia 3% HLA-C c1c2
    🟢 Kariotypy
    💔 05.2021 - laparo, cp
    2022 - start w klinice
    💔 3x IUI
    11.2022 punkcja 3 ❄️
    01.2023 nieudana stymulacja, brak jaj
    03.2023 punkcja 5 ❄️
    04.2023 histero, usunięcie polipów, nieudana próba zamknięcia ujścia jajowodu, CD138 leczenie
    06.2023 laparo, wodniak, usunięcie jajowodu,
    💔 12.07.2023 FET 511 CS, atosiban
    💔 03.10.2023 FET 422 CN atosiban, accofil wlew, accofil, intalipid, neoparin, encorton
    💔 06.03.2024 FET 322 CN accofil, intalipid, neoparin, encorton - 17.04 8+5 indukcja poronienia, puste jajo
    💔 12.07.2024 FET 411 CN
    08.2024 histero
    🌈🙏12.10.2024 FET 2x422 CS accofil, intalipid, EG
    7-115; 9-245; 11-441; 13-692; 15-1475; 17-3077; 18-CRL 2.5; 25-CRL 6.1 ❤️
    Nifty OK 💙

preg.png
  • mała Autorytet

Wysłany: 12 października 2023, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I gave up wrote:
    Kochana, póki co mam parę ciuszków, kocyk, szumisia. Dokupiłam - przez forumowe ciotki - na promieniami neno laktator i bujaczek/leżaczek, q potem zastanawiałam się, po co tak wcześnie 🤣🤣🤣 Szukam teraz szafki/komody dla malucha i rozważam ogólne plany ulozenia/wyglądu wszystkiego. Dzisiaj kończymy 24 tc, więc głowa już nieco spokojniejsza. To, co mam do tej pory jest kupione oczywiście w Wielkiej tajemnicy przed mężem, gdyż ciagle powtarza, że jeszcze czas, żeby nie zapeszać, że się boi, q ja żeby nie odbierał mi niepotrzebnie przyjemności z faktu bycia w ciąży j możliwości "uruchomienia się" w temacie zakupów, kryje się ze wszystkim 🤣 Kiedyś się wyda, ale będzie już po fakcie 👍 Co do większej wyprawki to czekam na koniec listopada - początek grudnia, bo to będzie wtedy taki szał zakupowy. Poodkladalam sobie kasę tak, żeby mieć na większość zakupów, gdyby nadarzyła się okazja i wystarczy tylko kliknąć zakup. Przymierzam.sie tez teraz do zakupu suszarki bębnowej, gdyż pierwszy sort na pewno wyprasuje sama, bo to taka radość, to takie mile I małe i takie słodkie rzeczy są i też całe życie czekałam na to. Każde kolejne myślę, se będzie już podstawa suszarka bębnowa i czas spędzony z Młodym, bo przecież będzie tak szybko dorastał i nim się obejrzę, będzie już małym "pyskaczem" 🤣🙈
    I gave up super że już ośmieliłaś się do pierwszych zakupów, ja też na początku trochę kryłam się przed mężem ale jak się wydało i mu powiedziałam, że to mnie tak strasznie cieszy to fala ruszyła 😉 I nie żałuję, bo wszystko wcześniej było już kupione i gotowe. Strach zawsze z nami będzie ale trzeba się cieszyć każdym dniem i z każdego zakupu, bo za chwilę będziesz marudzić tak jak ja że nie nacieszyłaś się nawet tą ciążą tak szybko minęła ☺️
    Suszarka bębnowa super sprawa, polecam taką z pompą ciepła bo nie kurczy ubrań i koniecznie o jak największej pojemności

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2023, 10:40

I gave up lubi tę wiadomość

Starania 10 lat
    36+5 nasze szczęście jest już z nami 🥰❤️

age.png[/url]
  • mała Autorytet

Wysłany: 12 października 2023, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika29 wrote:
    Mała niech siedzi do 37tc, wcześniej jest zakaz wychodzenia 😘😊😆 już bliżej niż dalej, jak się z tym czujesz ? Ja to nie byłam w stanie uwierzyć zebto zaraz i w sumie fajnie ze stało się tak z zaskoczenia 😆
    Ewciu pogoda jest świetna 🙂 to trzymaj nogi ciągle w górze, mów do męża że teraz on ogarnia chałupę 🤣 wszystko już macie ? Też jestem ciekawa jej miny, alevtak na poważnie to ona myslala ze ja nie pracuje?
    I give up super ze juz masz kilka rzeczy , haha to mąż jeszcze ich nie widzial ? 🤣🤣🤣🤣🤣 podobno dobre sa laktatory neno. Ja mam medeli ale to 9d koleżanki, I chyba u mnie zakonczy swój żywot 😅 u nas sprawdzila się komoda z szufladami przy córce, teraz młody ma półkę u siostry 😅 suszarka to świetny pomysł 😊 wyprzedaże niedługo będą, więc szalej 🥰 dzieci zdecydowanie za szybko rosną, i masz rację zaraz będą pyskować, a dopiero co na cycu wisiały 🤣
    Kochane ciocie Aleks ma się dobrze, jest mega pogodnym dzieckiem, apetyt też mu dopisuje . Na spacerach patrzy na drzewa i robi wielkie oczy i mina pt WOW 🤣 gada, coraz częściej śmieje się w głos, już od 2 tyg nie je cyca, sam na niego krzyczał i gniewał się więc odstawiłam, ale mój pokarm nie był wartościowy, jeszcze trochę mu odciągam ale to już nawet na 1 porcje nie starcza. Bawi się zabawkami, już jest bardzo kontaktowy, bardzo łatwo go rozśmieszam 😂 No cudny jest 🥰
    Monia dokładnie, niech jeszcze posiedzi tym bardziej że złapałam covida i muszę się teraz wykurować, bo jeszcze katar i kaszel mnie męczą.
    Wciąż nie mogę uwierzyć, że to tak szybko zleciało, ba wciąż nie mogę uwierzyć że się udało i jestem w ciąży ☺️ Tak bardzo kocham ten stan pomimo tego, że czasami jęczę od bolesnych kopniaków, tak bardzo jestem wdzięczna losowi i medycynie, że było mi dane tego doświadczyć 💚
    O porodzie za dużo nie myślę, będzie cc i tyle. Mój mąż panikuje za nas oboje więc chociaż ja muszę zachować spokój 🤣
    Czytając o Aleksie buzia się sama śmieje 🥰 Od samego początku twoje opisy są takie cudownie pozytywne i pełne miłości. Wasz synek jest idealny.
    Też nie wiem kiedy zleciały wam te 4 miesiące?? Za chwilę będziesz za nim biegała po parku, trochę ci wynagrodzi to co straciłaś przez chorobę Agusi.
    Buziaki dla Aleksa i Agi 😘

I gave up, Ewa3bit, Monika29 lubią tę wiadomość

Starania 10 lat

age.png[/url]
  • I gave up Autorytet

Wysłany: 12 października 2023, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika29 wrote:
    Mała niech siedzi do 37tc, wcześniej jest zakaz wychodzenia 😘😊😆 już bliżej niż dalej, jak się z tym czujesz ? Ja to nie byłam w stanie uwierzyć zebto zaraz i w sumie fajnie ze stało się tak z zaskoczenia 😆
    Ewciu pogoda jest świetna 🙂 to trzymaj nogi ciągle w górze, mów do męża że teraz on ogarnia chałupę 🤣 wszystko już macie ? Też jestem ciekawa jej miny, alevtak na poważnie to ona myslala ze ja nie pracuje?
    I give up super ze juz masz kilka rzeczy , haha to mąż jeszcze ich nie widzial ? 🤣🤣🤣🤣🤣 podobno dobre sa laktatory neno. Ja mam medeli ale to 9d koleżanki, I chyba u mnie zakonczy swój żywot 😅 u nas sprawdzila się komoda z szufladami przy córce, teraz młody ma półkę u siostry 😅 suszarka to świetny pomysł 😊 wyprzedaże niedługo będą, więc szalej 🥰 dzieci zdecydowanie za szybko rosną, i masz rację zaraz będą pyskować, a dopiero co na cycu wisiały 🤣
    Kochane ciocie Aleks ma się dobrze, jest mega pogodnym dzieckiem, apetyt też mu dopisuje . Na spacerach patrzy na drzewa i robi wielkie oczy i mina pt WOW 🤣 gada, coraz częściej śmieje się w głos, już od 2 tyg nie je cyca, sam na niego krzyczał i gniewał się więc odstawiłam, ale mój pokarm nie był wartościowy, jeszcze trochę mu odciągam ale to już nawet na 1 porcje nie starcza. Bawi się zabawkami, już jest bardzo kontaktowy, bardzo łatwo go rozśmieszam 😂 No cudny jest 🥰

Widział tylko kocyk i Skarpetki, które kuoilam dzisiaj, zaraz po tym, jak napisałam na forum 🤣🤣🤣🤣 Ale kupilam oczywiście również czapeczkę i body 🙈🙈🙈 O tym już nie wie. Pokazałam mu skarpetki i wierzcie mi, na prawdę nie miało to sensu. Odpowiedział co prawda, że wiedział, że nie wytrzymam, ale euforii jako takiej nie widziałam. Raczej panikę w oczach 🤣🤣🤣 Lubie ten stan emocjonalny u mojego męża, bo oznacza to, że się o nas martwi i czuję się odpowiedzialny 👍 I tak wiem, że jak zobaczy Młodego to zeswiruje jak małe dziecko na punkcie najlepszej ever zabawki świata 🤷🤭😁

Widać, że chłopina walczy z własnymi emocjami, że z jednej strony chciałby się cieszyć, ale z drugiej strony nie potrafi. Po tylu latach walki, niepowodzeń, strat, sama wiem, że nie jest to łatwe, ale wiem też, że to ja noszę tego naszego Bąbla pod serduszkiem, to ja czuję jego ruchy i jest mi zwyczajnie mówiąc łatwiej wejść w rolę matki wyczekującej dziecka 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2023, 12:16

Magra3, mała, Ewa3bit, Monika29 lubią tę wiadomość

age.png

38+6

Dzięki dziewczyny za wspólnie spędzony czas 😍
  • Pistacja85 Autorytet

Wysłany: 12 października 2023, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziękuje że się pytacie i pamiętacie 😘
    Nie uwierzycie ale jak pani dr ponad dwa tygodnie temu mnie widziała powiedziała że jak nic do dwóch tygodni będzie po wszystkim a tu nic … ani do przodu ani do tylu. Dalej pracuje, skurcze mam co jakiś czas ale bardziej uporczywe są takie prądy przechodzące przez nerwy, pewnie gdzieś czasem uciska.
    Spakowana jestem, gotowa do porodu SN też, staram się dziennie takie 15-20 min ćwiczyć jogę żeby jakoś się fizycznie trzymać do porodu 🫣
    Nie wiem czy mnie nie przeskoczy Megan? Chyba przekręciłam nicka, bo widziałam że idzie 17 do szpitala a ja jak coś to dopiero 17.10 mam kolejna wizytę u pani dr bo teraz jest na urlopie.
    Myśli w głowie mam już milion… trzymajcie proszę kciuki dalej ❤️

Ewa3bit, mała, Magra3 lubią tę wiadomość

Ona-37 lat On- 50
    Starania od 2016
    2 laparoskopie- usunięcia cysty na jajniku
    2018/2019 3xIUI
    2020 3x In Vitro Gyncentrum
    I IVF II 2020 protokół długi 5 komórek, 3 zarodki w 3 dobie, 2 nieudane transfery
    II IVF VIII/IX protokół długi 6 komórek, 5 zarodków do 3 doby, 1 blastocysty reszta zdegenerowała, transfer nieudany - accofil wlew, encorton, neoparin
    III IVF XII protokół krótki, 9 komórek, 3 dojrzałe, 0 zarodków do 5 doby
    IV IVF Kriobanku prot. Ultradlugi z HW 6 komórek, 6 dojrzałych i blastki 1aa i 3ac, transfer 13.XII 👎
    Eurofertil 2 mini stymulacje z pierwszej 0zarodkow z 2 7 zarodkow do badania genetycznego (4 prawidłowe, 2 nie udało się zbadać i 1 wadliwy)
    06.02.2023 transfer udany
    ANA1,2,3 +
    KIRy brak 2DL4del, 2DS4norm,2DS4del-22pz, 3DL1,3DP1var
    NK 13,9%
    ALLO MLR 64% po 10 tygodniach od transferu
    Kariotypy ok
    Mutacja MTHFR677C>T MTHFR1298A>C
    age.png[/url]
  • Ewa3bit Autorytet

Wysłany: 12 października 2023, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pistacja85, na nasze kciuki zawsze możesz liczyć 🙂 Faktycznie jeszcze Megan ma termin na październik. Zobaczymy, która z Was będzie pierwszą bo tu bywa dynamicznie 😉

I give up, zgadzam się z tym, że tatusiom trudniej cieszyć się z maleństwa dopóki go nie zobaczą. Dla nich jest to bardziej abstrakcyjne, bo to nie nasi panowie walczą z mdłościami, zgagami, kopniakami itd. Ale jak już zobaczą te małe szkraby, to jestem pewna, że będą szaleć z radości 😊

mała, I gave up, Monika29 lubią tę wiadomość

Invicta
    2 x IUI 👎

Gameta
    3 x IVF ➡️ 5 transferów (4 x blastka 4.1.1 + 1 x blastka 4.2.2) ➡️1 cb, 1 poronienie w 9tc 💔
    3 x AZ w Pl - nieudane 😔

01.03.2023 - Transfer AZ - 4.1.1 Pl

8 dpt - beta 99,33 mlU/ml, prog 27,60 ng/ml
    10 dpt - beta 162,60 mlU/ml, prog 25,21 ng/ml
    14 dpt - beta: 842 mlU/ml, prog 21,10 ng/ml,TSH 2,12, FT3 3,09, FT4 1,39
    14 dpt - jest pęcherzyk 👍
    26 dpt - beta 16050 mlU/ml, prog 24,28 ng/ml

6t4d (30 dpt) - jest 💓 CRL 0,59 cm
    10t3d - CRL 3,41 cm
    12t3d - CRL 6,63 cm, prenatalne ok
    14t5d - 100g maluszka
    19t3d - 220g, dziewczynka 👧
    21t5d - 419g, połówkowe ok
    23t5d - 560g dziewczynki
    28t4d - 1260g dziewczynki
    30t3d - 1423g, prenatalne ok
    41+0 - 3460 g, 58 cm szczęścia 👧 💗

age.png
  • mała Autorytet

Wysłany: 12 października 2023, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pistacja85 wrote:
    Nie uwierzycie ale jak pani dr ponad dwa tygodnie temu mnie widziała powiedziała że jak nic do dwóch tygodni będzie po wszystkim a tu nic … ani do przodu ani do tylu. Dalej pracuje, skurcze mam co jakiś czas ale bardziej uporczywe są takie prądy przechodzące przez nerwy, pewnie gdzieś czasem uciska.
    Spakowana jestem, gotowa do porodu SN też, staram się dziennie takie 15-20 min ćwiczyć jogę żeby jakoś się fizycznie trzymać do porodu 🫣
    Nie wiem czy mnie nie przeskoczy Megan? Chyba przekręciłam nicka, bo widziałam że idzie 17 do szpitala a ja jak coś to dopiero 17.10 mam kolejna wizytę u pani dr bo teraz jest na urlopie.
    Pistacja kciuki zaciśnięte ✊✊✊ i pakiet dobrych myśli wysłany. Będzie dobrze, najważniejsze że jesteś już spakowana i gotowa. Ciesz się ostatnimi dniami wolności 😉
    Rzeczywiście Magan cię chyba delikatnie wyprzedzi, czekamy na Wasze skarby 💚

Ewa3bit lubi tę wiadomość

Starania 10 lat

age.png[/url]
  • Monika29 Autorytet

Wysłany: 12 października 2023, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko to Ty już skończ 37tc i możesz rodzic 😘 jak córcia? Cieszy się że siostrzyczka niedługo będzie?
    Mała też masz covida na końcówce? 😅 Co gin na to ? Bo mi moja kazała wrócić do accardu. Aga ma się dobrze, trochę się wyciszyła w nocy. Myślę że fakt iż mam już więcej czasu dla niej poprawił jej nastrój. Od 2 tyg to ja z nią jeżdżę na rehabilitację a nie mąż, kąpie ją . Oboje są idealnie nieidealni 🤣 młody to mnie tak rozbraja swoim uśmiechem, zsikał się na koc i robi ten swój najsłodszy uśmiech 😂😂😂😂😂 pamiętam miałam jednego ucznia, zbroił coś i patrzył na mnie tymi swoimi dużymi niebieskimi oczami, piękny uśmiech i mówi że to nie on 😂😂😂😂😂😂
    I give up ciesz się ciaza, kupuj powoli 😘 rób tak jak czujesz 😘 mój mąż zawsze mówi że on tatusiem się poczul jak dzieci się urodziły, jak mógł je wziąć na ręce i podotykac , wcześniej były jak obcy 🤣
    Pistacjo kciuki zacisniete 😘✊✊✊✊

mała, I gave up lubią tę wiadomość

Córka z zespołem wad genetycznych
    Translokacja chromosomów, 6 strat, mthfr, pai1 plus amh 0.27, decyzja o AZ.
    05.10.2022 transfer AZ 🥰
    Bhcg 7dpt - 33.2, 9dpt -79, 12dpt - 202, 16dpt - 1073.
    09.11.2022 - jest ❤
    12.12.2022 - usg prenatalne, 6 .5cm szczęścia ❤
    27.02.2023 - usg połówkowe , 590g synka
    28.04 - usg 3 trymestr, 2kg chłopaka ❤
    26.05 - 2600g synka
    07.06.2023 - synuś jest z nami, 3380g i 54cm do kochania
    age.png
  • mała Autorytet

Wysłany: 12 października 2023, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika29 wrote:
    Myszko to Ty już skończ 37tc i możesz rodzic 😘 jak córcia? Cieszy się że siostrzyczka niedługo będzie?
    Mała też masz covida na końcówce? 😅 Co gin na to ? Bo mi moja kazała wrócić do accardu. Aga ma się dobrze, trochę się wyciszyła w nocy. Myślę że fakt iż mam już więcej czasu dla niej poprawił jej nastrój. Od 2 tyg to ja z nią jeżdżę na rehabilitację a nie mąż, kąpie ją . Oboje są idealnie nieidealni 🤣 młody to mnie tak rozbraja swoim uśmiechem, zsikał się na koc i robi ten swój najsłodszy uśmiech 😂😂😂😂😂 pamiętam miałam jednego ucznia, zbroił coś i patrzył na mnie tymi swoimi dużymi niebieskimi oczami, piękny uśmiech i mówi że to nie on 😂😂😂😂😂😂
    I give up ciesz się ciaza, kupuj powoli 😘 rób tak jak czujesz 😘 mój mąż zawsze mówi że on tatusiem się poczul jak dzieci się urodziły, jak mógł je wziąć na ręce i podotykac , wcześniej były jak obcy 🤣
    Pistacjo kciuki zacisniete 😘✊✊✊✊
    Monia super że Agusia się wyciszyła i ma lepszy nastrój. Oby tak dalej. A twój mały to niejedno serce złamie w przyszłości 😉
    No niestety dopadł mnie covid, przez całą ciążę nawet najmniejszego przeziębienia nie miałam a teraz wypluwam płuca. Boję się, że szyjka mi poleci przez ten kaszel. Acard biorę cały czas, jakiś szczególnych zaleceń nie dostałam oprócz paracetamolu i piciu dużej ilości płynów.

Monika29 lubi tę wiadomość

Starania 10 lat

age.png[/url]
  • Pistacja85 Autorytet

Wysłany: 13 października 2023, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku Mała, oby to paskudztwo szybko Ci odpuściło. Teraz wszyscy w koło chorzy.
    I give up ja dopiero kupiłam najpotrzebniejsze rzeczy w drugiej połowie 8 miesiąca i to naprawdę to co jest niezbędne, uznałam że w dzisiajeszych czasach jak coś potrzeba to nawet wieczorem można kupić. 😊

Miłego piątku 13 😉😊

Ewa3bit, mała, Monika29 lubią tę wiadomość

Ona-37 lat On- 50
    Starania od 2016
    2 laparoskopie- usunięcia cysty na jajniku
    2018/2019 3xIUI
    2020 3x In Vitro Gyncentrum
    I IVF II 2020 protokół długi 5 komórek, 3 zarodki w 3 dobie, 2 nieudane transfery
    II IVF VIII/IX protokół długi 6 komórek, 5 zarodków do 3 doby, 1 blastocysty reszta zdegenerowała, transfer nieudany - accofil wlew, encorton, neoparin
    III IVF XII protokół krótki, 9 komórek, 3 dojrzałe, 0 zarodków do 5 doby
    IV IVF Kriobanku prot. Ultradlugi z HW 6 komórek, 6 dojrzałych i blastki 1aa i 3ac, transfer 13.XII 👎
    Eurofertil 2 mini stymulacje z pierwszej 0zarodkow z 2 7 zarodkow do badania genetycznego (4 prawidłowe, 2 nie udało się zbadać i 1 wadliwy)
    06.02.2023 transfer udany
    ANA1,2,3 +
    KIRy brak 2DL4del, 2DS4norm,2DS4del-22pz, 3DL1,3DP1var
    NK 13,9%
    ALLO MLR 64% po 10 tygodniach od transferu
    Kariotypy ok
    Mutacja MTHFR677C>T MTHFR1298A>C
    age.png[/url]
  • Mysza123 Autorytet

Wysłany: 13 października 2023, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, tak jeszcze ze 2 tygodnie bym chciala sie przeturlac i moge rodzic smialo. Dobrze bedzie i jak z tydzien jeszcze wytrzymam. Skurcze juz mam takie chwilami meczace wiec mysle ze do spotkania duzo czasu nie zostalo. Mamy umowe z Malusia zeby sie nie wpychala w kolejke bo najpierw siostra ma urodziny i dopiero po niej moze byc ona 🤣 Ale czy poslucha ? 😅
    Tak czy inaczej w tym miesiacu sie spotkamy, oby jedynie wszystko bylo dobrze.

Mloda sie mega cieszy i doczekac nie moze. Ciagle chodzi i ubranka przeklada, misie donosi albo lalki w kolysce buja 😃.
    Wszyscy czekaja z ekscytacja aby ja zestresowana.

Super ze Aleks tak rosnie i sie fajnie rozwija. Aga tez na bank dzieki temu ma dodatkowe pozytywne bodzce 🙂

Ewa3bit, Monika29 lubią tę wiadomość

🐭 28- endometrioza/ POF
    10.2016- córka 👧🏼

Reprofit Ostrava
    11.2022- ET- cb 🤍
    02.2023- FET- 🧡✨
    10.2023- 37tc- 2770g, 51 cm 🧸🎀🦋

age.png
  • Magra3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2023, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pistacja85 wrote:
    Trzymam mocno kciuki💚

10.2023 nasza miłość 💚
    age.png
  • aaaania87 Autorytet

Wysłany: 13 października 2023, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meldujemy się po wizycie, synek podrósł sporo i zaczynam się martwić żeby nie urósł za dużo 🙈 mamy prawie 2,4kg wagi
    Martwiłam się trochę bo ostatnie dni jest spokojniejszy, ratuje mnie tylko detektor.
    Dziewczyny i tak jak mówiłyście opadają mnie trochę moce, ćwiczę i ledwo żyje czasami ;)

Pistacja wielkie kciuki żeby się się zaczęło u Ciebie ✊🏻

I gave up, mała, Monika29 lubią tę wiadomość

age.png

Synek 👶🏼 Ur 17.11.2023 54cm, 3kg 🥰
  • mlia Autorytet

Wysłany: 13 października 2023, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu już kolejne dziewczyny do rozpakowania ale to leci :)
    ✊ ✊ ✊ Dla wszystkich, które potrzebują🙂

I gave up, Magra3, Ewa3bit, mała, Monika29 lubią tę wiadomość

age.png
  • Stefania Autorytet

Wysłany: 13 października 2023, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaania87 wrote:
    Meldujemy się po wizycie, synek podrósł sporo i zaczynam się martwić żeby nie urósł za dużo 🙈 mamy prawie 2,4kg wagi
    Martwiłam się trochę bo ostatnie dni jest spokojniejszy, ratuje mnie tylko detektor.
    Dziewczyny i tak jak mówiłyście opadają mnie trochę moce, ćwiczę i ledwo żyje czasami ;)
    Patrzę na Twoją stopkę i miałaś transfer dzień przede mną. Moja Młoda w 33 t 1 też dobiła do 2,4 kg. Z jednej str. dobrze że rośnie a z drugiej cykam się.

mała, aaaania87, Monika29 lubią tę wiadomość

45 lat
    2021 r. ciąża naturalna strata w 20 tyg.
    2022 r. decyzja o adopcji zarodka
    Klinika Gyncentrum Ostrava- cykl sztuczny
    - 06.22 transfer nieudany (embryoglue) beta < 2,3
    progesteron 9,52
    09.22 r. podejrzenie wodniaków jajowodu - laparoskopia - wykluczenie wodniaków
    zmiana kliniki
    - 11.22 r. Klinika Reprofit - cykl naturalny
    - 12.22 r. zbyt wczesna owulacja
    - 01.23 r. brak owulacji
    11.03.23 r. TRANSFER
    6dpt prog 44,44
    7dpt beta 52,60
    9 dpt beta 122,10
    11 dpt beta 281,70 prog 44,56
    14 dpt beta 1152,90 prog 35,50
    16 dpt prog 32,87
    18 dpt beta 7227,30 prog 32,49
    23 dpt beta 25902,80 prog 30,77
    25 dpt ❤️ CRL 6 mm
    Polówkowe: dziewczynka
    event.png
  • mała Autorytet

Wysłany: 13 października 2023, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaania87 wrote:

Pistacja wielkie kciuki żeby się się zaczęło u Ciebie ✊🏻
    aaaania87 piękne zdjęcie 😍
    Synuś pięknie rośnie, pamiętaj że te pomiary nie są idealne i ta waga jest szacunkowa.
    Mój malutki dzisiaj ważył niecałe 2.2 kg więc sporo mniejszy ale i tak się cieszę, że przekroczył 2kg.
    Ps detektor cudna sprawa, ja też używam kiedy mały jest zbyt spokojny bo inaczej bym chyba zwariowała 😉

aaaania87, I gave up lubią tę wiadomość

Starania 10 lat

age.png[/url]
  • mała Autorytet

Wysłany: 13 października 2023, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stefania wrote:
    aaaania87 wrote:
    Patrzę na Twoją stopkę i miałaś transfer dzień przede mną. Moja Młoda w 33 t 1 też dobiła do 2,4 kg. Z jednej str. dobrze że rośnie a z drugiej cykam się.
    Super waga, szczerze zazdroszczę bo mój to okruszek. Czym wy karmicie te swoje dzieciaczki 🤔☺️

Starania 10 lat

age.png[/url]
  • aaaania87 Autorytet

Wysłany: 13 października 2023, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała wrote:
    aaaania87 piękne zdjęcie 😍
    Synuś pięknie rośnie, pamiętaj że te pomiary nie są idealne i ta waga jest szacunkowa.
    Mój malutki dzisiaj ważył niecałe 2.2 kg więc sporo mniejszy ale i tak się cieszę, że przekroczył 2kg.
    Ps detektor cudna sprawa, ja też używam kiedy mały jest zbyt spokojny bo inaczej bym chyba zwariowała 😉

Mam nadzieje ze szacunki zawyżone 😀
    Mała najważniejsze ze synek rośnie, a przepływy są ok dalej ? No tutaj taki największy strach.
    Dziękuje, fajna pamiątka takie ładne fotki - w prezencie od siostry. Okupione kiepskimi warunkami - latałam w ndz w temp poniżej 10 stopni po ruinach zamku w bardzo letnich kieckach. Dobrze ze mnie nie rozłożyło.

Stefania to Twoja córa jeszcze większa 🫣 miejmy nadzieje ze nie wyskoczą zbyt dużo jeszcze. U Ciebie plan na SN ?

mała, Monika29 lubią tę wiadomość

age.png

Synek 👶🏼 Ur 17.11.2023 54cm, 3kg 🥰
  • Stefania Autorytet

Wysłany: 13 października 2023, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaania87 wrote:
    Mam nadzieje ze szacunki zawyżone 😀
    Mała najważniejsze ze synek rośnie, a przepływy są ok dalej ? No tutaj taki największy strach.
    Dziękuje, fajna pamiątka takie ładne fotki - w prezencie od siostry. Okupione kiepskimi warunkami - latałam w ndz w temp poniżej 10 stopni po ruinach zamku w bardzo letnich kieckach. Dobrze ze mnie nie rozłożyło.

Stefania to Twoja córa jeszcze większa 🫣 miejmy nadzieje ze nie wyskoczą zbyt dużo jeszcze. U Ciebie plan na SN ?
    Ja też mam nadzieję że trochę przekłamane te pomiary. Będę miała CC z innych względów, ale jak przekroczymy 4 kg to będzie dodatkowy powód. A Ty jaki masz plan?

45 lat
    2021 r. ciąża naturalna strata w 20 tyg.
    2022 r. decyzja o adopcji zarodka
    Klinika Gyncentrum Ostrava- cykl sztuczny
    - 06.22 transfer nieudany (embryoglue) beta < 2,3
    progesteron 9,52
    09.22 r. podejrzenie wodniaków jajowodu - laparoskopia - wykluczenie wodniaków
    zmiana kliniki
    - 11.22 r. Klinika Reprofit - cykl naturalny
    - 12.22 r. zbyt wczesna owulacja
    - 01.23 r. brak owulacji
    11.03.23 r. TRANSFER
    6dpt prog 44,44
    7dpt beta 52,60
    9 dpt beta 122,10
    11 dpt beta 281,70 prog 44,56
    14 dpt beta 1152,90 prog 35,50
    16 dpt prog 32,87
    18 dpt beta 7227,30 prog 32,49
    23 dpt beta 25902,80 prog 30,77
    25 dpt ❤️ CRL 6 mm
    Polówkowe: dziewczynka
    event.png
‹‹ 813 814 815 816 817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ