Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Będę robić w środę... To będzie mój 8dpt.... Także jeszcze chwilę cierpliwości ;p
Bella93, olcia.de lubią tę wiadomość
Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
07.2018...Criotransfer...póki co POZYTYWNIE -
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:ojjj to musimy jeszcze poczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 22:08
Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
Dziewczyny w środę mam punkcje Ale transfer w przyszłym cyklu
Pa.sia lubi tę wiadomość
30 lat
W Salve od 8.01.2018
Niedoczynność tarczycy PCSO
6.06.2018 Punkcja (29 jajeczek pobranych 24 jajeczka dojrzałe z tego 10 oddanych ydo adopcji
9.08.2018 criotransfer -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SmOla wrote:Dziewczyny w środę mam punkcje Ale transfer w przyszłym cykluStaraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
Olciaaa jak sie czujesz? jakies dolegliwosci?
ja bylam wczoraj ostatni raz u dr Koko, przekazala mnie dr Klosinskiemu, do ktorego ide w czw. W sobote z dr Koko znalazlysmy jakiegos kropka ale co tam w sordku jest to okaze sie w czw.
Stres ogromny!! Tak sie boje:(
Z dziwnych dolegliwosci dopadly mnie b bolesne wzdecia (z twardym jak pilka brzuchem), w ogole codziennie mnie tez boli brzuch jak na @, oraz sennosc.
Mdlosci mialam tylko wczoraj ale podejzrewam ze w wyniku stresu- w pracy zdenerwowalam sie porzadnie pare razy i az mi sie nedobrze zrobilo.
Takze od dzis do czw jestem na L4 i tylko wdzwaniam sie z domu na jakies powazniejsze spotkania.
Brakuje mi ruchu, roweru, jogi ale dopoki sie nie upewnie ze jest ok to nic nie robie.
Moge tylko czekac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardzo mi przykro
Postaraj sie, mimo wszystko, podejsc do tego z jak najwiekszym spokojem.
roz.al.ka, Pa.sia lubią tę wiadomość
-
jesli chodzi o wiek ciazy to tak jak w innych "normalnych" przypadkach liczymy go od dnia ost @ wiec w moim przypadku to bylby 6 tydzien (5+4) wg tej troche dziwnej dla mnie nomenklatury.
-
nick nieaktualnyannna83 wrote:jesli chodzi o wiek ciazy to tak jak w innych "normalnych" przypadkach liczymy go od dnia ost @ wiec w moim przypadku to bylby 6 tydzien (5+4) wg tej troche dziwnej dla mnie nomenklatury.
-
olcia.de wrote:Kciuki za punkcję &&
Ps. Jaki masz estradiol?
Moj estradiol to 7146.00Pa.sia lubi tę wiadomość
30 lat
W Salve od 8.01.2018
Niedoczynność tarczycy PCSO
6.06.2018 Punkcja (29 jajeczek pobranych 24 jajeczka dojrzałe z tego 10 oddanych ydo adopcji
9.08.2018 criotransfer -
Olciaaa wrote:Cześć Kochana, a dr Kokoszko powiedziała mniej więcej który to dzień/tydzień ciąży?
Dobrze, że poszłaś na L4. W naszej sytuacji trzeba bardzo na siebie uważać - jednak kilka lat starań o dziecko uświadamia człowiekowi co jest w życiu ważne.
Ja też na pierwszą wizytę idę do dr Kłosińskiego, ale dopiero za jakiś czas. Z jednej strony nie mogę się już doczekać a z drugiej też się ogromnie boję.
Objawów nie mam za bardzo, rano budzę się bardzo wcześnie ale myślę, że to wina emocji.
Przed chwilą dowiedziałam się, że dzisiaj rano zmarła moja Babcia Wierzyć mi się nie chce, że jednego dnia dowiadujemy się, że może będzie z nami nowy człowiek, a następnego, że człowiek którego kochamy odszedł. Takie życieStaraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny - moja beta w 11 dpt blastocysty to 28,8mlU/ml - będzie coś z tego? Nie nastawiam się zbytnio i niestety muszę czekać do czw żeby powtórzyć badanie. Ostatnio było podobnie - beta 6 a potem 8 - chyba najgorsze są takie niejednoznaczne wyniki
-
nick nieaktualnyE_linka2 wrote:Dziewczyny - moja beta w 11 dpt blastocysty to 28,8mlU/ml - będzie coś z tego? Nie nastawiam się zbytnio i niestety muszę czekać do czw żeby powtórzyć badanie. Ostatnio było podobnie - beta 6 a potem 8 - chyba najgorsze są takie niejednoznaczne wyniki