Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za porady. Fakt Koko mocno nie proestowala... Plus mój wiek... Myślę że nie będzie oponowac ;p Olciaa.de....blizniaki.... Ja też bym.sie nie pogniewala... ;p wręcz bym się cieszyła
może się uda? Hehe To ie ego życzę też. P. S. A JUŻ WIESZ KIEDY TRANSFER MASZ?
Olciaa - - - > fajnie z ciąża idzie spokojnie i plamienia ustąpiłyoby juz tak spokojnie do końca
E_LINKA... OKROPNIE mi przykro... Jednak mimo wszystko tak jak radzi Olciaa, skonsultowalabym to jeszcze z jakimś innym lekarzem... Powodzenia!Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
07.2018...Criotransfer...póki co POZYTYWNIE -
nick nieaktualnyE_linka2 wrote:Własne bety mi nie zlecono. Zobaczę co jeszcze drugi lekarz powie, chociaż ufam mojej lekarce. Brałam ciągle leki - pewnie one powodują, że jeszcze to wszystko się trzyma, bo tak to było by wcześniej wszystko jasne. Najgorsza w tym wszystkim ta niepewność - nie ma jasności serce nie bije nic z tego nie będzie, albo bije bardo dobrze i jest ok.
-
nick nieaktualnyPa.sia wrote:Olciaa - - - > fajnie z ciąża idzie spokojnie i plamienia ustąpiły
oby juz tak spokojnie do końca
Pa.sia lubi tę wiadomość
-
E_linka, przykro mi.
Jak zapytasz na watku IVF to mysle, ze niestety ktos bedzie potrafił odpowiedzieć na Twoje pytania.
Ja ronilam sama i w 6tc, wiec inaczej to wygladalo. -
nick nieaktualny
-
E_linko- strasznie mi przykro czytac takie rzeczy
sprobuj skonsultowac faktycznie z innym lekarzem.
Nie wiem wprawdzie jakie sa tu zwyczajowe procedury ale czy Twoja lekarka wspominala cos o ewentualnej wizycie w szpitalu?
Tam, zanim podejma decyzje o wywolaniu poronienia, chyba min 2 lekarzy musi niezaleznie potwierdzic np puste jajo czy tez ciaze obumarla.
I podobno czesto na tym etapie okazuje sie ze jednak jest wszytsko ok, po prostu zdarza sie ze malenstwo potrzebuje nieco wiecej czasu. A co sie czlowiek nastresuje to jego..
sciskam Cie cieplo!!
-
nick nieaktualnyByłam u drugiego lekarza, nie potwierdził akcji serca (u Michała Pietrzaka) . Tak więc może wogóle jej nie było. Niestety tak też czasem bywa. Dzięki za wszystkie dobre słowa, mam nadzieję że obejdzie się bez komplikacji i będziemy mogli szybko wrócić do walki. Bo ja bym chciała już, gorzej jest u mojego m, ale mam nadzieję, że zmieni szybko zdanie.
-
nick nieaktualnyE_linka2 wrote:Byłam u drugiego lekarza, nie potwierdził akcji serca (u Michała Pietrzaka) . Tak więc może wogóle jej nie było. Niestety tak też czasem bywa. Dzięki za wszystkie dobre słowa, mam nadzieję że obejdzie się bez komplikacji i będziemy mogli szybko wrócić do walki. Bo ja bym chciała już, gorzej jest u mojego m, ale mam nadzieję, że zmieni szybko zdanie.
i życzę Ci dużo siły. Odezwij się za jakiś czas. Jesteśmy z Tobą
-
nick nieaktualny
-
E_linka2 wrote:Byłam u drugiego lekarza, nie potwierdził akcji serca (u Michała Pietrzaka) . Tak więc może wogóle jej nie było. Niestety tak też czasem bywa. Dzięki za wszystkie dobre słowa, mam nadzieję że obejdzie się bez komplikacji i będziemy mogli szybko wrócić do walki. Bo ja bym chciała już, gorzej jest u mojego m, ale mam nadzieję, że zmieni szybko zdanie.
E Linka a może warto jeszcze poczekać, sprawdzić u trzeciego lekarza. Ja naczytałam sie różnych historii, bardzo duzo na amerykańskich stronach. Czasem serce pojawia sie pózno...czasem zarodek , zwłaszcza mrożony jest opózniony i z wyliczen może być tydzień różnicy...Izka36
"Nie poddawaj się! przeważnie to ten ostatni klucz z pęku otwiera drzwi" -
Elinka trzymaj się. A do kogo w Salve chodzisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 13:29
anulka
34 lata
2017 AMH 3.5
Słabe nasienie
09.2017 Start ICSI w Salve
03.2018 usunięcie torbieli
05.2018 ICSI
06.2018 I transfer 4AA udany 8tc:(
11.2018 II Transfer 3AB
04.12.2018 BETA HCG 260 6 tc:(
03.06.2019 III Transfer 3AB z Accofilem Beta nie drgneła:(
2019 AMH 2.42
Sierpień 2019 drugie ICSI
18 komorek - uzyskano 5 blastocyst (3AB, 2x4AA, 2x2BB)
12 sierpień 2019 I transfer 3AB - beta nie drgnela:(
Halotyp BX
Brak ważnych KIR: 2DL5A, 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1, 3DP1
NK 12% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinowo wrote:Dziewczyny, któraś z Was miała przyjemność leczyć się u Sławomira Sobkiewicza?
Jestem ciekawa ile on robi maksymalnie inseminacji.malinowo lubi tę wiadomość
-
martuska09 wrote:Olcia.De no i cos się ruszyło u ciebie? Ja już po jednym wlewie z intralipidu w pondz idę na usg do Kłosia później czeka mnie wlew z Accofil chyba w piątek
olcia.de, Pa.sia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Olcia pisala, ze nie jest pewna czy chce sie dzielic tym kiedy bedzie crio. Nie cisnijcie tak
to prawda, to podejście do crio zostanie między mną, moim mężem i moją dr
dam znać o wyniku bety
Martuska! No to Ty już coraz bliżej! Kciuki zaciskam baaardzo mocno! :-*Bella93, Pa.sia, annna83 lubią tę wiadomość
-
olcia.de wrote:Hehe, dzięki Bella
to prawda, to podejście do crio zostanie między mną, moim mężem i moją dr
dam znać o wyniku bety
Martuska! No to Ty już coraz bliżej! Kciuki zaciskam baaardzo mocno! :-*wiedz, ze kciuki bede trzymac
olcia.de lubi tę wiadomość