X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną spadający estradiol podczas stymulacji do ivf
Odpowiedz

spadający estradiol podczas stymulacji do ivf

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy ktoś był W sytuacji że spał wam estradiol podczas stymulacji?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • ma_sza Znajoma

Wysłany: 22 lutego 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Późna odpowiedź,
    ale tak..spadł mi estradiol podczas pierwszej stymulacji do IVF w związku z tym pęcherzyki nie rozwinęły się prawidłowo, część się zapadła i nic nie wyszło z IVF. Ogólnie mam problem z estradiolem, słabo mi przyrasta, to ma wpływ na jakość pęcherzyków. Przy ostatniej stymulacji miałam 8 dorodnych pęcherzyków i po punkcji okazało się że wszystkie puste. Estradiol oczywiście był za niski.

BYLE DO PRZODU...
    - 2 lata starań z pomocą medyczną
    - PCOS, jeden niedrożny jajowód, wysokie AMH, obniżone parametry nasienia
    - Nieudana IUI w 2016 i nieudane podejście do drugiej IUI
    - 2 nieudane próby stymulacji do IVF 2016 :(
    - Punkcja do IVF w II 2017 - wszystkie pęcherzyki puste :(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ