X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną specjalista niepłodność Warszawa
Odpowiedz

specjalista niepłodność Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Hope113 Nowa

Wysłany: 29 lipca 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie, mam pytanie do pań leczących sie w Warszawie , kogo mogłbyscie polecić do leczenia niepłodności na podstawie własnych doświadczeń (ja - prawie rok starań i nic a wiek juz sędziwy -38 lat)
    Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi

• sylwia80 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi Ci o lekarza z kliniki ?
    Jeżeli tak to najlepiej wejść w poszczególne wątki dotyczące klinik warszawskich.

MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3.
  • Hope113 Nowa

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za odpowiedz :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ