X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Sprzedam

Oceń ten wątek:
  • s12o12 Koleżanka

Wysłany: 20 listopada, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam

- estrofem 10 opakowań
    - utrogestan 200 mg 12 opakowań
    - luteina 200 mg dopochwowa 2,5 opakowania

[email protected]

• werawera Debiutantka

Wysłany: 20 listopada, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s12o12 wrote:
    Sprzedam

- estrofem 10 opakowań

Chętna na estrofem ❤️ - wysłałam wiadomość

💓👶💓
    Starania od 2023 r.
  • Agacia 86 Znajoma

Wysłany: 26 listopada, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozostałości po leczeniu:
    - Omnitrope 5mg/ 1,5 ml. 4 fiolki całe- nieużyte, natomiast jedna była użyta 2 razy i wkładu zostało na 1 raz ( w zależności też kto jakiej dawki używa)- lek bez refundacji, ja zapłaciłam za 5 fiolek- 1.900 zł, sprzedam kilka stówek mniej,
    - Rekovelle 72 mcg/2,16 ml- ważny do 07/2026, zostało ok. 48 mcg, do tego dodam 10 końcówek- cena: 120 zł,
    - Menopur 1200- ważny do 09/2027- połowa fiolki i do tego dodam 5 szt strzykawek- cena: 50 zł.
    Wszystkie powyższe leki trzymane są w lodówce.
    I mam jeszcze witaminę PP 200- ważna do 01/2028- całe opakowanie- cena 15 zł.
    Ceny są symboliczne, żeby chociaż trochę odzyskać wydane pieniądze.
    Jeśli jesteś zainteresowana- odpowiedz na moją wiadomość, a się odezwę.

• Karola9087 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam Prograf 1mg jedno całe opakowanie 30szt i drugie w którym brakuje 6 tabletek (łącznie 54 tabletki) oraz Divigel 1mg 12 saszetek. Cena 50zł za całość. Mój adres e-mail: [email protected]

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ