X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam menopur75
Odpowiedz

Sprzedam menopur75

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gonia729 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Może któraś chciałaby odkupić menopur75. Posiadam dwa opakowania plus 5 fiołek luzem. Zakupione w klinice w Czechach. Nie przydadzą mi się już bo zakończyłam leczenie

Nova88 lubi tę wiadomość

preg.png
    age.png
    40 lat, II ET - 2AA :),7 dpt - beta 39, synek ❤️
    10.2021. - beta 6, cb 💔
    01.2022- 10 t.c puste 2 jaja 💔💔
    12.2022- 6t3d💔 brak ❤️
    12.2024 AZ Czechy 5AA, 9 dpt beta 73
  • Kaki Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonia729 wrote:
    Cześć dziewczyny
    Może któraś chciałaby odkupić menopur75. Posiadam dwa opakowania plus 5 fiołek luzem. Zakupione w klinice w Czechach. Nie przydadzą mi się już bo zakończyłam leczenie

[email protected]

Napisz

Amh 0,16 / 37 lat
    Bocian Białystok+prof Malinowski

Transfer nr 11 Bobo 😀

Transfer nr 12
    8dpt - Beta 133,8 😀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ