X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam rekovele
Odpowiedz

Sprzedam rekovele

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LeniweJajniki25 Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada 2024, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam rekovele został mi Pen 12mcg/0,36ml (fioletowy) trzymany w lodówce -50zł mogę wysłać lub odbiór w Łodzi

👩🏻Ona26l🧔🏻‍♂️On26l
    AMH 2.1,
    nasienie słabe 🔴
    Jajowody drożne 🟢
    Histeroskopia- prawidłowa🟢
    Kariotyp-Ok🟢
    Kir Bx / nie ma kilku implantacyjnych
    HLA-C C1C1
    Protrombina🟢
    MTHFR🟢
    Czynnik V Leiden🟢
    PAI-1 🔴 4G/5G
    ANA1 🔴
    Cross match 11.3%🟢
    Rozjechane cytokiny 🔴

07.24r FET 2zarodków🔴
    01.25r Transfer 3.1.1 💉💊Accofil,Encorton,neoparin, smoflipid, acard, EG🔴
    04.25r FET 2zarodków ten sam zestaw leków inne dawki
    5dpt test pozytywny
    6dpt beta 28.00
    8dpt beta 74.00
    13dpt beta 734.00
    14dpt beta 1217.00
    14.05 USG mamy serduszko 6+0
    7tc[*]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ