X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam rekovele
Odpowiedz

Sprzedam rekovele

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LeniweJajniki25 Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada 2024, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam rekovele został mi Pen 12mcg/0,36ml (fioletowy) trzymany w lodówce -50zł mogę wysłać lub odbiór w Łodzi

👩🏻Ona26l🧔🏻‍♂️On26l
    AMH 2.1,
    nasienie słabe 🔴
    Jajowody drożne 🟢
    Histeroskopia- prawidłowa🟢
    Kariotyp-Ok🟢
    Kir Bx / nie ma kilku implantacyjnych
    HLA-C C1C1
    Protrombina🟢
    MTHFR🟢
    Czynnik V Leiden🟢
    PAI-1 🔴 4G/5G
    ANA1 🔴
    Lipiec 24r FET 2zarodków🔴
    01.25 mamy ❄️❄️❄️
    30.01 Transfer 3.1.1 💉💊Accofil,Encorton,neoparin, smoflipid, acard, EG🔴
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ